Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Ma svi smo drugari,necu spavat veceras..Bice opasno ,bice tesko ,al nadajmo se uspjehu...
ovako drugovi i drugarice vi ste mi svjedoci!!!!!!!!! odlucio sam ako prodemo baraz i koji igrac bude najbolji u ove 2 utakmice ,,,njegovo ime cu dati svom sinu koji treba da se rodi u februaru,,,,,ovo kad mi supruga sazna ima da poludi,,,,,,,,, nadam se da ce biti VEDAD????????????????????????? SAMO DA NEBUDE CIRO hahahahhahha
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
eh ovako bi cica rob do bagro volio da bude
Portugal-BiH 2:1
BiH-Portugal 2:1
produzeci: ostaje ovaj rezultat
6-5 na penale za nas...mi prolazimo velik broj navijaca dobija srcani i padavicu i jos svasta nesto

Portugal-BiH 2:1
BiH-Portugal 2:1
produzeci: ostaje ovaj rezultat
6-5 na penale za nas...mi prolazimo velik broj navijaca dobija srcani i padavicu i jos svasta nesto
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ako Bog da....a ako bude curica ili se vec zna da je musko.....ma edin ili vedad bash lijepa imenavrebac86 je napisao/la:ovako drugovi i drugarice vi ste mi svjedoci!!!!!!!!! odlucio sam ako prodemo baraz i koji igrac bude najbolji u ove 2 utakmice ,,,njegovo ime cu dati svom sinu koji treba da se rodi u februaru,,,,,ovo kad mi supruga sazna ima da poludi,,,,,,,,, nadam se da ce biti VEDAD????????????????????????? SAMO DA NEBUDE CIRO hahahahhahha
Dravat cu ga brate,50 euta halal da bude zdrav i ziv ...vrebac86 je napisao/la:ovako drugovi i drugarice vi ste mi svjedoci!!!!!!!!! odlucio sam ako prodemo baraz i koji igrac bude najbolji u ove 2 utakmice ,,,njegovo ime cu dati svom sinu koji treba da se rodi u februaru,,,,,ovo kad mi supruga sazna ima da poludi,,,,,,,,, nadam se da ce biti VEDAD????????????????????????? SAMO DA NEBUDE CIRO hahahahhahha
- TheManiacs
- Kontakt:
Eo nasao sam jarana iz francuske inace ga znam uzivo
Bosanac je al se je rodio u francuskojj
Sad ce se registrovat
Fanatik Marseja
Bosanac je al se je rodio u francuskojj
Sad ce se registrovat
Fanatik Marseja
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
vrebac86 je napisao/la:ovako drugovi i drugarice vi ste mi svjedoci!!!!!!!!! odlucio sam ako prodemo baraz i koji igrac bude najbolji u ove 2 utakmice ,,,njegovo ime cu dati svom sinu koji treba da se rodi u februaru,,,,,ovo kad mi supruga sazna ima da poludi,,,,,,,,, nadam se da ce biti VEDAD????????????????????????? SAMO DA NEBUDE CIRO hahahahhahha
Vedad, Edin, Emir, Haris, Zlatan.. ima dobrih imena u nasoj reprezentaciji
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
SejadLily je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:ovako drugovi i drugarice vi ste mi svjedoci!!!!!!!!! odlucio sam ako prodemo baraz i koji igrac bude najbolji u ove 2 utakmice ,,,njegovo ime cu dati svom sinu koji treba da se rodi u februaru,,,,,ovo kad mi supruga sazna ima da poludi,,,,,,,,, nadam se da ce biti VEDAD????????????????????????? SAMO DA NEBUDE CIRO hahahahhahha
Vedad, Edin, Emir, Haris, Zlatan.. ima dobrih imena u nasoj reprezentacijiAl' meni je najljepse musko ime Miran.. Ili Mirza
![]()
![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
ako izvucemo sutra dobar rezultat, prijeti bogami trovanje alkohola 
- rob do bagro
- Kontakt:
bezze mi sejad nesto
...najlepse meni ime je Rahman 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
vrebac86 je napisao/la:ovako drugovi i drugarice vi ste mi svjedoci!!!!!!!!! odlucio sam ako prodemo baraz i koji igrac bude najbolji u ove 2 utakmice ,,,njegovo ime cu dati svom sinu koji treba da se rodi u februaru,,,,,ovo kad mi supruga sazna ima da poludi,,,,,,,,, nadam se da ce biti VEDAD????????????????????????? SAMO DA NEBUDE CIRO hahahahhahha
svaka cast..ma bit ce kenan,vidjet ces
- nidjo_barca
- Kontakt:
apsolutno Rahmanrob do bagro je napisao/la:bezze mi sejad nesto...najlepse meni ime je Rahman
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- TheManiacs
- Kontakt:
kenoo je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:ovako drugovi i drugarice vi ste mi svjedoci!!!!!!!!! odlucio sam ako prodemo baraz i koji igrac bude najbolji u ove 2 utakmice ,,,njegovo ime cu dati svom sinu koji treba da se rodi u februaru,,,,,ovo kad mi supruga sazna ima da poludi,,,,,,,,, nadam se da ce biti VEDAD????????????????????????? SAMO DA NEBUDE CIRO hahahahhahha
svaka cast..ma bit ce kenan,vidjet ces
Joj da oce biti Ninoslav milenkovic
hahahahahahaha
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Musko,,,,, ako se nebi promjenilo dok se nerodi????ßhahahah
a ako kojim slucajem se desi da budne zensko,,,,,vedina ili edina hahahah
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
hooligan_SA
- Kontakt:
Sta mislite iskreno, hoce li biti karata sutra u Lissabonu?
Savez mi je odobrio ulaznicu, pa sam nazalost morao otkazati...a sad kontam prvi avion iz Njemacke sutra ujutru za Lissabon da 'fatam
Znate li nesto o tome?
Savez mi je odobrio ulaznicu, pa sam nazalost morao otkazati...a sad kontam prvi avion iz Njemacke sutra ujutru za Lissabon da 'fatam
Znate li nesto o tome?
Sutra 1:1 , ili 1:2 
Sejadavrebac86 je napisao/la:Musko,,,,, ako se nebi promjenilo dok se nerodi????ßhahahah
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
obratno ne moze nikakoMadafaka je napisao/la:Sutra 1:1 , ili 1:2
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
vrebac86 je napisao/la:Musko,,,,, ako se nebi promjenilo dok se nerodi????ßhahahah
heh u tom slucaju Edina
Mozda.. Zvjezdana
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
dajte mi ljudi savjet ba, kako zaspati večeras? 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.