Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Paris Saint-Germain FC
Individualno su možda i najjača ekipa, u to nema sumnje. Timski su ograničeni. Ništa nisu bolji od Valencije, ali eto, nekako su prošli. Dalje ne mogu, živi bili pa vidjeli.
Ja se slažem da bi ove sezone ispali od ekipa kao što su Real (M), Barcelona ili Bayern, ali nikako ekipu nebih nazvao slabom. Već sljedeće sezone će PSG moći igrati sa svima. Još samo jedne pripreme...OTNYS_YNWA je napisao/la:Individualno su možda i najjača ekipa, u to nema sumnje. Timski su ograničeni. Ništa nisu bolji od Valencije, ali eto, nekako su prošli. Dalje ne mogu, živi bili pa vidjeli.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Njima ako se otvori,mogu i do kraja.Meni prvom to ne bi bilo iznenadjenje.Jos ako im Milan sad rijesi Barcelonu.Ostaje jedino Bayern da je realno jaci od njih,sa svim ostalim timovima se mogu nosit.
Ma ja sam ipak mišljenja da će se morati sačekati još jednu godinu na borbu za osvajanje LP. Treba vremena da se sve to uigra i da se igrači u glavama srede, jer nesmije se događati da se učestalo pojavljuje problem motivacije i volje igrača.darker10 je napisao/la:Njima ako se otvori,mogu i do kraja.Meni prvom to ne bi bilo iznenadjenje.Jos ako im Milan sad rijesi Barcelonu.Ostaje jedino Bayern da je realno jaci od njih,sa svim ostalim timovima se mogu nosit.
Begović, Burić, Stanković
Kako će oni do kraja kad nemaju odbrane. Džaba im i T. Silva, Alex i Sakho (kojeg toliko hvale, a meni je pusher običan), kad su smotani i nisu uigrani. Nemaju oni ni glavu, ni rep. Gomila preplaćenih individualaca koji 'lade muda i svejedno im je, a koje Carlo Ancelotti ni približno nije doveo u red i kvalitetno posložio. Gotovo je s njima čim im dođe neko od velikana.
- IlCapitano
- Kontakt:
darker10 je napisao/la:Njima ako se otvori,mogu i do kraja.Meni prvom to ne bi bilo iznenadjenje.Jos ako im Milan sad rijesi Barcelonu.Ostaje jedino Bayern da je realno jaci od njih,sa svim ostalim timovima se mogu nosit.
Oni ne mogu ni Realu ni Juventusu ni Dortmundu pera odbiti, moguće ni Milanu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Link za tekmu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jesi li to i ti ih igro na kladioniciHigh je napisao/la:Link za tekmu?
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false; eo linkova pa biraj
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jesam. Evo bogaram. Hvala ti!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
šta je sa Mourom ? koliko vidim nema ga ni u zamjeni...

Nene bivsi igrac PSG.
[youtube][/youtube]
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
- JohnLennon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Allez PSG, Allez Zlaja!
Allez PSG, Allez Zlaja!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Jedva cekam mec sutra
U ligi su prvi,nesto su se usutili ovi sto su pricali da nece PSG osvojiti lige,da ce kratko u LP..
U ligi su prvi,nesto su se usutili ovi sto su pricali da nece PSG osvojiti lige,da ce kratko u LP..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
navratio samo da cestitam buducim navijacima PSG-a, sa Coutinhom na celu, koliko toliko povoljan rezultat protiv barse.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji remi, Silva zasluženo najbolji kod Parižana

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovaj Lucas Moura je vrhunski igrac vec sada, strasan je, sinoc se poigravao sa odbranom Barcelone, onog Albu je nekoliko puta tako ofirno poslao po cevape fakat najveci brazilski talenat za onog kakadua Neymara vrhunski igrac.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Slazem se.BigBigBang je napisao/la:Ovaj Lucas Moura je vrhunski igrac vec sada, strasan je, sinoc se poigravao sa odbranom Barcelone, onog Albu je nekoliko puta tako ofirno poslao po cevape fakat najveci brazilski talenat za onog kakadua Neymara vrhunski igrac.
Vrijedi ko prvih 11 Arsenala zajedno sa Emiratesom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Idemo momci samo hrabro do kraja 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.