FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kao prvo Jovic mora ostati do kraja sezone trener a onda sta bude ,promjenom nista ne dobijamo to bi bio korak u nazad.a sto se tice amara ja ga licno mrzim al je on trenutno najbolji trener u BIH to govore njegovi rezultati i u prvom i u drugom mandatu na klupi zelje.Mislim da ova ekipa Sarajeva vrijedi i da moze do titule samo ako bude jedinstva u i oko kluba.
kakvi vi i titula svake godine pricate istu pricu a nakraju zna se sta bude ,pa vi hocete neke titule a svake godine mjenjate pa skoro pola tima i vi ocekujete neke uspjehe. Hocete nesto na silu al nemoze zna se koji su uslovi za uspjeh ekipe i sve dok se budete drzali ove politike pustanja najbolji igraca i dovođenje nekih anonimusa nema vama napredka jos 100 godina.bordobijeli je napisao/la:kao prvo Jovic mora ostati do kraja sezone trener a onda sta bude ,promjenom nista ne dobijamo to bi bio korak u nazad.a sto se tice amara ja ga licno mrzim al je on trenutno najbolji trener u BIH to govore njegovi rezultati i u prvom i u drugom mandatu na klupi zelje.Mislim da ova ekipa Sarajeva vrijedi i da moze do titule samo ako bude jedinstva u i oko kluba.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
o tome i ja pricam da treba zadrzati ovu ekipu i Jovica bar dvije godine i trofeji ne bi izostali u to sam siguran.al ko mi nakon jednog poraza odmah bi mjenjali i trenera i igrace i upravu.BLU SKY je napisao/la:kakvi vi i titula svake godine pricate istu pricu a nakraju zna se sta bude ,pa vi hocete neke titule a svake godine mjenjate pa skoro pola tima i vi ocekujete neke uspjehe. Hocete nesto na silu al nemoze zna se koji su uslovi za uspjeh ekipe i sve dok se budete drzali ove politike pustanja najbolji igraca i dovođenje nekih anonimusa nema vama napredka jos 100 godina.bordobijeli je napisao/la:kao prvo Jovic mora ostati do kraja sezone trener a onda sta bude ,promjenom nista ne dobijamo to bi bio korak u nazad.a sto se tice amara ja ga licno mrzim al je on trenutno najbolji trener u BIH to govore njegovi rezultati i u prvom i u drugom mandatu na klupi zelje.Mislim da ova ekipa Sarajeva vrijedi i da moze do titule samo ako bude jedinstva u i oko kluba.
To je istina milion posto.Samo tu ima jedan mali problem koji se zove Zeljo,ako se ovako nastavi s radom Zeljo ce za dvije godine biti duplo jaci od ovoga sto sada jeste,sto znaci da vi morate biti cetiri puta jaci od nas da bi vam dosla ta titula,tu je veliki problem. Opet kazem moje misljenje samo,sto ne znaci da je ispravno.bordobijeli je napisao/la:o tome i ja pricam da treba zadrzati ovu ekipu i Jovica bar dvije godine i trofeji ne bi izostali u to sam siguran.al ko mi nakon jednog poraza odmah bi mjenjali i trenera i igrace i upravu.BLU SKY je napisao/la:kakvi vi i titula svake godine pricate istu pricu a nakraju zna se sta bude ,pa vi hocete neke titule a svake godine mjenjate pa skoro pola tima i vi ocekujete neke uspjehe. Hocete nesto na silu al nemoze zna se koji su uslovi za uspjeh ekipe i sve dok se budete drzali ove politike pustanja najbolji igraca i dovođenje nekih anonimusa nema vama napredka jos 100 godina.bordobijeli je napisao/la:kao prvo Jovic mora ostati do kraja sezone trener a onda sta bude ,promjenom nista ne dobijamo to bi bio korak u nazad.a sto se tice amara ja ga licno mrzim al je on trenutno najbolji trener u BIH to govore njegovi rezultati i u prvom i u drugom mandatu na klupi zelje.Mislim da ova ekipa Sarajeva vrijedi i da moze do titule samo ako bude jedinstva u i oko kluba.

