Ponekad dolazi u sarajevo
Navija za maresille i za Bosnu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Plakat nam je u oba slucaja.lejla je napisao/la:miraleme, jarane, pa sta cemo mi bez tebe,,, svi smo u isckivanju, pod tremom, euforijaaaa,,, nisi jedini bratemiralem444 je napisao/la:ej raja moram se sa svima vama oprostit...jer neznam sta se sutra moze desit...ovo je itakmica za infarkt..tako da ....oprostite mi ako sa ikad ikog uvrijedio...![]()
![]()
![]()
ja mislim da cu se rapslakat ako nam go daju,,,
eheheh...jao samo kad cujem nasu himnu ma neznam srce ce mi puc....samo da mi sutra pobjedimo ...a sve ostalo je nevazno...lejla je napisao/la:miraleme, jarane, pa sta cemo mi bez tebe,,, svi smo u isckivanju, pod tremom, euforijaaaa,,, nisi jedini bratemiralem444 je napisao/la:ej raja moram se sa svima vama oprostit...jer neznam sta se sutra moze desit...ovo je itakmica za infarkt..tako da ....oprostite mi ako sa ikad ikog uvrijedio...![]()
![]()
![]()
ja mislim da cu se rapslakat ako nam go daju,,,
Naporan si jarane..Boli nas ona stvar za njim.....TheManiacs je napisao/la:E da znate ovaj pod nickom marseille13 je iz Pariza
Navija za maresille i za BosnuPozelite mu dobrodoslicu
dobrodosao,,,TheManiacs je napisao/la:E da znate ovaj pod nickom marseille13 je iz Pariza

no rules je napisao/la:žiku Spahe što grize ..., ovo je ona čini mi se ura za kulturu
![]()
no rules je napisao/la:žiku Spahe što grize ..., ovo je ona čini mi se ura za kulturu
![]()
rob do bagro je napisao/la:ja bih prije ovu Maju Cengic grizao![]()
![]()
ma ko je nebi......haya ,,,,,...mislim grizaorob do bagro je napisao/la:ja bih prije ovu Maju Cengic grizao![]()
![]()
nek se javi taj koji ne birob do bagro je napisao/la:ja bih prije ovu Maju Cengic grizao![]()
![]()
ti hoćeš da kažeš da Spahić nije normalanLily je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:ja bih prije ovu Maju Cengic grizao![]()
![]()
Pa i ne bi bilo normalno da hoces da grizes Dzeku..![]()
![]()
NK_CELIK je napisao/la:Naporan si jarane..Boli nas ona stvar za njim.....TheManiacs je napisao/la:E da znate ovaj pod nickom marseille13 je iz Pariza
no rules je napisao/la:ti hoćeš da kažeš da Spahić nije normalanLily je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:ja bih prije ovu Maju Cengic grizao![]()
![]()
Pa i ne bi bilo normalno da hoces da grizes Dzeku..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.