Ne godi nam ova Luda Krajina i bog, već drugi poraz protiv njih. Onaj Banovićanin nam 4 gola uvali, da nije njega bilo svašta se moglo dogoditi. Jbg, fact je da smo opet popušili u Kupu. Svi smo dali po gol, što je lijepo, ali ni to nije bilo dovoljno. Bože, šta trebamo učiniti da konačno osvojimo taj Kup ?!
- Ekipa, molim vas samo da nam se više ne dešava da nemamo rezultate na utakmicama koje su slične PSG - Valencia 1:1 rezultat. To je krajnje amaterski od nas bilo, i svi smo krivi. Da nisam ispravio nekoliko sati prije zaključavanja teme Man. Utd - Real, bilo bi 2:5.

To sam morao učiniti jer smo imali na jednoj utakmici tipove 0:0, 1:1 i 2:2. Znači, na takvom fudbalskom klasiku samo neriješene ishode tipovali. Za tip na mrtvi Stuttgart ja snosim odgovornost, jer sam stavio 2:1 (0:2 završilo). Tu sam trebao racionalnije razmisliti, no na to je utjecalo izdanje Lazija protiv Milana kad su isprašeni 3:0.

Mislio sam da je Stuttgart bacio sve karte na Europsku ligu, očito sam se prevario i to je to.
Dakle, sve se svodi na to da je bolje imati rezultate koji garantiraju veće šanse za gol. Dakle 1:0, 1:1, 1:2, 2:1, 2:0, eventualno 0:0 ili 0:2, pa tek dalje 3:0, 3:1, 1:3 itd. Naravno da se ovo ne odnosi npr. kad pogađaš jake i pouzdane ekipe tipa Uniteda, Juventusa, Cityja, Milana, Reala, Barce... protiv nekog totalnom autsajdera ili anonimca.
Molim vas samo da ubuduće ne padamo na glupostima i poslije "razbijamo glavu" o tome. Sve se može utrefit', samo treba malo znanja u kombinaciji sa srećom.
Ništa, ne treba više tugovati, sad nam preostaje liga gdje smo po pravilu uvijek konstantiji.
Znam da je roman, ali vrijedilo bi da kolege iz tima ovo pročitaju.