de mi reci jesi li okupio navijace po okolnim selima, Miricina ima jaku grupu, Malesici, zovite da vam pomognu, mozda ko i iz Skahovice dodjeNkBratstvoGracanica je napisao/la:HOW YES NO....samolukavac je napisao/la: Bit će nas bruka..... hoćemo pobjedu, pobjedu na derbiju......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
-
skandinavka76
- Kontakt:
Utakmica u 14 i 30 časova.......cijena karte 3 km....Brko kaže" baš me briga koliko će indijanaca doć bitno je da znam ko nam sudi ":lol:
Pa zna li se ko nam sudi? 
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
skandinavka76
- Kontakt:
Pa vjerovatno on znaZoom088 je napisao/la:Pa zna li se ko nam sudi?
-
samolukavac
- Kontakt:
Da nije i on Čakira turčina doveo da sudi utakmicu......skandinavka76 je napisao/la:Pa vjerovatno on znaZoom088 je napisao/la:Pa zna li se ko nam sudi?ja samo čuo od njegovog ahbaba...
Ja znam ko snima tekmu 
-
skandinavka76
- Kontakt:
[quote="Zoom088"]Ja znam ko snima tekmu
[/quoteI
Ja znam ko režira
Ja znam ko režira
E ja znam koji ce je portal objavitskandinavka76 je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Ja znam ko snima tekmu[/quoteI
Ja znam ko režira
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
A ja znam ko ce pobjedit1989 je napisao/la:E ja znam koji ce je portal objavitskandinavka76 je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Ja znam ko snima tekmu[/quoteI
Ja znam ko režira
www.nkbratstvogracanica.com
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
A jel znaš druže ko će biti glasniji?
Jel privodite pripreme kraju, kakva je situacija? Usput, u kakvom je stanju teren?
Vidimo se u subotu, neka bolji pobjedi, pozz.
Jel privodite pripreme kraju, kakva je situacija? Usput, u kakvom je stanju teren?
1921
1989
1989
Ako mislis na "duel" ako se to moze nazvat duelom izmedu siouxa i marokanaca , vec ste pobjedili. A sto se situacije tice nije lose ima malih problema sa povredama al nadam se da ce se to rijesit do subote , teren je u dobrom stanju,nije suh ali kako mi igraci rekose poslije tekme u nedelju pomalo je "grbav". Eto care vjerovatno cemo se vidit u subotu (iako se necemo prepoznat hahaha ) pozdravVolimRadnicki je napisao/la:A jel znaš druže ko će biti glasniji?![]()
E ne znašcesc4 je napisao/la: A ja znam ko ce pobjedit
Ja bi volio da bude 10-10, ako je moguce
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
E znaaam1989 je napisao/la:E ne znašcesc4 je napisao/la: A ja znam ko ce pobjedit
Ja bi volio da bude 10-10, ako je moguce
Ja bi volio da bude 6 1 ako je moguce
jbm miša, poželio sam utakmice, samo da ne bude kiše
Undici stelle - ACM 1899
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hafizovi ... bele/99892" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovog vikenda počinje i Prva liga FBiH, nakon prvog dijela nogometaši Viteza čvrsto drže prvu poziciju i samo ih čudo može spriječiti u tome da naredne sezone igraju Premijer ligu.
Od ekipa koji bi donekle mogli ugroziti tu su tuzlanska Sloboda,Branitelj, te Bratstvo iz Gračanice koji je nakon prve polusezone bio najveće i najprijatnije iznenađenje.
Ekipa koju sa klupe vodi Nusret Muslimović prvu dionicu prvenstva završila je na drugom mjestu,a u pauzi su doživljeli određene promjene u igračkom kadru.Klub je odlučio da šansu da mlađim igračima, te je šest igrača napustilo klub.
Jedan od rijetkih igrača sa strane koji su ostali u klubu je 20-godišnji veznjak Kenan Hafizović, koji je u prvom dijelu sezone šansu za igru uglavnom dobijao sa klupe.