- BernardBarnjak
- Kontakt:
PL BiH -1 je napisao/la:Normalno da imam. Da nemam ne bih radio za americku holding kompaniju nego bi kafe ispijao po gradu ili bi na stelu radio u BH telekomu.moustapha je napisao/la:Sve je dobro dok o sebi imas visoko misljenje. Niko bolji od tebe.PL BiH -1 je napisao/la: U svome poslu sam najbolji ali na tvoju zalost to nije trenerski posao
Opet steta za tebe pa nisam trener. Jer Jovic vam ne valja a strucnjaka manjka.
Pa nije valjda da su svi u telecomu preko štele dosli?

Ja sam bio ZA Jovića prije par sezona i iskreno sam se odmah u startu razocarao u njegovu strucnost!
Hvala lijepa i dowidjenja (jovicu)!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
nije nama zeljo problem,mi smo sebi najveci dusmani da smo dobili u Travniku i Bijeljini sad bi bili lideri.
Normalno jer takmicenje je stvar matematike. Ja navijam za Zelju ali sam uvjeren da do kraja nece sve utakmice pobjediti. Sto znaci da ga i Zrinjski moze stici. Poenta je u tome da se gleda na svoj tim i rezultate. Evo recimo na polusezoni 75% posto portala i navijaca je Sarajevo vidjelo kao sampione dok je 99% Sarajevo vidjelo kao jesenjeg prvaka.bordobijeli je napisao/la:nije nama zeljo problem,mi smo sebi najveci dusmani da smo dobili u Travniku i Bijeljini sad bi bili lideri.
Amar, Zeljo, manijaci (nije ovo sad neko hvaljenje) uopste se nisu opterecivali cinjenicom da Sarajevo igra bolje, da ima rezultate i da je slavilo u derbiju. Znaci u svemu bolji, samo su se drzali matematike. I nije niko ocekivao ni navijaci ni portali da ce Zeljo prestici Sarajevo u zadnja 2 kola. A koliko je to znacilo Amaru on je isfratruiran reko sampioni svemira. Da bi nakon sto je zasjeo na prvo mijesto rekao ovo ne znaci nista osim da imamo 2 boda vise.
To je taj nacin razmisljanja. Jovic nije nista slabiji jer je cijelo vrijeme njegov tim igrao bolji nogomet. Jedina njegova greska je ta sto je govorio kako ce navijacima pokloniti jesenju titulu koja apsolutno nista ne znaci. I onda ga izradi Said Huseinovic. U jednu ruku meni drago sto ga je ovaj bas izradio jer je znao da ide i zadnje dvije utakmice odigrao preko one stvari. A sto mi je drago pa licno radi toga sto je zapalio navijace kako mrzi Amara i Zelju a onda "svojim" navijacima suknuo.
Jos nista nije gotovo. Ima jos more utakmica da se odigra a matematika je prosta stvar.
Zasto je onda doticni placao premije igracima ekipa koje su igrali protiv Sarajeva???PL BiH -1 je napisao/la: Amar, Zeljo, manijaci (nije ovo sad neko hvaljenje) uopste se nisu opterecivali cinjenicom da Sarajevo igra bolje, da ima rezultate i da je slavilo u derbiju.
Travnik, Lukavica, Bijeljina...bio je i Prijedor, samo sto tu nije doslo do isplate.
- ferroviere
- Kontakt:
daj dokaz neki za to, moze svako laprdati sta hoce, a i da jeste mozete samo kmecatiVamos je napisao/la:Zasto je onda doticni placao premije igracima ekipa koje su igrali protiv Sarajeva???PL BiH -1 je napisao/la: Amar, Zeljo, manijaci (nije ovo sad neko hvaljenje) uopste se nisu opterecivali cinjenicom da Sarajevo igra bolje, da ima rezultate i da je slavilo u derbiju.
Travnik, Lukavica, Bijeljina...bio je i Prijedor, samo sto tu nije doslo do isplate.

