Pa imaju zato treninzi, pripreme i prijateljske utamice da se moze vidjeti ko je bolji i ko treba igrati a imamo trenere koji to prate i njihovo je da odluce ko ce igrati.Dona je napisao/la:A kad ce dobit taj sabur Brkovic,Tomic,Pehilja i ostali ? Oni ce grijat klupu a mozda je Brkovic bolji od Smajica pet puta.SamoZeljo je napisao/la:Koliko utakmica je Smajic odigrao lose pa da ga pojedinci tako ocjenjuju?
Polahko ljudi, momak je poslije povrede tek poceo dobivati minutazu. Sabura.
Ako je ovja bio u Belgiji ne znaci da je bolji od Brkovica naprimjer.Uzimam njega jer igra na istoj poziciji,
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Majka priroda se našalila sa Smajićem pa je sitan, lagan , izgubi se među onim silnim snagatorima što su nam u timu, dobro da češće nema nekog jačeg vjetra
Dobro je što nemamo utjecaj na sastavljanje tima jer kao što reče nedavno Amar kriterij za prvi tim je ono što se radi i pokaže na treningu a ne to jel netko došao na trening na vrijeme. Tko je htio da shvati, shvatio je.

Dobro je što nemamo utjecaj na sastavljanje tima jer kao što reče nedavno Amar kriterij za prvi tim je ono što se radi i pokaže na treningu a ne to jel netko došao na trening na vrijeme. Tko je htio da shvati, shvatio je.
Tesko gostovanje koje ce mnogo sto sta otkriti,pokazati sa cime raspolazemo.Idemo na noge supermotivisanoj ekipi vjerovatno jos finansijski pogurana pred ovu utakmicu i sa pojacanjima koja ce vjerovatno izgarati protiv nas tako realno ovdje je bod ko kuca.Ustvari bod je moja jedna velika zelja i to je max.koji trenutno mozemo ocekivati.
Nadam se dobroj predstavi i konacno nasoj dobroj igri,eto igramo protiv dobre ekipe gdje nece biti bunkera,imat ce mo prostora da pokazemo koliko mozemo i jeli to dovoljno za odbranu titule.
Nadam se dobroj predstavi i konacno nasoj dobroj igri,eto igramo protiv dobre ekipe gdje nece biti bunkera,imat ce mo prostora da pokazemo koliko mozemo i jeli to dovoljno za odbranu titule.
A brate sinoc gledam Lennona nije nista veci od Smajica!Plavetnilo je napisao/la:Majka priroda se našalila sa Smajićem pa je sitan, lagan , izgubi se među onim silnim snagatorima što su nam u timu, dobro da češće nema nekog jačeg vjetra![]()
Mislim ni mesi nije vecipile87 je napisao/la:A brate sinoc gledam Lennona nije nista veci od Smajica!Plavetnilo je napisao/la:Majka priroda se našalila sa Smajićem pa je sitan, lagan , izgubi se među onim silnim snagatorima što su nam u timu, dobro da češće nema nekog jačeg vjetra![]()

Ni jedno ni drugo.Radi u federalnom ministarstvu poljoprivrede.pile87 je napisao/la:Nije on je u olimpicu...bhsport je napisao/la:A Nijaz, jel on blizu Zelje sada ?DANDY je napisao/la:
Nije.Faruk ide u Irsku gdje će studirati i igrati za neku drugoligašku ekipu.
- storm_raider
- Kontakt:
'ta ce Messi?terabajt je napisao/la:Mislim ni mesi nije vecipile87 je napisao/la:A brate sinoc gledam Lennona nije nista veci od Smajica!Plavetnilo je napisao/la:Majka priroda se našalila sa Smajićem pa je sitan, lagan , izgubi se među onim silnim snagatorima što su nam u timu, dobro da češće nema nekog jačeg vjetra![]()
Dobro je što nemamo utjecaj na sastavljanje tima jer kao što reče nedavno Amar kriterij za prvi tim je ono što se radi i pokaže na treningu a ne to jel netko došao na trening na vrijeme. Tko je htio da shvati, shvatio je..

