Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chuckie
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Chuckie » 07 mar 2013, 12:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ja sam sasvim siguran da Pjanića ni neće biti na spisku, na žalost svih nas. Biće to veliki hendikep, ali mislim da bez obzira na sve možemo dobiti grke.
Pjanic je na spisku za okupljanje.

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 07 mar 2013, 12:55

slika kapa dole majstore, ovo se zove patriota!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2013, 12:58

"pozvat". :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 07 mar 2013, 13:00

patriota_90 je napisao/la:slika kapa dole majstore, ovo se zove patriota!
Nadam se svim svojim bićem da je ovo istina.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 mar 2013, 13:05

Sreća da je "pozvat" :lol:
Nadam se da je ovo istina :roll:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 mar 2013, 13:06

Ja sam uvjeren da dolazi i da ce odigrati 45 minuta. Njegova zelja i ljubav za ovim dresom je nevjerovatna.
Sport je lijek za tijelo i duh.

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 07 mar 2013, 13:10

S obzirom na Pjanicevo poznavanje nase gramatike, ne bih me iznenadilo da je ovo istina :)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 mar 2013, 13:13

patriota_90 je napisao/la:S obzirom na Pjanicevo poznavanje nase gramatike, ne bih me iznenadilo da je ovo istina :)
ne bi ni mene iznenadilo da je samo šuplja :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2013, 13:20

Pa nije on valjda pravio sliku. :roll:

Ocita glupost.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2013, 13:21

Cartman je napisao/la:Pa nije on valjda pravio sliku. :roll:

Ocita glupost.
Ma ona djeca se opet zajebaju :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 mar 2013, 14:23

miralemu dosadno u bolnici pa se zayebaje sa paintom :lol: zajebancija je ovo...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 mar 2013, 18:45

slika
Umjesto da se priprema za novu utakmicu, Miralem Pjanić vrijeme provodi na terapijama. Od subote poslijepodne gleda u lijevi zglob, koji je natekao i poplavio. Kada nam je poslao slike bili smo zatečeni. Noga je gotovo neprepoznatljiva, a umjesto da mi utješimo veznjaka Rome, on je utješio nas:

"Uopšte me ne boli toliko više", kaže nam Pjanić i dodaje kako mu noga zapravo lošije izgleda, nego što ga zaista boli, piše Oslobođenje.

Noga ko semafor

Kaže nam i to da je imao sreće, što ne pauzira i nekoliko mjeseci, jer se ne radi o stajnoj nozi.

"Olabavio sam nogu kada sam išao na loptu i kako sam produžio korak, stao sam ružno i izvrnuo je. Okrenula se nastranu, ali srećom, teret je otišao na stajnu nogu, tako da sam još i dobro prošao", objašnjava nam Mire i tužno konstatuje:

"To je ono kad nešto hoće da se desi. Sanjao sam utakmicu, jedva sam čekao da istrčim na Bilino polje i krivo mi je. I u prvoj utakmici protiv Grka mi je bilo krivo i žao što nisam mogao igrati, a sada još i više."

Pjanić kaže kako mu je prva misao kada je iskrenuo nogu bila upravo reprezentacija BiH.

"Molio sam Boga da nije ništa opasno, jer mi je u glavi bila ta utakmica. Noga mi je odmah otekla, ali eto, imao sam i sreće pa nije ništa puklo, iako sam čuo kvrc."

Pjanića, prema prognozama rimskih doktora, očekuje pauza od četiri sedmice, što je zapravo najmanja moguće s obzirom na karakter povrede, a na upit da li je kasnije pogledao trenutak kada se povrijedio na snimku, odgovorio nam je:

"Ma ne. Ni slučajno. Nisam pogledao snimak. Ne mogu. Iste sekunde sam osjetio jaku bol i odmah sam zvao doktore, jer sam mislio da sam slomio nogu. Ušao sam u svlačionicu, a noga je već bila otečena i plava, a sada je već bolje. Otok se smanjuje, a noga mijenja boju, ko semafor", uz blagi smješak nam kaže veznjak bh. tima, koji će se u Sarajevu pojaviti u ponedjeljak, 18. marta, na dan okupljanja.

I on se potajno nada da bi na taj dan mogao doći kao igrač, a ne navijač reprezentacije.

"Nadam se da će sve biti dobro. Doći ću u Sarajevo, naravno, ako ništa da bodrim suigrače, ali više bih volio da sam na terenu. Mjesecima sam sa prijateljima i suigračima pričao o ovoj utakmici i svi smo govorili, "samo da se neko ne povrijedi", a onda se ja povrijedim. Jako mi je teško, ali šta je tu je."

