Evo euuuraaaaMancini priznao da bi Džeko mogao otići
Mancini postavio cijenu za Džeku: 20 miliona eura i vaš je!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo euuuraaaaMancini priznao da bi Džeko mogao otići
Mancini postavio cijenu za Džeku: 20 miliona eura i vaš je!
Nemoj matere ti Stanu da trpim na beku,ne mogu vise nikako da ga trpim,a kamoli na beku...BlingBling je napisao/la:Dodjem, kontam fulio forum! Od kuknjave i depresije do euforije u sekundi,a sve zbog lijevog beka! Meni bi vala drazi bio neki napadac,pa makar i Stanica trpio,nego onog padavicara sto ni Fatu nezna presevati!
Pa jel sada u Zelji ili ne?PL BiH -1 je napisao/la:Ma tropa zesca.ZZtop10 je napisao/la:A sta je sa Farukom Brkovicem ? Poceo je pripreme sa nama ...
Pojeo **** sa onim talom u Olimpik a Amar ga ne bi uzeo pa da je i najbolji igrac lige.
Adilovic, Jamak, Selimovic svi su povrjedjeni...terabajt je napisao/la:Jesu nas povrede krenule gluho bilo.
Ukoliko ne budu mogli nastupiti sutra, pretpostavljam da će im zamjene biti Hodžić, Bekrić, Brković.pile87 je napisao/la:Adilovic, Jamak, Selimovic svi su povrjedjeni...terabajt je napisao/la:Jesu nas povrede krenule gluho bilo.
Bekric bi svakako igrao, mislim da ce Amar istumbat malo...Stavice Smajica desno umjesto Selimovica ( na njegovu priprodnu poziciju, mislim da tu moze i najvise pruziti ). A Adilovic ako ne bude stpreman a mogao bi biti ( Hodzic ili Pehilj )avlami97 je napisao/la: Ukoliko ne budu mogli nastupiti sutra, pretpostavljam da će im zamjene biti Hodžić, Bekrić, Brković.
Ako su Jamak, Adilović i Selimović povrijeđeni, podrazumjeva se da će Bekrić umjesto Jamaka, Hodžić ili Pehilj umjesto Adila, a Smajić samo mjenja poziciju sa lijeve na desnu. Ko će nam onda igrati na lijevom krilu? Brković? To sam želio pitati i pretpostvaio u naprijed navedenom postu rješenja.pile87 je napisao/la:Bekric bi svakako igrao, mislim da ce Amar istumbat malo...Stavice Smajica desno umjesto Selimovica ( na njegovu priprodnu poziciju, mislim da tu moze i najvise pruziti ). A Adilovic ako ne bude stpreman a mogao bi biti ( Hodzic ili Pehilj )avlami97 je napisao/la: Ukoliko ne budu mogli nastupiti sutra, pretpostavljam da će im zamjene biti Hodžić, Bekrić, Brković.
Gore Hodžić, desno Smajić, lijevo Bekrić u sredini Brković ili vrlo moguće Tomić...avlami97 je napisao/la:Ako su Jamak, Adilović i Selimović povrijeđeni, podrazumjeva se da će Bekrić umjesto Jamaka, Hodžić ili Pehilj umjesto Adila, a Smajić samo mjenja poziciju sa lijeve na desnu. Ko će nam onda igrati na lijevom krilu? Brković? To sam želio pitati i pretpostvaio u naprijed navedenom postu rješenja.pile87 je napisao/la:Bekric bi svakako igrao, mislim da ce Amar istumbat malo...Stavice Smajica desno umjesto Selimovica ( na njegovu priprodnu poziciju, mislim da tu moze i najvise pruziti ). A Adilovic ako ne bude stpreman a mogao bi biti ( Hodzic ili Pehilj )avlami97 je napisao/la: Ukoliko ne budu mogli nastupiti sutra, pretpostavljam da će im zamjene biti Hodžić, Bekrić, Brković.
Nekako mi je Brković više krilo, a Bekrić 10-ka.SarajlijaTM je napisao/la:Bekric je lijevo,Brković umjesto Jamaka,a Smajke desno. Bar je tako izgledalo juče na treningu
Taj sastav je za očekivati /bez ove trojice povrijeđenih/. Možda Brkati, pokuša pojačati sredinu maksimalno, pa ubaci i Tomića. Svraku gurne malo naprijed i u tom slučaju bi iz ekipe izletio Smajić ili Brković. Neka vrsta rovovske borbe sa dva super brza napadača. Hodžić-Brković ili Smajić???? Ko zna. Možda Adil i Jamak budu mogli igrati?plavetniloo je napisao/la:Antolović
Čolić-Kerla-Bogičević-Stanić
Svraka-Zolotić
Smajić-Bekrić-Brković
Hodžić
Ukoliko ta trojica ne budu u mogućnosti da nastupe, nešto ovako ćemo gledati u BL.Široka klupa sada dolazi do izražaja.
Nije.Faruk ide u Irsku gdje će studirati i igrati za neku drugoligašku ekipu.bhsport je napisao/la:Pa jel sada u Zelji ili ne?PL BiH -1 je napisao/la:Ma tropa zesca.ZZtop10 je napisao/la:A sta je sa Farukom Brkovicem ? Poceo je pripreme sa nama ...
Pojeo **** sa onim talom u Olimpik a Amar ga ne bi uzeo pa da je i najbolji igrac lige.
Ukoliko bi se ispostavilo tačnim to što si ti napisao, onda bi Bekrić išao lijevo, Smajke desno, Hodžić sam u napadu, a trojka u veznom redu, Svraka-Tomić-Zolotić.Ma nek igra ko god hoće, nek ga i Antolović zabije, samo da dobijemo dole.avlami97 je napisao/la:Taj sastav je za očekivati /bez ove trojice povrijeđenih/. Možda Brkati, pokuša pojačati sredinu maksimalno, pa ubaci i Tomića. Svraku gurne malo naprijed i u tom slučaju bi iz ekipe izletio Smajić ili Brković. Neka vrsta rovovske borbe sa dva super brza napadača. Hodžić-Brković???? Ko zna. Možda Adil i Jamak budu mogli igrati?plavetniloo je napisao/la:Antolović
Čolić-Kerla-Bogičević-Stanić
Svraka-Zolotić
Smajić-Bekrić-Brković
Hodžić
Ukoliko ta trojica ne budu u mogućnosti da nastupe, nešto ovako ćemo gledati u BL.Široka klupa sada dolazi do izražaja.