Sport je lijek za tijelo i duh.
@pile
Kad bi se to gledalo Smajic nikad ne bi igrao.Ako je on grade ko Lenon ja sam Tajson.
Lik na terenu nebitan,htjelu vi priznat ili ne on mora igrati.
Kad bi se to gledalo Smajic nikad ne bi igrao.Ako je on grade ko Lenon ja sam Tajson.
Lik na terenu nebitan,htjelu vi priznat ili ne on mora igrati.
Bogami,ako uspijete i bod izvući u B.Luci definitivno ćete biti prvaci.Bez Maletića,Grujića,Kantara i Krunića su prikazali dosta dopadljivu igru u Gradačcu.Gledao sam vas protiv Travnika,nije čini mi se to taj Željo od jesen,ali i Borac, s tim što se na njih to odnosi u pozitivnom smislu.Imaju sve pozicije sjajno pokrivene,sreda veze-za nase prilike kao Barsa.Pritiskom i presingom na samu zadnju liniju Borca ,jer ako budete igrali bunker i na kontre izgubićete.Nadam se da ćemo svi kraj malih ekrana uzivati u sudaru trenutno dvije najbolje ekipe.sretno

Mislim da je nasa najveca prednost u ovom momentu fizicka spremnost,jer oni su ili strajkovali i nisu trenirali ili su preko neke stvari trenirali u zadnje vrijeme,tako da sumnjam da fizicki mogu izdrzati ovu utakmicu.Takodje i teren ce biti tezak i zahtjevan,gdje spremnost jos dodatno dolazi do izrazaja.Igracki..ne znam sta reci,ali ja bi volio iz ove ekipe Borca Grahovca,eventualno Bibliju,ostalo je sve staro i izraubovano.Po meni treba igrati cvrsto i disciplinovano u odbrani,cekati sansu iz kontre i ako bude egal do 60 minute mislim da bi ih trebali onda dotuci.Po meni ovo je prilika za laganije igrace(zbog teskog terena) i sigurno bi mi priliku dobili Hodzic i Brkovic koji su i lagani i brzi...bar poluvrijeme ili zadnjih pola sata.pile87 je napisao/la:Amar kaze da bi najvise volio da se utakmica odigra do kraja bez obzira na rezultat!boccaccio je napisao/la:Ne sumnjam uopste da ce momci dati sve od sebe protiv Borca.Nemamo neki bodovni pritisak,i sve je do nas.Mi znamo,tacnije Amar zna postaviti igru na rezultat i ovo je bas super utakmica za takve stvari.Sa druge strane Borac ce vjerovatno imati najbolji sastav,njima je veliki pritisak i na moranje im je da osvoje tri boda.
Umjereni sam optimista za ovaj mec jer mislim da smo mirniji i da imamo psiholosku prednost.U odnosu na Borac imamo konstantniju ekipu i to moze biti prevaga u mnogim stvarima tokom utakmice.
Bice sigurno pritisak sa tribina i na terenu jer ce gledati da sto prije pokusaju da daju gol nama,nadam se da cemo taj dio izdrzati i onda iskoristiti na pravi nacin u momentima kada igrace protivnicke ekipe bude hvatala mala nervoza ili zurba.
Samo da sve prodje bez incidenata i za nas je ovo utakmica kao i sve druge,gdje svakako trazimo svoje bodove.U slucaju uspjeha i pobjede nasih,a mislim da je to itekako moguce,uradili bi ogromnu stvar vezano za titulu.U slucaju poraza nasih,ne treba ocajavati nego mirno nastaviti dalje.Bio bih zadovoljan i sa remijem,ali neka pobjeda bude opcija.To nam otvara vrata titule.Ako nasi igraci budu razmisljali kako da pobijedimo a da pri tome ne osjete pritisak tabele i bodova,ja ocekujem lijepe stvari za nas tim.Mislim da ce u svakom slucaju odigrati puno bolje nego protiv Travnika,sada ce imati dobrog protivnika koji ce ici prema naprijed i to je sansa da nasi budu kreativni.
