To ti je ono kad cekas na kladionici da nece biti crvenirio_Ferdy88 je napisao/la:Medel poludio![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
To ti je ono kad cekas na kladionici da nece biti crvenirio_Ferdy88 je napisao/la:Medel poludio![]()
Juzni bas nedostaje ovoj temi,pdf PrimereSiamoNoi je napisao/la:Gdje je južnjak?
Nebi me čudilo da madridisti žele na Bernabeu (pošto im je Nou Camp otpao)SiamoNoi je napisao/la:Na Mestalli bi se trebalo igrati?
Ne.Patetico uzeo 7-8 titula na ESBGorki je napisao/la:Nebi me čudilo da madridisti žele na Bernabeu (pošto im je Nou Camp otpao)SiamoNoi je napisao/la:Na Mestalli bi se trebalo igrati?
Sto bi is'o sa konja na magarca?SiamoNoi je napisao/la:Simeone,kao što se i pisalo,produžio ugovor do 2017.Navodno postoji klauzula po kojoj može bezbolno raskinut ugovor ako dođe Interova ponuda.Me gusta.
Ali pitanje koliko je istina...
Kad tad će biti trener Intera.To uopće nije upitno i to i ja i ti dobro znamo.A bome i sam Simeone.soe je napisao/la:Sto bi is'o sa konja na magarca?SiamoNoi je napisao/la:Simeone,kao što se i pisalo,produžio ugovor do 2017.Navodno postoji klauzula po kojoj može bezbolno raskinut ugovor ako dođe Interova ponuda.Me gusta.
Ali pitanje koliko je istina...
Mislim da je ta klauzula cista glupost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.