u cemu se oni razlikuju od ovih cije slike kacite?samo_lijevo je napisao/la:Bolan pusti tu pricu iz jednog dijela Njemacke da je sve sto dolazi iz DDR-a nacisticko.ciza je napisao/la:a mene interesuje kako horde mogu bit u bratskim odnosima sa navijacima koji otvoreno podrzavaju ideje nacizma?
kako je dsslo do tog bratsva ako moze?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jesi li kada vidio ili cuo nesto da se pjeva ili kaci kao kod ovih?ciza je napisao/la:u cemu se oni razlikuju od ovih cije slike kacite?samo_lijevo je napisao/la:Bolan pusti tu pricu iz jednog dijela Njemacke da je sve sto dolazi iz DDR-a nacisticko.ciza je napisao/la:a mene interesuje kako horde mogu bit u bratskim odnosima sa navijacima koji otvoreno podrzavaju ideje nacizma?
kako je dsslo do tog bratsva ako moze?
Zar je fasizam voljeti svoj grad i svoju pokrajinu?
I ako cemo gledati tako onda se vrlo cesto Dresden vrijedja na tim osnovama.Potrazi sta su pisali navijaci Cottbusa i kakvu su navijaci E.Frankfurta napravili zastavu.
Ja nisam pripadnik HZ ali pratim Dynamo nekih 10 godina i poprilicno znam situaciju i sada a i kako je bilo kroz 4. i 3. ligu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
antisementizam im nije stran,vrijdnjanje jevreja je redovan vokabular na utakmicama,jedno je voljti svoje a drugo je vridjat tudje
- samo_lijevo
- Kontakt:
Propaganda označava sustavni pokušaj oblikovanja percepcije i spoznaje te manipuliranja ponašanjem pojedinaca, u svrhu generiranja reakcije koju propagandisti žele postići. Pojam "propaganda" se uglavnom koristi u političkom kontekstu, dok se na području ekonomije govori o "oglašavanju".ciza je napisao/la:antisementizam im nije stran,vrijdnjanje jevreja je redovan vokabular na utakmicama,jedno je voljti svoje a drugo je vridjat tudje
Ti imas svoje misljenje i vidim ne odstupas od njega tako da necemo kvariti temu jer Dinamo nema veze sa PLBIH.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ovu ligu niko ne gleda,zato što je cijela prodana!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
šta sad ne valja ?samocelik je napisao/la:Ovu ligu niko ne gleda,zato što je cijela prodana!
EDIT: skonto sam
DRUG NEBI TI PUNCA
Svrha mog posta je bilo to sto sam razočaran da se navijaci zbog kojih se igra nogomet budu vraceni i to iz smijesnog razloga.Naime svi su vraceni jer njih par nije imalo dokumente(a treba da napomenuti da ima dosta maloljetnika)bagrcavi je napisao/la:šta sad ne valja ?samocelik je napisao/la:Ovu ligu niko ne gleda,zato što je cijela prodana!
EDIT: skonto samA nije bila prodana kad ste prošlu pobjedili ?
- ferroviere
- Kontakt:
pa logično da će biti vraćeni, smiješ li voziti auto bez vozačke... a još maloljetni, i još se čudi, gdje to ima da mogu ići tako

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
AUTOferroviere je napisao/la:pa logično da će biti vraćeni, smiješ li voziti auto bez vozačke... a još maloljetni, i još se čudi, gdje to ima da mogu ići tako![]()
SAMO ČELIK !
- ferroviere
- Kontakt:
izvinjavam se logično je da maloljetnici mogu ići organizovano na utakmice u druge gradove 
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
U najmanju ruku smiješan siferroviere je napisao/la:pa logično da će biti vraćeni, smiješ li voziti auto bez vozačke... a još maloljetni, i još se čudi, gdje to ima da mogu ići tako![]()
Očigledno da ne mogu sam u Mostar i to 4. godinu za redom.
