Sramna prodaja ulaznica BiH-Grcka

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

autogol
Kontakt:

Re: Sramna prodaja ulaznica BiH-Grcka

Post Postao/la autogol » 07 mar 2013, 23:53

Dok je ovaca,bit ce i vune :mrgreen:

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 08 mar 2013, 01:02

Citizen-X je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Čovjek je samo predložio stadion većeg kapaciteta, a ti se usplahirio oko BP k'o da si ga sam kamen po kamen gradio.

I kakve veze ima želja da se igra u lavoru sa tim da je nekom Bosna od Baščaršije do Ilidže, poređenje ti je :lol:

Istina je da Koševu treba rekonstrukcija.
Dušice moja l'jepa - malo sarkazma prepoznat' nije na odmet ;)
A mnogim sibicarima je Bosna od Bembaše do IliĐe nazalost....
Sve se koncetrisalo u Sarajevu, nazivaju provincijalce seljacima, vrijedja se sve sto nije sarajevsko spustajuci sve i svakog ispod svakog nivoa onako visokokompleksaški, sve se nastanilo u Sarajevu, sve se izgradilo u Sarajevu daj meni ne daj nikom - tipicno ono sarajevski sibicarski daj meni ko druge yebe i na kraju i politika i policija i zakon i ekonomija i drzava jer RS nikad nije bila jaca politicki ode u koorac - jer daj samo meni ja sam bog ovdje ja sam najbolji ja sam sarajlija ostali seljaci focaci trnovljani mrs iz sehera i tako dalje i tako dalje - i dok okom trepnes lutko moja - propala drzava nema vise koga must - nema ni Zenice vise da pravi sine za Olimpijska sela jerbo je Haris Silajdzic prod'o za marku indijcu a sebi za milion i tako prije i tako poslije i tako ubuduce pa ne daj da se sirotinja i bogaljska Zenica malo opari tom usranom dijasporskom kafom cevapima eurom za preprodanu ulaznicu

daj sve meni samo meni jer ja sam civilizacija i primjer - a kad ja kao zenicanin odem u Sarajevo - posvjedocim seljakluku, sibicarenju, hajduckoj "pljahi" svih redom, 2x opljackanog auta - samo da je preko guzova....

pa nemre junacino ima stadion i u Zenici - ulupali smo u njega od krvavih skenjanih para i crkavice i to bi sad uzeli....

pa polako jaruga - nek i drugi zagrabe malo nemoj samo sebi

ha ja ;)
Oko moje zeničko kad već spominješ Harisa, on je SDA kadar, iste one SDA koja decenijama ubjedljivo dobija izbore u Zenici. SDA nas je pokrala i uništila državu više od četnika, a ne Sarajevo. Je.b.iga, ti to ne kontaš, al ne zbog toga jer si zeničanin ili papak nego što jednostavno nemaš mentalni kapacitet da apsolviraš situaciju i shvatiš šta se dešava. Tebi je sve probleme krivo Sarajevo kao apstraktni pojam Mordora umjesto da shvatiš da je BiH glasačko tijelo iznimno glupo, nepismeno i neobrazovano što će reći da političari nisu ništa bolji. Narod ne zamjera političarima što kradu nego što i on ne može to da radi.

Ostatak tvog posta nije ništa bolji pa nema smisla odgovarati. Nećeš shvatiti.

Lažem, ipak ću još nešto napisati. Imam druga fočaka koji je ljudina i po, znam lika koji je sarajlija a papak iz udžbenika. Ti si recimo "samo" infantilni kompleksaš.

