Ma i ona bih bila dobra nekih 20 min.NK_CELIK je napisao/la:Sta mislite da se cijeli forum navali na nju..Izgleda mi kao da bi nas mogla izdrzati....Ja mislim da bi Miralekm bio najkrvolocniji...![]()
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
ma proci ce portugal akoBogda...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
na evropsko prvenstvo 2012
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I ja vjerujem u nase zmajeve, znali smo da izgorimo u euforiji kad je najvaznije , ali eto sa cirom se sve promjenilo
Volim te Bosno !
Volim te Bosno !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
poslije bi joj bila ona stvar ko konobarski novcanik.....Tihi je napisao/la:Ma i ona bih bila dobra nekih 20 min.NK_CELIK je napisao/la:Sta mislite da se cijeli forum navali na nju..Izgleda mi kao da bi nas mogla izdrzati....Ja mislim da bi Miralekm bio najkrvolocniji...![]()
a poslije....
- Principatus
- Kontakt:
Neznam kralju, Nijemci ovdje vecinom pisu na njemackom.Elddar je napisao/la: imal kakav link drug, ali engleski jezik?
Ali pogledaj mozda na goal.com itd.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- adas_barca
- Kontakt:
100km na portugal i u svakom slucaju dobijas...valjda ne pogodismiralem444 je napisao/la:ja sam ubjeden sutra dzeko zabija 10000%........imam neki poseban osjecaj da ce ga dijamant zabit...ja sam danas 100KM bacio na nas i nezalm i ako ih izgubim mislim (remi ili kakav poraz 2:1)
Zadnja izmjena: adas_barca, dana/u 13 nov 2009, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Radioglava
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Samo da nas Portugalci ne spuste na zemlji i onda naslovi kako smo se previse uzdigli,da nismo realni u ocekivanjima..
Ne vjerujem da smo se uzdigli.
Ako se sad ne radujemo, kad onda?
- rob do bagro
- Kontakt:
morao sam jbg...halalite mi,place mi se kad cujem pjesme o nasoj BiH
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
u srijedu naveceRadioglava je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Samo da nas Portugalci ne spuste na zemlji i onda naslovi kako smo se previse uzdigli,da nismo realni u ocekivanjima..
Ne vjerujem da smo se uzdigli.
Ako se sad ne radujemo, kad onda?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
jos ebeni dan, i ebenih 15 minuta.
nego, de mi recite za sta vi ustvari napadate Quieroza ?
nego, de mi recite za sta vi ustvari napadate Quieroza ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Za sve one koji ce igrati kladionicu da ganjaju neku siguricu,predlozio bi sledece znaci igrati kontra hendikep na BIH kvota je negdje 1,75 otprilike.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
evo vam portugal na euro sportu uz komentar 2 najbolja komentatora
torino dobra ti ta na avataru 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
hehehehe....ta ti je dobra.._dreamer_ je napisao/la:ma proci ce portugal akoBogda...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
koji degeni ovi na eurosportu2, to je užas, prije portugal-madžarska bili isječci iz srbija-rumunija, ako bih vam rekao da su gori od onih paćenika vugdalića i onog ćelavog s obn-a...CRNI_SA je napisao/la:evo vam portugal na euro sportu uz komentar 2 najbolja komentatoratorino dobra ti ta na avataru
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nakon toga je nasa tekma sa Spanijom.CRNI_SA je napisao/la:evo vam portugal na euro sportu uz komentar 2 najbolja komentatora![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
bar ne smaraju kao debili sa BHT_A sa pametovanjemElddar je napisao/la:koji degeni ovi na eurosportu2, to je užas, prije portugal-madžarska bili isječci iz srbija-rumunija, ako bih vam rekao da su gori od onih paćenika vugdalića i onog ćelavog s obn-a...CRNI_SA je napisao/la:evo vam portugal na euro sportu uz komentar 2 najbolja komentatoratorino dobra ti ta na avataru
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 13 nov 2009, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- edo_malesak
jos kad prenose budnes ligu pa umjesto dzeko kazu dzeka...oj brate..muka mi budeElddar je napisao/la:koji degeni ovi na eurosportu2, to je užas, prije portugal-madžarska bili isječci iz srbija-rumunija, ako bih vam rekao da su gori od onih paćenika vugdalića i onog ćelavog s obn-a...CRNI_SA je napisao/la:evo vam portugal na euro sportu uz komentar 2 najbolja komentatoratorino dobra ti ta na avataru
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
i kad Salihovic izgovore nekako sa akcentom na i Saliiihovic..dodje mi da se pojedem..ocmedo_malesak je napisao/la:jos kad prenose budnes ligu pa umjesto dzeko kazu dzeka...oj brate..muka mi budeElddar je napisao/la:koji degeni ovi na eurosportu2, to je užas, prije portugal-madžarska bili isječci iz srbija-rumunija, ako bih vam rekao da su gori od onih paćenika vugdalića i onog ćelavog s obn-a...CRNI_SA je napisao/la:evo vam portugal na euro sportu uz komentar 2 najbolja komentatoratorino dobra ti ta na avataru
..Siamo l'armata Rossonera..
- rob do bagro
- Kontakt:
Dzeka ce da zabije sutra...sa 16-ca i to kakav
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
cro_genius
- Kontakt:
Pozz narode,zelim vam samo reci da BiH ima nekih sansi ali ne velikih da pobjedi Portugal,jer vi Bosanci jednostavno nemate mentaliteta da za SP,mislim to treba da bude u krvi,sto se tice vase odbrane mislim da ste tu jako tanki,sredina je malo jaca ali nista posebno,a u napadu bi pohvalio Dzeku jedino sa ocjenom 5/10...Predvidjam 3:0 za portugal u prvom mecu, i 0:1 za portugal u drugom mecu...Ovo je naj realniji ishod utakmice i mislim da ce ovako i biti...Steta sto nemate bolji napad od Hrvatske 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.