New York Knicks
Re: New York Knicks
E moj JR... Kako smo izgubili utakmicu to nije normalno. okc je karna, kako loše igramo i loše šutamo i opet im pariramo. Ne treba zaboraviti da nije igrao najbolji scorer lige.
Biće bolje, GO NY GO!
Biće bolje, GO NY GO!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Steta!Ne mogu se ovi pobijediti ovako,nazalost!Previse individualizma!
Mogu se oni pobjediti individualno, to je ova utakmica pokazala. Zadnjih par šuteva je odlučivalo, da ne kažem zadnji šut. Trebala je lopta ići Feltonu.
Gospodine Mike Woodsonu j*bem Vas ja u po te glave celave glupave, j*ebem ti kosarku kad se zadnji napad ovako odigra.
Citavih 7 (citaj SEDAM) sekundi do kraja, a kod nas se napad za pobjedu svodi na to da je izbacimo JRu koji statira, ne zna ni on zasto, valjda faca se kurci, i onda uzima maksimalno tezak sut, jer sve ostalo je vjerovatno ispod njegovog nivoa.
Pa ne mogu da vjerujem koji kretenizam, koji debilizam, farsa.

Citavih 7 (citaj SEDAM) sekundi do kraja, a kod nas se napad za pobjedu svodi na to da je izbacimo JRu koji statira, ne zna ni on zasto, valjda faca se kurci, i onda uzima maksimalno tezak sut, jer sve ostalo je vjerovatno ispod njegovog nivoa.
Pa ne mogu da vjerujem koji kretenizam, koji debilizam, farsa.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Definitivno greška Woodsona. 6 sekundi stoji u čošku i onda šuta neki vanzemaljski šut. Biće bolje, nije kraj svijeta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mogu...To ti se i pokazalo na kraju!Izgleda da je lako i da moze,ali nije...Uostalom,da se niste toliko oslanjali na individualizam,kao sto to oni rade,ne bi imali ovako losu 4/4 suterski i rijesili bi tekmu prije,koja je morala doci,jer ste u 3/4 sve pogodili.Carlo je napisao/la:Mogu se oni pobjediti individualno, to je ova utakmica pokazala. Zadnjih par šuteva je odlučivalo, da ne kažem zadnji šut. Trebala je lopta ići Feltonu.
Jedan poen ništa ne može dokazati. Da se nije sviralo par sumnjivih faulova nad Durantom i floperom Martinom sada bi bila druga situacija. Da je lopta otišla u ruke Feltona sigurno ne bi pričao da se ta ekipa ne može dobiti individualno. Svako se može dobiti individualno.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne mogu...To ti se i pokazalo na kraju!Izgleda da je lako i da moze,ali nije...Carlo je napisao/la:Mogu se oni pobjediti individualno, to je ova utakmica pokazala. Zadnjih par šuteva je odlučivalo, da ne kažem zadnji šut. Trebala je lopta ići Feltonu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti ako mislis da se treba rijesavati individualno tekma,a ne timski,onda nemas pravilan pogled na kosarku.Sam si sebi paradoksalan,jer ti ovaj sut JR los( a individualan je).Trebao si mozda akciju,koji blok,kretnju,2 pasa??Tako je trebalo biti...Cijelu noc ste igrali,baci je Jr-a,baci je Amereu,pa sta bude...Carlo je napisao/la:Jedan poen ništa ne može dokazati. Da se nije sviralo par sumnjivih faulova nad Durantom i floperom Martinom sada bi bila druga situacija. Da je lopta otišla u ruke Feltona sigurno ne bi pričao da se ta ekipa ne može dobiti individualno. Svako se može dobiti individualno.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne mogu...To ti se i pokazalo na kraju!Izgleda da je lako i da moze,ali nije...Carlo je napisao/la:Mogu se oni pobjediti individualno, to je ova utakmica pokazala. Zadnjih par šuteva je odlučivalo, da ne kažem zadnji šut. Trebala je lopta ići Feltonu.
Ma ovo je u najmanju ruku bilo kriminalno.Carlo je napisao/la:Definitivno greška Woodsona. 6 sekundi stoji u čošku i onda šuta neki vanzemaljski šut. Biće bolje, nije kraj svijeta.
Trebalo se nacrtati za Novaka jer su svi ocekivali na JRa da se ide, a Novak iz dobro izradjenog napada 90% zabija, ako se ne uspije nek JR uzima sut koji sigurno nebi bio tezi od ovoga sto je sad uzeo.
Ili da FELT igra, proba na ulaz, mozda iznudi i prekrsaj, a moze je i podvaliti nekome ispod kosa, jer ponavljam ponovo ocekivalo se da JR rjesava, vjerovatno nisu ni o cemu drugome ni razmisljali u taboru OKC.
Ali nije Mike Woodson Doc Rivers da vjeruje svim igracima, nije toliko genijalan da postavi nesto, vec samo celavac koji se posle ovog meca krivicu preuzeti na sebe i nikom nista.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
hocete li na kraju izvuci barem prednost domaceg terena u doigravanju? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dragi Bože, molim te daj nam Knickse u prvoj rundi play offa!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ovde ću se složiti sa @NEZALAGANJE ne može se samo igrati individualno, protok lopte nikakav, nema izrađenih akcija. Nekad ovakava igra upali nekad ne, zato i jest omjer pobjeda-poraza veoma šarolik zadnjih mjeseci.
Ovaj zadnji šut mi nikad neće bit jasan, jel bogom dato da ga naprimer svaki puta uzme Melo ili u večerašnjoj utakmici JR (tačnije kad nema Mela)?!?!
Može li se napravit akcija za nekog drugog igrača koji bi bio u dosta boljoj poziciji i sigurno malo branjen i tako iznenadit protivnika?
Ne,ne mora pucat onaj najbolji šuter iako su 4 čovjeka na njemu on mora pucat inače se koš ne važi
Osim poraza može se reći da je dobro odigrana utakmica (osim gore pomenutog minusa što za Knickse i nije neka novina) i dobro pariranje možda najboljoj ekipi lige. Sve to bez Mela.
Osim povreda koje će ubrzo biti prošlost za Knickse nadam se da će i Woods promjenuti neke stvari kako u svojoj glavi tako i na parketu do PO.
Sutra protiv Utahe pa onda turneja po zapadu
Ovaj zadnji šut mi nikad neće bit jasan, jel bogom dato da ga naprimer svaki puta uzme Melo ili u večerašnjoj utakmici JR (tačnije kad nema Mela)?!?!
Može li se napravit akcija za nekog drugog igrača koji bi bio u dosta boljoj poziciji i sigurno malo branjen i tako iznenadit protivnika?
Ne,ne mora pucat onaj najbolji šuter iako su 4 čovjeka na njemu on mora pucat inače se koš ne važi