Po meni je ovaj borac precjenjen ustvari oni ko pitari svak misli da ima najbolju ekipu.Grujic nije onaj Grujic kojeg smo nekad gledali da jeste igrao bi vani u nekom boljem klubu trenutno je Svraka za njega igrac a vjerujem da ce se to pokazati i na terenu.Cak mislim da igracki kad smo kompletni imamo puno bolju ekipu od borca...Mislim da u borcu grijese jednostvno sa ovakvim stavom stave sebi imperativ pobjede i onda kad im krenu kola nizbrdo umalo da mrtva glava padne.Nema skrivenih karata svak zna sta moze oceivati od drugog.A ja ocekujem da uzmemo tri boda i nakon toga ocekujem da svi psihicki padnu i pocnu razmisljati o borbi za drugo mjesto jer smo mi preplaceni na prvo. Zgazit g.o.v.n.a.
Borceva prednost je to sto su im sigurno neke pare gurnuli pred ovu tekmu da ih dodatno motivisu,a inace smo im mi uvijek motiv i naloze se uvijek.Takodje onaj Avdukic zna protiv nas odlicno braniti,ali ne ocekujem da cemo mi nekih vele sansi imati.
I jos kao najbitnije je kako ce nasa sredina (koja je btw protiv Travnika totalno podbacila) Zola,Jamak,Svraka i Bekric odigrati,koliko borbeno i jako prije svega,ali i pas igru,jer tu moramo pokusati smiriti njihovu agresivnu igru i presing koji ce oni pokusati....
Ja sam jako optimistican i nadam se pobjedi,cak ni bodom ne bi bio zadovoljan,jer ovo ako dobijemo sto neko rece svi ce odustati od potjere za nama i okrenuti se borbi za drugo i trece mjesto.
Amar nije ovca visok tempo utakmice u koji igraci boraca nece moci izdrzati do kraja sigurno.I vjerujem da je to karta na koju ce Zeljo igrati a za koju borac nece imati odgovor.Naravno kao i sve druge taktike ta pada u vodu ako padne rani gol.Monci je napisao/la: Mislim da je nasa najveca prednost u ovom momentu fizicka spremnost,jer oni su ili strajkovali i nisu trenirali ili su preko neke stvari trenirali u zadnje vrijeme,tako da sumnjam da fizicki mogu izdrzati ovu utakmicu.Takodje i teren ce biti tezak i zahtjevan,gdje spremnost jos dodatno dolazi do izrazaja.Igracki..ne znam sta reci,ali ja bi volio iz ove ekipe Borca Grahovca,eventualno Bibliju,ostalo je sve staro i izraubovano.Po meni treba igrati cvrsto i disciplinovano u odbrani,cekati sansu iz kontre i ako bude egal do 60 minute mislim da bi ih trebali onda dotuci.Po meni ovo je prilika za laganije igrace(zbog teskog terena) i sigurno bi mi priliku dobili Hodzic i Brkovic koji su i lagani i brzi...bar poluvrijeme ili zadnjih pola sata.
Borceva prednost je to sto su im sigurno neke pare gurnuli pred ovu tekmu da ih dodatno motivisu,a inace smo im mi uvijek motiv i naloze se uvijek.Takodje onaj Avdukic zna protiv nas odlicno braniti,ali ne ocekujem da cemo mi nekih vele sansi imati.
I jos kao najbitnije je kako ce nasa sredina (koja je btw protiv Travnika totalno podbacila) Zola,Jamak,Svraka i Bekric odigrati,koliko borbeno i jako prije svega,ali i pas igru,jer tu moramo pokusati smiriti njihovu agresivnu igru i presing koji ce oni pokusati....