Pjanić, uprkos činjenici da vjerovatno neće igrati protiv Grčke, nije klonuo psihički, jer je ipak imao sreće.

"Strah me je bilo da ne bude ono najgore. Kada sam došao na magnetnu rezonancu doktori su mi govorili, otišlo ti je ovo, ptišlo ti je ono, nategnuo si mišić ovaj, a meni je u glavi bila samo utakmica. Rekao sam doktoru: "Dobro, koliko je to pauze?" Kad mi je rekao da je četiri sedmice i kada sam shvatio da to znači kako ne mogu igrati u Zenici, zaista mi je bilo teško. Međutim, izbjegao sam operaciju i to je najbitnije, a što se tiče oporavka, daću sve od sebe da bude što kraći. Najveći problem su ligamenti. Otok će splasnuti, a ligamenti moraju ojačati i srasti. nekom treba tri, nekom šest, a nekome sedam sedmica. Vidjećemo."

Povreda Malog princa izazvala je mnogo nedoumica oko sastava našeg tima u Zenici, a njegov suigrač iz Rome - Grk Panagiotis Tachtsidis, u izjavi za grčke medije ustvrdio je kako mu je žao zbog Miretove povrede, dodavši kako će njegovoj reprezentaciji biti mnogo lakše igrati u Zenici, s obzirom na to da se Pjanić nalazio u velikoj formi.

Grci nas se boje

"Grci su nas se prepali. Mi smo bolja reprezentacija od njih i uvjeren sam da ćemo ih pobiejditi i bez mene. Međutim, meč protiv Grka neće biti odlučujući. On će biti važan, ali neće odlučivati o putniku za Brazil. Do kraja kvcalifikacija ostaje nam još pet utakmica i neko će kiksati, a ja se nadam da to nećemo biti mi. Bio bih zadovoljan i sa 0:0 u Zenici. Mi moramo pobijediti Slovake, oni su također opasni, te uzeti bodove sa gostovanja protiv Litvanije i Latvije. jaki smo, dobri smo i imamo kvalitet da završimo prvi, a ova utakmica u Zenici nam je tek jedna u nizu do konačnog cilja."

Veznjaku Rome očito nije suđeno da igra protiv Grčke u ovim kvalifikacijama, te se nada da će barem u ostalim mečevima biti dostupan selektoru Safetu Sušiću.

"Bio sam u dobroj formi, osjećao sam se dobro i vjerujte mi da nikome nije teže nego meni, što neću igrati. Znam da je krivo i selektoru, razgovarao sam i sa njim, ali momci će i bez mene pobijediti Grke", optimističan je Pjanić, piše Oslobođenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 mar 2013, 20:13

Pjanic sigurno dolazi na okupljanje repke, te se nada da bi ipak mogao zaigrati protiv Grka.(Dnevnik D)

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 mar 2013, 20:24

hahahahahaha kako Pjana zajebaje Lulića što ovaj igra za Lazio :lol: :mrgreen:

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 07 mar 2013, 20:27

Alucard je napisao/la:hahahahahaha kako Pjana zajebaje Lulića što ovaj igra za Lazio :lol: :mrgreen:
dobar je momak ali nevalja mu dres-nemogu ga ocima gledat :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 mar 2013, 20:29

BegAx je napisao/la:Pjanic sigurno dolazi na okupljanje repke, te se nada da bi ipak mogao zaigrati protiv Grka.(Dnevnik D)
Ma nikako ne djeluje optimistično. Nažalost. Ali kako kaže, kvalifikacije ne završavaju ovom utakmicom, ima još puno da se igra.
Najjači mi je kada kaže "Đe" :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 mar 2013, 20:33

FCL je napisao/la:dobar je momak ali nevalja mu dres-nemogu ga ocima gledat :D
To došao u dresu Rome u studio, jel ? :D nisam pratio intervju
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 mar 2013, 20:43

zizu1991 je napisao/la:
FCL je napisao/la:dobar je momak ali nevalja mu dres-nemogu ga ocima gledat :D
To došao u dresu Rome u studio, jel ? :D nisam pratio intervju
Nije došau u dresu Rome, nego rekao kako ne valja dres Lulića (dres Lazia) :P

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 mar 2013, 21:17

Možete sve to pogledati na ovom linku.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 mar 2013, 00:29

meščini po njegovim riječima iz ovog intervjua ne vjerujem da će on igrati,možda je bolje i da ne igra nego da uđe na teren pa da se čuva ili da se čak povrijedi..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], jasmin10, torbica i 27 gostiju.