na terenu mozda pobijedi......al na tribinama nece sigurno...TheManiacs je napisao/la:Carlos Queiroz izjavio pobjedit cemo ih i na terenu i na tribinama
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
a mene novi virus, M1V1, Miske jedan-Vedo jedanrob do bagro je napisao/la:mene je ljudi Lisabonitis ufatio![]()
![]()

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
to samo neinformisana budala moze rec,,,amir23 je napisao/la:na terenu mozda pobijedi......al na tribinama nece sigurno...TheManiacs je napisao/la:Carlos Queiroz izjavio pobjedit cemo ih i na terenu i na tribinama

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
ta haman gora od ove moje...nadam se da se necemo izlijecitElddar je napisao/la:a mene novi virus, M1V1, Miske jedan-Vedo jedanrob do bagro je napisao/la:mene je ljudi Lisabonitis ufatio![]()
![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Amin illahi JA rabii obilo mu se oglavu sto nas podjcenjuje kad mu zmajevi budu cjepali mrezu onda ce se spremati da ide u TUNGUZIJU, a ne u Afrikusedra je napisao/la:Hahahaha pa ovaj je gori od onog belgijskog selektora...obilo mu se od glavu dabogda!Željovac je napisao/la:Carlos Queiroz za FIFA.com: "Utakmice baraža su za nas jedna vrsta pripreme prije odlaska u Južnu Afriku".
Ovo je izjavio neposredno nakon izvlačenja parova, a mislim da ta rečenica najbolje govori šta on stvarno misli o nama.

mB!
zadnja izjava je bila puna hvale za nas vrerovatno nije ni cuo za bosnu u tom trenutkuCarlos Queiroz za FIFA.com: "Utakmice baraža su za nas jedna vrsta pripreme prije odlaska u Južnu Afriku".
Ovo je izjavio neposredno nakon izvlačenja parova, a mislim da ta rečenica najbolje govori šta on stvarno misli o nama.

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- rob do bagro
- Kontakt:
ko nam ono sudi u Lisabonu...Rowan Atkinson jel???

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja fkt negumo da vjerujem da se ovo stvarno desava...Iako mislim da smo malo previse euforicni bar mi ovdje na forumu 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
englesko smecerob do bagro je napisao/la:ko nam ono sudi u Lisabonu...Rowan Atkinson jel???![]()
![]()

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- rob do bagro
- Kontakt:
pa imas pravo...tih fakina me je bas strah,ne bih zelio da se ponovi ValenciaCRNI_SA je napisao/la:englesko smecerob do bagro je napisao/la:ko nam ono sudi u Lisabonu...Rowan Atkinson jel???![]()
![]()
valjda ce ovaj produziti malo manje
hastra me njega vise nego nania

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
danas sav onako potresen i zamisljen uvjeravam suprugi da je donijela sok a da je rok trajanja isteko i ona gleda mene i pita me jesili ti zaljubljen,,,,,,rekoh zasto pa rok je istekao 20. 10 a sad je 13 .11,,,,,,kaze ona meni pa jest 20.10 ali 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? a ona nezna kako je meni ovih dana????????????? i jos se cudni stvari dogadale ......... sad kad pomislim sta ce biti ako pobijedimo sutra odmah mi pocnu suze liti od dragosti,,,,, nisam normalan boga mi!!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
E drug nisi jedini...Danas kao slusam kad mi neko prica ,klimam glavom a mislima u Lisabonu...Boze pomozi nam ....vrebac86 je napisao/la:danas sav onako potresen i zamisljen uvjeravam suprugi da je donijela sok a da je rok trajanja isteko i ona gleda mene i pita me jesili ti zaljubljen,,,,,,rekoh zasto pa rok je istekao 20. 10 a sad je 13 .11,,,,,,kaze ona meni pa jest 20.10 ali 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? a ona nezna kako je meni ovih dana????????????? i jos se cudni stvari dogadale ......... sad kad pomislim sta ce biti ako pobijedimo sutra odmah mi pocnu suze liti od dragosti,,,,, nisam normalan boga mi!!!!!!!!!!!!!
ne boj se, necemo pobijediti
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- TheManiacs
- Kontakt:
amir23 je napisao/la:na terenu mozda pobijedi......al na tribinama nece sigurno...TheManiacs je napisao/la:Carlos Queiroz izjavio pobjedit cemo ih i na terenu i na tribinama
Koliko stadion prima?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- rob do bagro
- Kontakt:
65,400TheManiacs je napisao/la:amir23 je napisao/la:na terenu mozda pobijedi......al na tribinama nece sigurno...TheManiacs je napisao/la:Carlos Queiroz izjavio pobjedit cemo ih i na terenu i na tribinama
Koliko stadion prima?
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
???KK_Bosna je napisao/la:ne boj se, necemo pobijediti
- TheManiacs
- Kontakt:
Jao sto se ismijasteve-o je napisao/la:![]()

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
normalan si vjeurj mii samo pun emocija....ja ne znam kkako drugi ljudi gledaju na ovo jako ih dosta ima...danas sam se uvjerila jako su hladni ne vide bash prolaz....no gdje sam ja,gdje SE cuju moji koraci tu se cuje i samo KKAOKO BOSNA AKO BOG DA IDE TAMO GDJE JE ZASLUZILA I TO U AFRIKU......IMAM DOBAR OSJECAJ NE ZNAM ZASTO PRED SPANIJU NISAM IMALA PA SMO IZGUBILI....AL KAD SMO S BELGIJOM IGRALI TAD ME JE BABO POSLAO da mu uplatim kladioniu igrao je protiv bosne s belgijom no ja sam na tri listica sve prepravila....galamio je no poslije je rekao hvala...no ipak nije nish dobio.....ahmic je napisao/la:E drug nisi jedini...Danas kao slusam kad mi neko prica ,klimam glavom a mislima u Lisabonu...Boze pomozi nam ....vrebac86 je napisao/la:danas sav onako potresen i zamisljen uvjeravam suprugi da je donijela sok a da je rok trajanja isteko i ona gleda mene i pita me jesili ti zaljubljen,,,,,,rekoh zasto pa rok je istekao 20. 10 a sad je 13 .11,,,,,,kaze ona meni pa jest 20.10 ali 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? a ona nezna kako je meni ovih dana????????????? i jos se cudni stvari dogadale ......... sad kad pomislim sta ce biti ako pobijedimo sutra odmah mi pocnu suze liti od dragosti,,,,, nisam normalan boga mi!!!!!!!!!!!!!
SUTRA JE LUDNICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.