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Mi smo platili cijelu ligu samo protiv vas igraju
oj hahah, cuj premije
bas ste sila,mi bas imamo para na bacanje i jos da placamo ekipe, svasta. hahah

Ovo je smjesna prica, eto Amar nema pametnijeg posla da placa drugima da vas pobjeđuju mislim stvarno sta reci.Vamos je napisao/la:Zasto je onda doticni placao premije igracima ekipa koje su igrali protiv Sarajeva???PL BiH -1 je napisao/la: Amar, Zeljo, manijaci (nije ovo sad neko hvaljenje) uopste se nisu opterecivali cinjenicom da Sarajevo igra bolje, da ima rezultate i da je slavilo u derbiju.
Daj malo realnosti i priznaj da je Zeljo trenutno najbolja ekipa u BiH, jednostavno se pomiri sa time da ima rezultate, dobru igru, trofeje.
Sarajevo vec sezonama mjenja uprave, trener, dovodi se veliki broj igraca i nesto se ocekuje, a kao da ne znaju da treba vremena da se jedna ekipa uklopi i uhoda. Sto je slucaj sa Zeljom gdje se eventualno 1-2 igraca prikljuce vec postojecem timu.
Dok god budete u mislima "teorija zavjera" da neko steli da Sarajevo gubi nikad necete imati rezultat, najlakse je okriviti drugog. Sto sad na pocetku sezone kad ste nanizali 8 pobjeda nije bilo neregularnosti ? Sto se tad niste zalili ? Nego kad je krenulo nizbrdo opet neko drugi kriv.
Daj ti dokaz da je Dodik, Zlatko, Bakir, Covic ...pronevjerili novac...a cijela nacija zna sta je istina.
Ja imam tvrdnju da je to tako od pojedinih igraca tih ekipa. Niko ne kaze da je to nelagelno, to UEFA ne sankcionise, ali onda pada u vodu prica da , parafraziram- Amar gleda samo svoju ekipu i kako ce igrati.
Ja imam tvrdnju da je to tako od pojedinih igraca tih ekipa. Niko ne kaze da je to nelagelno, to UEFA ne sankcionise, ali onda pada u vodu prica da , parafraziram- Amar gleda samo svoju ekipu i kako ce igrati.
Ne znam da jeste, to je pricao Jovic a ako jeste sad vidim zasto. Znao je da ce to utjecati na psihu trenera i vasih igraca i uspjelo mu je. Mada cisto sumnjam da je placao premije.Vamos je napisao/la:Zasto je onda doticni placao premije igracima ekipa koje su igrali protiv Sarajeva???PL BiH -1 je napisao/la: Amar, Zeljo, manijaci (nije ovo sad neko hvaljenje) uopste se nisu opterecivali cinjenicom da Sarajevo igra bolje, da ima rezultate i da je slavilo u derbiju.
Mozemo se mi kurciti da je Zeljo financijski jak ali da je toliko jak da moze dati premije za minumum 44 igraca protivnickih ekipa sumnjam. Jedino da je premija bila po 100 maraka sto je mizerno.
Ne znam. Nemam podatak da je davao premijer. Jedini je dokaz je Joviceva izvlakusa. A mozda i jeste. Ne smijem garantovati 100%.
-
- Kontakt:
ma da im je dao milion , mi smo imali sve uslove da pobjedimo i u Travniku i u Bijeljini. i za te poraze jedino su krivi igraci i strucni stab FK SARAJEVA
-
- Kontakt:
Sto rece Vamos par igraca je licno pricalo o tim premijama...
Provjerene info sto bi se reklo
Za momka iznad, jesmo mi krivi, igraci i strucni stab, ali u nasoj ligi se niko ne odvaja kvalitetom da bi mogao pobjedjivati tekme u gostima sa pola snage i bez motivacije i to u slucaju kad je protivnik normalno raspolozen a ne kad je nabrijan 100% zbog premija od drugog kluba koje su u ovom slucaju bile u rangu njihove plate koje nisu dobili par mjeseci...
@PL BIH
Odakle tebi da je Jovic pricao o tome? To se proculo medju rajom, Jovic kolko se ja sjecam nigdje nije izjavio nesto slicno.Jest Amir Rizvanovic jednom u Avazu malo ironicno spomenuo i to je to.