Imaš mahanje :mrgreen:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 08 mar 2013, 07:31

vidim ja ko je kompleksas - dva jada - koja ni po cemu nisam uvrijedio - al spuste se na seljacki nivo - samo uvrijedi i to je to, ko je vama dvojici licno ista rek'o jadovi?

eto vam i kulture i kompleksa

cuj nemam mentalni kapacitet :lol: infantilni :lol: e moj sinko i jadu.

sto se mene tice kad vidis Kartagenu, Istambul, Kapadokju, Njujork, Prag, zidine Homsa koje su vec srusene ili nesto slicno - javi mi se - Sarajevo je za mene samo seljacka bez pokrica visokokompleksaska sredina kao uostalom i Zenica ;)

nemam ja za sta bit kompleksas prema Sarajevu kad sam zivio u boljim gradovima i bolje dozivljavao druge - kompleksasu :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 mar 2013, 07:47

dr.van nostrand je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:Naš narod je nerealno pohlepan, glupo pohlepan ... evo gledam na PIK-u, jug i sjever koji su platili 20 KM prodaju po minimalno 80 KM.

Sto, ako ima budala neka plate i po 180KM, ja ne bih dao ni 14KMslika
+1, inace nemam nista protiv ovakve zarade i preprodaje, neko bira da stoji i ceka ulaznicu, neko da zakasni malo i ne dobije je dok neko bira da je kupi zadnji dan od ovog sto je kupio medju prvima jer ima para za to, svakom svoje :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 mar 2013, 14:09

Citizen-X je napisao/la:vidim ja ko je kompleksas - dva jada - koja ni po cemu nisam uvrijedio - al spuste se na seljacki nivo - samo uvrijedi i to je to, ko je vama dvojici licno ista rek'o jadovi?

sto se mene tice kad vidis Kartagenu, Istambul, Kapadokju, Njujork, Prag, zidine Homsa koje su vec srusene ili nesto slicno - javi mi se - Sarajevo je za mene samo seljacka bez pokrica visokokompleksaska sredina kao uostalom i Zenica ;)

nemam ja za sta bit kompleksas prema Sarajevu kad sam zivio u boljim gradovima i bolje dozivljavao druge - kompleksasu :mrgreen:
:lol:

Čuj on vidio Kapadokiju i Njujork pa bi ovdje solio pamet :lol:

Za tebe je Sarajevo bilo i ostalo razlog kompleksa.

Uostalom, ti si samo mali iskompleksirani navijač kojeg poštuje naša legenda Barbarez 8-)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 08 mar 2013, 15:15

DukeOfWellington je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:vidim ja ko je kompleksas - dva jada - koja ni po cemu nisam uvrijedio - al spuste se na seljacki nivo - samo uvrijedi i to je to, ko je vama dvojici licno ista rek'o jadovi?

:lol:

Čuj on vidio Kapadokiju i Njujork pa bi ovdje solio pamet :lol:

Za tebe je Sarajevo bilo i ostalo razlog kompleksa.

Uostalom, ti si samo mali iskompleksirani navijač kojeg poštuje naša legenda Barbarez 8-)
hajde ne dipr :) 8-) jblo te sarajevo :mrgreen:
i naravno da sam vidio i zivio cak ;)
upravo sam za boldirano govorio - najnoviji seljašizam aka seljakluk :mrgreen:
tako da je meni sarajvo samo jedna malo jaca kasaba ;)

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 08 mar 2013, 15:34

citezenu se sarajevo nesto pravo zamjerilo :mrgreen: pa je toliki protivnik istoga...mada prije da su kompleksi :mrgreen:
pi.

lamin
Kontakt:

Post Postao/la lamin » 08 mar 2013, 15:43

citizen potpuno u pravu.
a imam i ja 4 karte pa ko je zainteresiran izvoli.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 08 mar 2013, 15:49

Ništa ne treba da čudi ovakva prodaja ulaznica, dok se ne uvede online prodaja nećemo biti pošteđeni ove frke.

Što se mene tiče neka se odradi Koševo i osposobi stadion za UEFA standarde pa neka igraju i tamo, tada bi trebao stadion biti svima dostupan preko bijede do dijaspore i još se neće morati 20 sati u redu provodit.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 08 mar 2013, 15:56

Nebitno Koševo ili neki drugi stadion, Bilino polje je premalo za reprezentativne utakmice.