Ja sam jako optimistican i nadam se pobjedi,cak ni bodom ne bi bio zadovoljan,jer ovo ako dobijemo sto neko rece svi ce odustati od potjere za nama i okrenuti se borbi za drugo i trece mjesto.
9. epizoda ŽELJO TV
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Poslije Travnika sve pokusavam biti optimistican, ali ne moze. Sve imam neki osjecaj da ce nas Borac oderati.
NO PYRO NO PARTY
Zadrzi to za sebe ,moras li nama stvarat nerovozu?Buu je napisao/la:Poslije Travnika sve pokusavam biti optimistican, ali ne moze. Sve imam neki osjecaj da ce nas Borac oderati.
Željeznicar za život cijeli !
razabu slazem se sa tobom pusa nam je 100%Buu je napisao/la:Poslije Travnika sve pokusavam biti optimistican, ali ne moze. Sve imam neki osjecaj da ce nas Borac oderati.
Koji ste vi pesimisti a bas me interesuje kako cete sutra pisati nakon utakmice.CARSON je napisao/la:razabu slazem se sa tobom pusa nam je 100%Buu je napisao/la:Poslije Travnika sve pokusavam biti optimistican, ali ne moze. Sve imam neki osjecaj da ce nas Borac oderati.
Sve dok Borac ima onako divne, kulturne navijace Zeljo nikad nece izgubiti u Banja Luci !
Zivi bili pa vidjeli opet ce sutra pokazati ko su i sta su !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma nece jedno je sigurno bit ce kazni na njih, ali ce se tekma odigrati do kraja i nama 3 bobe... 1-2Elegant je napisao/la:Sve dok Borac ima onako divne, kulturne navijace Zeljo nikad nece izgubiti u Banja Luci !
Koliko ide naših u BL?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma nemojte toliko biti smijesni. Ja sve razmisljam da se vecina zajebaje kada ono stvarno kontaju da ce uraditi neku glupost opet Lesinari. Pa ako urade, onda su najgluplja navijacka skupina koja je ikada postojala na ovim prostorima....(ovo je sto se tice toka utakmice)
Sto se tice van terenskih aktivnosti, iskreno cu vam reci da me strah za nase navijace. Bojim se velikog sranja na ulicama, cisto jer sistemi vlasti u BL nisu u najboljem redu...
Sto se terena i igre tice. Nisam ni optimista, niti pesimista, ali misljenja sam da je remi u ovom trenutku najvise sto mozemo gore izvuci. Volio bih da grijesim i da me demantuju sutra...
Mi se mozemo sada nadati pozitvnom, pa kako god. Onakva igra i pristup kao protiv Travnika ce nam se kada tad odbiti od glavu prije ili kasnije.(Protiv malo boljih ekipa koje znaju to iskoristiti) Isto kao sto hocemo da igru koju igramo u PLBIH nametnemo u evropi, pa nam se svaki put odbije od glavu.. Mozda je bolje onda po toj logici da se odbije ranije, kako bi naucili prije kako treba igrati, a kako ne treba...
Sto se tice van terenskih aktivnosti, iskreno cu vam reci da me strah za nase navijace. Bojim se velikog sranja na ulicama, cisto jer sistemi vlasti u BL nisu u najboljem redu...
Sto se terena i igre tice. Nisam ni optimista, niti pesimista, ali misljenja sam da je remi u ovom trenutku najvise sto mozemo gore izvuci. Volio bih da grijesim i da me demantuju sutra...

Mi se mozemo sada nadati pozitvnom, pa kako god. Onakva igra i pristup kao protiv Travnika ce nam se kada tad odbiti od glavu prije ili kasnije.(Protiv malo boljih ekipa koje znaju to iskoristiti) Isto kao sto hocemo da igru koju igramo u PLBIH nametnemo u evropi, pa nam se svaki put odbije od glavu.. Mozda je bolje onda po toj logici da se odbije ranije, kako bi naucili prije kako treba igrati, a kako ne treba...

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 mar 2013, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Napaceni87, Paromlinac i 16 gostiju.