"Dobro smo se spremili, nismo imali problema sa zdravljem i povredama igrača, tako da spremni očekujemo nastavak takmičenja.U ovoj pauzi smo ostali bez nekoliko standardnih igrača, ali sigurno da i dalje imamo ekipu koja se može suprostaviti svakome.Otvaranje prvenstva nam donosi derbi protiv ekipe Radničkog koji nam je konkurent za vrh tabele, a doveli su i nekoliko dobrih igrača u prelaznom roku.Mi se nadamo da ćemo otvaranje prvenstva na domaćem terenu otvoriti pobjedom, a naravno da Bratstvo do kraja sezone ima cilj zadržati poziciju u vrhu tabele", kaže za Sportsport.ba rođeni Zeničanin.
Očekuje da će mu trener Muslimović davati više šanse za igru
"Na pripremama sam dao sve od sebe kako bi se nametnuo treneru, a nadam se da ću već u prvom kolu protiv Radničkog dobiti određenu minutažu, te opravdati povjerenje trenera,uprave i navijača za koje imam samo riječi hvale kako su me prihvatili", nada se bivši omladinac Čelika, te najbolji igrač zeničkog Rudara iz kojeg je upravo i došao u Gračanicu.
Ovog vikenda počinje i Prva liga FBiH, nakon prvog dijela nogometaši Viteza čvrsto drže prvu poziciju i samo ih čudo može spriječiti u tome da naredne sezone igraju Premijer ligu.
Od ekipa koji bi donekle mogli ugroziti tu su tuzlanska Sloboda,Branitelj, te Bratstvo iz Gračanice koji je nakon prve polusezone bio najveće i najprijatnije iznenađenje.
Ekipa koju sa klupe vodi Nusret Muslimović prvu dionicu prvenstva završila je na drugom mjestu,a u pauzi su doživljeli određene promjene u igračkom kadru.Klub je odlučio da šansu da mlađim igračima, te je šest igrača napustilo klub.
Jedan od rijetkih igrača sa strane koji su ostali u klubu je 20-godišnji veznjak Kenan Hafizović, koji je u prvom dijelu sezone šansu za igru uglavnom dobijao sa klupe.
"Dobro smo se spremili, nismo imali problema sa zdravljem i povredama igrača, tako da spremni očekujemo nastavak takmičenja.U ovoj pauzi smo ostali bez nekoliko standardnih igrača, ali sigurno da i dalje imamo ekipu koja se može suprostaviti svakome.Otvaranje prvenstva nam donosi derbi protiv ekipe Radničkog koji nam je konkurent za vrh tabele, a doveli su i nekoliko dobrih igrača u prelaznom roku.Mi se nadamo da ćemo otvaranje prvenstva na domaćem terenu otvoriti pobjedom, a naravno da Bratstvo do kraja sezone ima cilj zadržati poziciju u vrhu tabele", kaže za Sportsport.ba rođeni Zeničanin.
Očekuje da će mu trener Muslimović davati više šanse za igru
"Na pripremama sam dao sve od sebe kako bi se nametnuo treneru, a nadam se da ću već u prvom kolu protiv Radničkog dobiti određenu minutažu, te opravdati povjerenje trenera,uprave i navijača za koje imam samo riječi hvale kako su me prihvatili", nada se bivši omladinac Čelika, te najbolji igrač zeničkog Rudara iz kojeg je upravo i došao u Gračanicu.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Na BKC-u piše utakmica se igra u 14:30 a ovdje je neko pisao da se igra u 13:30 pa ko koga sad je.e ? .

-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Utakmica je u 14:30h
Samo da te pozdravim, a volio bi i da se upoznamo ako želiš za dva dana, samo da te vidim ko si....NkBratstvoGracanica je napisao/la:Utakmica je u 14:30h
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.