Kapacitet 13 000 mjesta, od toga pola karata ide partnerima Saveza i prijateljima. Pravi navijači ne mogu dobiti ni pola onih ulaznica, jer šverceri i svi ostali to razgrabe.

Reprezentacija treba igrati na Koševu kao najvećem državnom stadionu ili nek prave neki veći, možda eventualno povećaju kapacitet u Zenici. Ovako, tanko je to, neće biti 5000 pravih navijača...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 08 mar 2013, 16:03

Vidi vidi kod vas u smogogradu, djecu u osnovnoj skoli vode na put oko svijeta, dobra neka ekskurzija, evo ja sam ljubomoran.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

lamin
Kontakt:

Post Postao/la lamin » 08 mar 2013, 16:10

samo treba prosiriti kapacitet Bilinoga polje za 10 000 mjesta i to je to.svi zadovoljni i navijaci i igraci.
ove gluposti oko Koseva? to treba srusiti i graditi novi stadion.a Grbavica? kada ce to poceti sa gradnjom? to samo dragi Bog zna.

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 08 mar 2013, 16:35

U ratu su ljudi humanitarnu pomoc prodavali. Svercali na linijama i jednu cigaru prodavali za 10 maraka i vama cudno sto ljudi preprodaju karte za vece cijene.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 mar 2013, 17:20

mambabalkan je napisao/la:U ratu su ljudi humanitarnu pomoc prodavali. Svercali na linijama i jednu cigaru prodavali za 10 maraka i vama cudno sto ljudi preprodaju karte za vece cijene.
fakat, sve dok im sistem to omogucava toga ce biti. online prodaja i zdravo, al nece bošno tako nego kad to bude kriterij za nekakve unije, fond i slicno onda ce to uvesti
nema potpisa

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 08 mar 2013, 17:30

Admir_Sa je napisao/la:
mambabalkan je napisao/la:U ratu su ljudi humanitarnu pomoc prodavali. Svercali na linijama i jednu cigaru prodavali za 10 maraka i vama cudno sto ljudi preprodaju karte za vece cijene.
fakat, sve dok im sistem to omogucava toga ce biti. online prodaja i zdravo, al nece bošno tako nego kad to bude kriterij za nekakve unije, fond i slicno onda ce to uvesti
To je najcudnija stvar da u 2013 godini covjek nemoze da kupi online kartu. Tapkarosa ima svugdje i uvjek ce ih bit. Evo ovdje kad odem Netse gledat svakih deset metara stoji tip i karte prodaje. Sad je ovdje Wrestlemania u Aprilu pa idu karte na stubhub.com po $2000. Al uvjek imas opciju da kupis kartu na online. Nas bezobrazluk dostigne poseban nivo gdje od stadiona koji prima 12000 ljudima u prodaju ode 4000. To je samo Bosanski bezobrazluk. Da ima 10,000 ovih vip nebi ni jedna u prodaju otisla.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 mar 2013, 18:13

autogol je napisao/la:Dok je ovaca,bit ce i vune :mrgreen:
Upravo :mrgreen: !

I kakav crni veci stadion?

Da prima 60 milja, tapkarosi bi uzeli 55 :mrgreen: !
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 08 mar 2013, 20:10

muXmania je napisao/la:

Vidi vidi kod vas u smogogradu, djecu u osnovnoj skoli vode na put oko svijeta, dobra neka ekskurzija, evo ja sam ljubomoran.
zao mi je sto si hendikepiran pa nisi imao tu priliku :lol:
Tweeds_10 je napisao/la:citezenu se sarajevo nesto pravo zamjerilo :mrgreen: pa je toliki protivnik istoga...mada prije da su kompleksi :mrgreen:
joj e ne znam sta cu od kompleksa spram Sadaka-City njanjajeva :mrgreen:

potpisujem gore postove vezane za sverc i izgradnju stadiona i nadgradnju - naravno i za Kosevo i Grbavicu ;)

medjutim, pravljenje stadiona vecih kapaciteta za kukuruz ligu sa kukuruz narodom (vidi gore dzikane koji su replicirali ;) ) je misaona imenica....