-
merdanovic
- Kontakt:
Na 6 utakmica na svakoj 3 gola jos ako bude na ove zadnje dvije pa to ce biti za knjigu rekorda 
- Jack777Pott
- Kontakt:
Danasnji rezultati pravo zakomplicirali vrh i prvenstvo se cini napetim. Sedam timova se bori za pozicije u Europi. Zeljo i Sarajevo su vjerojatno sigurni u Europi, al jos nije rijeseno u koje ce natjecanje
. Ja sam otpisao Sarajevo nakon poraza u Zenici, al sad vidim da se ni Zeljo nece bas prosetat i da bi moglo biti zanimljivo. Cak je i Olimpic blizu, iako bi volio da nije i da ne izbore Europu. Borac se danasnjom pobjedom vratio u borbu, a moram rec i da me Slavija ugodno iznenadila. Sutra na Pecari hercegovacki derbi, pa cemo da vidimo tko je bolji i tko ima vise kvalitete u borbi za europska natjecanja. Prava je steta sto se Kup igra u srijedu i sto ce Siroki mozda odmoriti nekoliko igraca, jer su im realnije sanse da kroz Kup izbore Europu.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Lista strijelaca Premijer lige BiH
1. Hadžić Emir (FK Sarajevo) 11 golova
2. Stokić Joco (Borac) 8 golova
Belošević Zoran (FK Sarajevo) 8 golova
Ćemalović Mirza (Velez) 8 golova
3. Kajkut Saša (Celik) 7 golova
1. Hadžić Emir (FK Sarajevo) 11 golova
2. Stokić Joco (Borac) 8 golova
Belošević Zoran (FK Sarajevo) 8 golova
Ćemalović Mirza (Velez) 8 golova
3. Kajkut Saša (Celik) 7 golova
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Uprkos porazu u BL danas,i upkos činjenici da ima još 13 kola do kraja,smatram da će Željo da odbrani naslov,a u eurokupove će vjerovatno Sarajevo,Široki B. i Borac BL...iz lige će ispasti Gradina i Travnik 60%(GOŠK 40%),a imam osjećaj da bi se Sloboda Tuzlanska mogla vratiti u PL,kao i Modriča iz RS.
Mens sana in corpore sano.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
de sutra kad bude izvještaj na bht1 neka neko snimi, jbg nemamo svi tv
a moja webtv ne radi.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kakva Sloboda. Istina da ima 15 kola do kraja, al mislim da nema sanse da stignu 10 bodova za Vitezom koji se prosetao kroz Gracanicu i s laganih 0-3 dobio Bratvsvo koje im je prvi pratitelj. U 15 utakmica imaju 11 pobjeda i po 2 remija i poraza, ne vjerujem da ih ista legalno moze sprijeciti od ulaska u PL. Jedan od poraza je bio u Tuzli kada je Sloboda u 90.min dosla do pobjede od 3-2. Vitez je vodio 2-0 nakon pola sata igre.
Jedina sansa za druge klubove je to da Vitez nema zadovoljavajuci stadion, pa bi im se isplatilo prodavati utakmice.
Modrica ima realne sanse za ulazak i volio bi da bas oni udju kad vec ne moze Rudar iz Ugljenika kojeg sam prizeljkivao.
EDIT: 8 bodova, a ne 10 kako sam naveo, nisam upratio da je danas pocela 1.LFBiH.
Jedina sansa za druge klubove je to da Vitez nema zadovoljavajuci stadion, pa bi im se isplatilo prodavati utakmice.
Modrica ima realne sanse za ulazak i volio bi da bas oni udju kad vec ne moze Rudar iz Ugljenika kojeg sam prizeljkivao.
EDIT: 8 bodova, a ne 10 kako sam naveo, nisam upratio da je danas pocela 1.LFBiH.
Zadnja izmjena: Jack777Pott, dana/u 09 mar 2013, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
@Jack malo si masio 
Prva liga FBiH
Kakva Sloboda. Istina da ima 15 kola do kraja, al mislim da nema sanse da stignu 10 bodova za Vitezom koji se prosetao kroz Gracanicu i s laganih 0-3 dobio Bratvsvo koje im je prvi pratitelj. U 15 utakmica imaju 11 pobjeda i po 2 remija i poraza, ne vjerujem da ih ista legalno moze sprijeciti od ulaska u PL. Jedan od poraza je bio u Tuzli kada je Sloboda u 90.min dosla do pobjede od 3-2. Vitez je vodio 2-0 nakon pola sata igre.
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
- Jack777Pott
- Kontakt:
To je bio moj odgovor djoletu, on je pricao tko ispada, a tko ulazi, ja sam samo rekao da Slobode nema iducu sezonu u PL, a vidim da je vama to s fulanjem teme jos uvijek u modi 
Ma nisam vidio njegov komentar, pa sam mislio da nisi na nekoj temi tamo htio napisat.Moja greska, izvini..Jack777Pott je napisao/la:To je bio moj odgovor djoletu, on je pricao tko ispada, a tko ulazi, ja sam samo rekao da Slobode nema iducu sezonu u PL, a vidim da je vama to s fulanjem teme jos uvijek u modi
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.