Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Sta imam nastavljat?Samo sam rekao ono sta mi je bilo na dusi i sto me je mucilo.Yebe se meni za vas.Ja cu danas-sutra napustiti ovaj forum i necu vise nikad u zivotu morati pomisliti na vas.A vi nastavite traziti nove "zrtve",a najvece zrtve ste zapravo sami vi.Pravite se tu da ste vi gospoda,a umjesto da me razumijete,ismijavate me.Ja da spomenem na ulici bilo kojem normalnom covjeku,sve sto sam oko toga napisao na ovom forumu,svi bi me razumijeli.Haj vozdra i zeljno iscekujte moj sljedeći post,da imate na sta izdrk*t.
Keep walking.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Why so serious?Cautinho je napisao/la:Sta imam nastavljat?Samo sam rekao ono sta mi je bilo na dusi i sto me je mucilo.Yebe se meni za vas.Ja cu danas-sutra napustiti ovaj forum i necu vise nikad u zivotu morati pomisliti na vas.A vi nastavite traziti nove "zrtve",a najvece zrtve ste zapravo sami vi.Pravite se tu da ste vi gospoda,a umjesto da me razumijete,ismijavate me.Ja da spomenem na ulici bilo kojem normalnom covjeku,sve sto sam oko toga napisao na ovom forumu,svi bi me razumijeli.Haj vozdra i zeljno iscekujte moj sljedeći post,da imate na sta izdrk*t.
- Cautinho
- Kontakt:
Pa da je zayebancija,i ja bih se smijao,ali ovo je otislo predaleko.
Keep walking.
cautinho @
brate da ti sam ne pises takve budalastine, niko se ne bi obracao na tebe.malo te se "okanu" da tako kazem, a ti onda napises tako glup post gdje prakticki kao da zelis da te ismijavaju.
brate da ti sam ne pises takve budalastine, niko se ne bi obracao na tebe.malo te se "okanu" da tako kazem, a ti onda napises tako glup post gdje prakticki kao da zelis da te ismijavaju.
- Cautinho
- Kontakt:
Ajd mi reci koji su mi to postovi glupi?Gdje ja to zelim da me ismijavaju?
Keep walking.
pa evo onaj post an temi barcelone.zasto uopce pises to?Cautinho je napisao/la:Ajd mi reci koji su mi to postovi glupi?Gdje ja to zelim da me ismijavaju?
bilo je normalno da te se poslije ismijava radi tolikog "saltanja" klubova.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@Cautinho
Kad bi svi govorili sta im je na dusi 97,45% populacije bi "izgledali" ko budale...Sutnja je mudrost.
Bolje ti je da skolu naucis na forumu na u real life
Zato nikad ne govori sta ti je na dusi.Ima izuzetaka , naravno ,ali neke stvari trebas sam ukapirati.
Kad bi svi govorili sta im je na dusi 97,45% populacije bi "izgledali" ko budale...Sutnja je mudrost.
Bolje ti je da skolu naucis na forumu na u real life

Bolje je sutiti i pustiti da misle da si glup,nego progovoriti i tako otkloniti svaku sumlju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Slažem seOtelo je napisao/la:Bolje je sutiti i pustiti da misle da si glup,nego progovoriti i tako otkloniti svaku sumlju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tyler durden
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Slažem seOtelo je napisao/la:Bolje je sutiti i pustiti da misle da si glup,nego progovoriti i tako otkloniti svaku sumlju.

Pa ne mozes ovo

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.

dismiss
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
aa ja Otela majstora 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA a ne možeeeeeeeeeeeeeeššššššššššHeller je napisao/la:Slažem seOtelo je napisao/la:Bolje je sutiti i pustiti da misle da si glup,nego progovoriti i tako otkloniti svaku sumlju.

DRUG NEBI TI PUNCA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:

cautinho i otelo iz pepela izdignuse temu

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavariapivo, TOMCRAFT i 15 gostiju.