FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Ocjene za sinoćnji poraz na WHL-u

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovu vecinu staraca treba protjerati,ostaviti mlade koji nesto vrijede,dovesti im igrace koji su visoke klase,otjerati ovog Alvareza jer je covjek definitivno najveca neznalica koja je ikada igrala u voljenom mi timu,ne znam zasto ste ga svi forsirali,kada se nikada,nigdje,nije dokazao,cak je i u Velezu bio rezerva (UVIJEK),prodaju Coutinha iako je evidentno da je nas najbolji igrac,dok je on tu bio,makar je bilo nade,u koga da sada vjerujem? Jedini je Guarin igrac visoke klase u nasoj ekipi,JEDINI,mozda jos Cassano,Cambiasso i Zanneti,ali ovo ostalo,ovo je nevjerovatno lose,fkt mi se gadi gledati Inter,ne znam do kada cu to izdrzati,jos kada se sjetim da sam mislio ici na neke utakmice ove sezone.. U pm i Strama i igraci,sve protjerati,jer ovo nije Inter,bolje ispasti u drugu ligu nego ovako igrati..
Osvetiće vas brat Coutinho u nedjelju.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ma savrseno , sto prije napustimo euroligu to bolje
- supermario
- Kontakt:
Interu treba jedno 9 jakih igraca da iole budu konkurntni u LP(ako se plasiraju). Tako vam je to kad vam je predsjednik idiot. oce coe u jednoj sezoni da izvrsi smjenu generacija 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:Gdje ti je zimska oprema na -12?endem_ je napisao/la:gdje ti je pecat na tih 30 skudetajasko_juve je napisao/la:Otvoreno u odbrani, zatvoreno u napadu.
Interu treba adekvatnih promjena. Kada se osvjezi tim sa 4-5 igraca, plus talenti koji ce napredovat uz Samuela i Zanetija, pa i Cambiassa, to ce da bude jedna nova slika, nova neprepoznatljiva ekipa. Stramu ostavit u sluzbi ako on to bude htio, da radi sa talentima, ili neku drugu duznost. Treba dovest iskusnog lisca..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Bez uvrede. Treba nekad i primiti šalu na svoj račun.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
O kojim igračim govoriš?Beppe je napisao/la:Nisu samo ti igraci Sanjo, ja govorim za sve od nekih devedesetih do danas + ja to ne govorim u loshem kontekstu.sanjingr je napisao/la:
Treba prekinuti vec jednom sa tom pricom o mladjim igracima,da nije njih bilo u razmjeni nebi dobili Milita,Mottu i ostale s kojima smo sve osvojili.
Tko je rekao da se u jednoj sezoni planira napraviti smjena generacija?Vidiš li ti da se to želi napraviti u samo jednoj sezoni?supermario je napisao/la:Interu treba jedno 9 jakih igraca da iole budu konkurntni u LP(ako se plasiraju). Tako vam je to kad vam je predsjednik idiot. oce coe u jednoj sezoni da izvrsi smjenu generacija
Bit ce to dobro prijatelji,samo malo strpljenja,nisam od onih koji na ovoj temi pisu poslije svakog poraza da Stramu treba otpustiti,treba malo pametnije sagledati stvari i uz malo srece sve ce biti dobro. 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Govorim o igracima koje smo doveli a nismo imali zivaca pustit ih da stasaju, ne samo o nasoj skoli, a bilo ih je masala...SiamoNoi je napisao/la: O kojim igračim govoriš?
Ajmo redom:
Carlos
Bergkamp – poslije nas poludio u Arsenalu
Frey
Kanu – poslije nas poludio u Arsenalu
Karagounis
Mutu
Panucci
Pirlo
Pizzaro
Robbie Keane - poslije nas poludio u Totenhamu itd.
Amar Osim selektor BiH
Meni se uvijek nekako čini da se pretjeruje i previše forsira to da rasprodajemo samo tako mlade talente pa da onda oni kasnije rade negdje drugdje velike karijere.S ovog popisa Bergkamp,Pirlo i eventualno još jedan,dva su u ono vrijeme mogli imati neku značajniju ulogu ovdje,ostalo sve prosječne karijere više manje.Imali su i drugi klubovi ovakve promašaje pa se opet ta priča kod njih ne forsira toliko.
poslije sve sramote strama je izjavio jako poucne rijeci koje nikome do tada nisu pale na pamet,samo njegov genijalni mozgic je bio u stanju da dodze do te spoznaje,a to je #NADIGRANI SMO U SVIM SEGMENTIMA IGRE#

| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O
9. mart 2013 jos nekih 30 min i 105. rođendan našeg Intera !
Rođen je ovdje, u restoranu 'L'Orologio', svratištu umjetnika i ostat će zauvijek momčad velikih talenata. Ova prekrasna noć daje boje našem grbu: crna i plava sa zlatnom pozadinom od zvijezda. Zvat ce se Internazionale, jer mi smo braca svijeta.
Rođen je ovdje, u restoranu 'L'Orologio', svratištu umjetnika i ostat će zauvijek momčad velikih talenata. Ova prekrasna noć daje boje našem grbu: crna i plava sa zlatnom pozadinom od zvijezda. Zvat ce se Internazionale, jer mi smo braca svijeta.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Sretan rodjendan Internazionale !!
Sretan ti rođendan voljeni klube koji nikada nisi bio u Seriji B kao ostale male ekipi,ponos,sreca,ljubav,sve je to Inter!
BREAKING NEWS - Massimo Moratti has called for Leonardo to return to Inter and become a director.
BREAKING NEWS - Massimo Moratti has called for Leonardo to return to Inter and become a director.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Sretan rodjendan
Najlosija utakmica ove sezone definitivno,sjebavao sam se dok sam gledo,jedva dvije prilike,Cambiaso los skroz..
Kasano nezainteresovan,Pereira se izgubio itd...samo mi je zao Zanetija koji uvijek ostavi srce na terenu:(
Al nema veze jedva cekam seriu A da opet igramo,nadam se poslije ovog pada da cemo se dici i do pobijede
I samo jos da kazem da bez Palacia i Guarina u pocetnom sastavu nemozemo nista,jbg kad vec nema Milita steta.
Najlosija utakmica ove sezone definitivno,sjebavao sam se dok sam gledo,jedva dvije prilike,Cambiaso los skroz..
Kasano nezainteresovan,Pereira se izgubio itd...samo mi je zao Zanetija koji uvijek ostavi srce na terenu:(
Al nema veze jedva cekam seriu A da opet igramo,nadam se poslije ovog pada da cemo se dici i do pobijede
I samo jos da kazem da bez Palacia i Guarina u pocetnom sastavu nemozemo nista,jbg kad vec nema Milita steta.
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Buon Compleanno Inter!
sta ce nam Leo za direktora,bolje nek to bude Zanetti ili Bergomi,,nece Leo doci bez ulaganja,,mogu i ja dovest nekog za 45 miliona,jbo to,,
sta ce nam Leo za direktora,bolje nek to bude Zanetti ili Bergomi,,nece Leo doci bez ulaganja,,mogu i ja dovest nekog za 45 miliona,jbo to,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

105 godina ponosa i slave.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Buon Compleanno
Buon Compleanno
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.