Za momka iznad, jesmo mi krivi, igraci i strucni stab, ali u nasoj ligi se niko ne odvaja kvalitetom da bi mogao pobjedjivati tekme u gostima sa pola snage i bez motivacije i to u slucaju kad je protivnik normalno raspolozen a ne kad je nabrijan 100% zbog premija od drugog kluba koje su u ovom slucaju bile u rangu njihove plate koje nisu dobili par mjeseci...
@PL BIH
Odakle tebi da je Jovic pricao o tome? To se proculo medju rajom, Jovic kolko se ja sjecam nigdje nije izjavio nesto slicno.Jest Amir Rizvanovic jednom u Avazu malo ironicno spomenuo i to je to.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Znaci zavjere su opet pocele
Time hranite svoju tugu, ili sta vec ??? Polako ba, doci ce titula, al' za jedno 50 godina sa unucima da proslavite...
Samo kukajte i dalje na sudije, savez, placanje premija, da se na vas naloze jer ste najveci, i tako to...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To tebi pricali da su dobili premije od zeljeznicara .Vamos je napisao/la:Daj ti dokaz da je Dodik, Zlatko, Bakir, Covic ...pronevjerili novac...a cijela nacija zna sta je istina.

Evo premije za Vamosa. Mrvu sirJovića...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Da , neki i jesi. Mozes misliti, neke od tih ekipa imaju bivse igrace Sarajeva, sa kojim su, neki od nas, u jaranskim odnosima odavno vec.terabajt je napisao/la:To tebi pricali da su dobili premije od zeljeznicara .Vamos je napisao/la:Daj ti dokaz da je Dodik, Zlatko, Bakir, Covic ...pronevjerili novac...a cijela nacija zna sta je istina.
Zavjera?? Ti to mozes zvati zavjerom ili bilo cime...to je nesto sto nije neuobicajeno i po Evropi. Istina, ne cesto, ali se desava, da jedna ekipa stimulise protivnika ekipe za koju zeli poraz ili nerjeseno.Baja_Zvjerka je napisao/la:Znaci zavjere su opet pocele![]()
![]()
Time hranite svoju tugu, ili sta vec ??? Polako ba, doci ce titula, al' za jedno 50 godina sa unucima da proslavite...
Samo kukajte i dalje na sudije, savez, placanje premija, da se na vas naloze jer ste najveci, i tako to...
To UEFA i ne sankcionise, sve dok se ne placa da neko IZGUBI, sve je ok. ja sam naveo ovo, i istina je, cisto iz cinjenice jer se provlacila teza kako Amar i Zeljeznicar samo gledaju svoja posla i spremaju svoju ekipu za utakmice. Sto jednostavno nije istina.
Znaci, nema potrebe prosipati suplju, kada svi sve znamo

Vidim, po samom rodjenju, u porodjajnom, su ti amputirali smisao za humor.England je napisao/la:
Evo premije za Vamosa. Mrvu sirJovića...

@Vamos
...niti dara niti smisla, ovo je reakcija na tvoj zaspali mozak , vi'š kako baca glovu nazad. Probaj, tko zna kakav ćeš se probuditi.
...niti dara niti smisla, ovo je reakcija na tvoj zaspali mozak , vi'š kako baca glovu nazad. Probaj, tko zna kakav ćeš se probuditi.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.