Osim poraza može se reći da je dobro odigrana utakmica (osim gore pomenutog minusa što za Knickse i nije neka novina) i dobro pariranje možda najboljoj ekipi lige. Sve to bez Mela.
Osim povreda koje će ubrzo biti prošlost za Knickse nadam se da će i Woods promjenuti neke stvari kako u svojoj glavi tako i na parketu do PO.
Sutra protiv Utahe pa onda turneja po zapadu
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Molitva Bucksa,Celticsa,Hawksa,Bullsa,Pacersa i NetsaBernardBarnjak je napisao/la:Dragi Bože, molim te daj nam Knickse u prvoj rundi play offa!

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neka, neka, bice vremena i za pokajanje.LBJ MVP je napisao/la:Molitva Bucksa,Celticsa,Hawksa,Bullsa,Pacersa i NetsaBernardBarnjak je napisao/la:Dragi Bože, molim te daj nam Knickse u prvoj rundi play offa!

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
lenbias i ostali hateri po običaju nemaju drugog posla nego da hateaju. drugi smo, izjednačeni s indianom i imamo tri utakmice prednosti u odnosu na new jersey.
jedva čekam playoff, tek onda će se priželjkivati da se igra s Knicksima u prvoj rundi. bez Mela smo bili rame uz rame s thunderom, mislim šta reći.
jedva čekam playoff, tek onda će se priželjkivati da se igra s Knicksima u prvoj rundi. bez Mela smo bili rame uz rame s thunderom, mislim šta reći.
- SheldonCooper
- Kontakt:
S Netsima za sad 2:2 , sa Celticsima 1:1 , s Bucksima 2:0 , sa Hawksima 1:0 , Pacersima 1:2 , Bullsima 0:3....tako da ne vidim baš da se svi raduju igrati s Knicksima
Ukoliko još ne bude povreda
Usput i Heat je lošiji sa 1:2

Ukoliko još ne bude povreda

Usput i Heat je lošiji sa 1:2

I'm not insane, my mother had me tested!
polako neka zapamte svoje rijeciCarlo je napisao/la:Neka se samo raduju, treba malo

Večeras protiv Jazza bez Amarea koji ima bolna koljena jer je igrao back to back 30 minuta što nije nikako dobro. Melo neće igrati jer ima neku tekućinu u koljenima, to su otkrili i stavili su ga "day-to-day", a treba se sjetiti da je Sheed bio day-to-day kao i Amare pa su obojica bili po par mjeseci povrijeđeni, odnosno Sheed je još uvijek. Završiti prvi u diviziji je naš cilj, a playoff je druga priča.
Woody je najavio da će Cope igrati.
Woody je najavio da će Cope igrati.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
GO JR SMITH nadam se veceras 7 trica i Novak 4 , ca Chendlerovih +20 skokova
Ovo nije samo zbog Utah ,Kniksi su mi dragi od '90tih , doduse jedino sam njih vidio u zivo kad sam bio u NY

Ovo nije samo zbog Utah ,Kniksi su mi dragi od '90tih , doduse jedino sam njih vidio u zivo kad sam bio u NY

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.