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 mar 2013, 15:17

Sarajevo1946 je napisao/la: Reprezentacija treba igrati na Koševu kao najvećem državnom stadionu ili nek prave neki veći, možda eventualno povećaju kapacitet u Zenici. Ovako, tanko je to, neće biti 5000 pravih navijača...
Igrala je repka na veličanstvenom Koševu protiv velike Francuske pa opet nije bilo 5000 pravih navijača.
NAPRIJED NARODE!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 09 mar 2013, 15:20

Zeman je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la: Reprezentacija treba igrati na Koševu kao najvećem državnom stadionu ili nek prave neki veći, možda eventualno povećaju kapacitet u Zenici. Ovako, tanko je to, neće biti 5000 pravih navijača...
Igrala je repka na veličanstvenom Koševu protiv velike Francuske pa opet nije bilo 5000 pravih navijača.
eto na Bilinom ih bude toliko :D,a vi hocete na Kosevo a taj stadion ne ispunjava uvjete fife pa kako ce te onda igrati ako ne ispunjava?Cim ga obnovite odmah prebacite reprezentaciju na Kosevo.

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 11 mar 2013, 14:41

TMmanija2012 je napisao/la:Ovo je velika sramota ..zasto se ne uvede online prodaja i lijepo mozes kupiti 2 ili 4 karte..ovako ovo nemoze i velika je bruka da se onaj narod onako pati.
Dva razloga:

Zato brate što onda neće moći razni direktori poslovnica Centrotransa zarađivati na hiljade KM-ova za svaku tekmu!

Pa neko kaže u TZ došao smiješan broj karata. Pa za baraž sa Portugalom u ZE nije bilo ''legalno'' niti jedne karte za ZAPAD i ISTOK nego je samo ''navodno'' došlo 200 komada juga i sjevera. Mjesec dana nakon toga slučajno naletim na spisak imena sa brojevima lk gdje piše da je u ZE u Centrotransu kupljeno 700 i kusur karti i to većinom tribine ZAPAD a ja stajao cijelu noć u redu i na kraju nije bilo tribine ZAPAD nego morao uzeti JUG. Gdje je otišlo tih 500 komada ZAPADA? Naravno uposlenici agencije zaradili sebi crkavicu od koje hiljedarkice dpok smo mi črekali ko budale vani...

Zato što Savez neće više moći štampati karte preko kapaciteta. Svaki bude odštampano barem 2000 orginalnih karti viška. Tom on-line prodajom ovo se nebi moglo dešavati. .

Pa koliko se puta desilo samo da je neko imao kartu a nije moga ući pa kad se desi situacija u većim ramjerama onda se Savez vadio na to da je ušlo puno ljudi sa sjecom, kako nema mjesta...Sutradan bi pozivali da se vrate karte a oni će kao nadoknaditi novac. Koji novac? Nominalni na karti? Kome će nadoknaditi? Čovjeku iz Bužima koji je platio 120 KM za kartu i kojem neće pasti na pamet da i ako nije ušao dođe u SA i potroši pare za put da bi mu Savez vratio 40 KM koliko piše na karti? Nemojmo biti smiješni! Pa koliko puta se samo desilo da je na karti za SJEVER iliJUG pisalo 23.red a uopšte toliko redova nema na Bilinom na tim tribinama. Imao sam čak negdje takvu jednu pa ću je okaćiti kad je nađem.

ps. na kraju ako neko hoće ZAPAD za 135 KM nek me kontaktira na PM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.