ca ga ti meni malo podudlas Kurvatcro_genius je napisao/la:Pozz narode,zelim vam samo reci da BiH ima nekih sansi ali ne velikih da pobjedi Portugal,jer vi Bosanci jednostavno nemate mentaliteta da za SP,mislim to treba da bude u krvi,sto se tice vase odbrane mislim da ste tu jako tanki,sredina je malo jaca ali nista posebno,a u napadu bi pohvalio Dzeku jedino sa ocjenom 5/10...Predvidjam 3:0 za portugal u prvom mecu, i 0:1 za portugal u drugom mecu...Ovo je naj realniji ishod utakmice i mislim da ce ovako i biti...Steta sto nemate bolji napad od Hrvatske
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Blaablah, hajmo narode napalite se i na ovoga provokatora i ispisite 10 stranica o njemu...
Da da Hrvatska je najbolja, gledacemo je svi na SP2010, svi smo sad tuzni itd. Dzeko nije nista spramo onome Hrvatu, kako se zove, Da Silva-ic. I tako dalje. Blabla.
Da da Hrvatska je najbolja, gledacemo je svi na SP2010, svi smo sad tuzni itd. Dzeko nije nista spramo onome Hrvatu, kako se zove, Da Silva-ic. I tako dalje. Blabla.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vidim svi nesto prizeljkuju neku napadacku taktiku, ali protiv Portugala je 100 puta dokazano da ljudi ne znaju igrat protiv defanzivnih ekipa. Grcka, Albanija, Danska, Svedska itd su to dokazali. Mi bi trebali igrat sa jednim napadacem. Jest da nam je napad najjaca strana, ali mi protiv Portugala nismo u poziciji da gledamo samo na svoju igru, nego moramo i gledat kako njihovu igru zaustavit. Jer budimo realni, bolji su. 4-5-1 bi ja najvise volio sa Misketom kao poluspicem. Garantujem da ne bi izgubili. Ali bojim se da ce Ciro krenut napadacki pa ce onda bit ili super ili katastrofa.
PS: Je li ovo Hrvatska ipak u barazu? Vidim HRT prenosi neki baraz sutra u pola 10
PS: Je li ovo Hrvatska ipak u barazu? Vidim HRT prenosi neki baraz sutra u pola 10
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- TheManiacs
- Kontakt:
cro_genius je napisao/la:Pozz narode,zelim vam samo reci da BiH ima nekih sansi ali ne velikih da pobjedi Portugal,jer vi Bosanci jednostavno nemate mentaliteta da za SP,mislim to treba da bude u krvi,sto se tice vase odbrane mislim da ste tu jako tanki,sredina je malo jaca ali nista posebno,a u napadu bi pohvalio Dzeku jedino sa ocjenom 5/10...Predvidjam 3:0 za portugal u prvom mecu, i 0:1 za portugal u drugom mecu...Ovo je naj realniji ishod utakmice i mislim da ce ovako i biti...Steta sto nemate bolji napad od Hrvatske
Brate racunaj sad da imas hiljadu citata i da ce ti hebat sve
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Prvo pozdrav svima,novi sam..pratim odavno al et sad sam se registrirao..iz Zavidovica sam,clan navijacke grupe "Rockers" koja prati RK Krivaju u Premier ligi i NK Krivaju u 2.ligu grupe centar...sto se tice tekme....Portugal vs BiH 3-1 BiH Portugal 2:0....strah me samo da neprimimo rano gol kao protiv turske,jer dabogda da salihovic svaku tekmu onakve golove daje 
-
antipolitika2
- Kontakt:
Nisu portugalci Bog zna sto,kuci se vecinom muce i na jedvite jade pobjeđuju,uopce nisu ni zasluzili da budu 2. u skupini al eto poklopili im se ostali rezultati,napadac almeida i ostali su za klasu ispod Dzeke koji je sposoban uvaliti gol bilo kojoj momcadi na svijetu,istina je da je obrana los dio sto je spanjolska iskoristila al sjeti se utakmice u kojoj su dzeko i ibisevic protiv spanjolske trebali minimalno zabiti 2,3 gola u prvom poluvremenu,ako Bih izdrzi prvi pola sata sve je moguce pa cak i pobjeda u gostima jer Dzeko i mismovic se odlicno poznaju!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ti si drug izgleda prespavao zadnjih par mjeseci. I kako vidim da nisi izgleda upoznat sa svim stvarima zelim ti reci za tebe jednu tuznu vijest: Hrvatska se NIJE plasirala na SPcro_genius je napisao/la:Pozz narode,zelim vam samo reci da BiH ima nekih sansi ali ne velikih da pobjedi Portugal,jer vi Bosanci jednostavno nemate mentaliteta da za SP,mislim to treba da bude u krvi,sto se tice vase odbrane mislim da ste tu jako tanki,sredina je malo jaca ali nista posebno,a u napadu bi pohvalio Dzeku jedino sa ocjenom 5/10...Predvidjam 3:0 za portugal u prvom mecu, i 0:1 za portugal u drugom mecu...Ovo je naj realniji ishod utakmice i mislim da ce ovako i biti...Steta sto nemate bolji napad od Hrvatske
Dragon Town
Steta sto necemo vidjeti "mocni" napad Hrvatske na SP.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
S kim vi(hrvati) igrate sutra u barazu ili ste se vi vec kvalifikovalicro_genius je napisao/la:Pozz narode,zelim vam samo reci da BiH ima nekih sansi ali ne velikih da pobjedi Portugal,jer vi Bosanci jednostavno nemate mentaliteta da za SP,mislim to treba da bude u krvi,sto se tice vase odbrane mislim da ste tu jako tanki,sredina je malo jaca ali nista posebno,a u napadu bi pohvalio Dzeku jedino sa ocjenom 5/10...Predvidjam 3:0 za portugal u prvom mecu, i 0:1 za portugal u drugom mecu...Ovo je naj realniji ishod utakmice i mislim da ce ovako i biti...Steta sto nemate bolji napad od Hrvatske
za jednog genijalca si prilično glup.ili možda kod vas imaju specijalna nova mjerila inteligencijecro_genius je napisao/la:Pozz narode,zelim vam samo reci da BiH ima nekih sansi ali ne velikih da pobjedi Portugal,jer vi Bosanci jednostavno nemate mentaliteta da za SP,mislim to treba da bude u krvi,sto se tice vase odbrane mislim da ste tu jako tanki,sredina je malo jaca ali nista posebno,a u napadu bi pohvalio Dzeku jedino sa ocjenom 5/10...Predvidjam 3:0 za portugal u prvom mecu, i 0:1 za portugal u drugom mecu...Ovo je naj realniji ishod utakmice i mislim da ce ovako i biti...Steta sto nemate bolji napad od Hrvatske
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma napad im je pravo opasan, imaju vise brazilaca od Portugala.Trasimaco je napisao/la:Steta sto necemo vidjeti "mocni" napad Hrvatske na SP.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Principatus
- Kontakt:
Mogu se opkladiti da ovaj "cro-genius" i nije Hrvat. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- rob do bagro
- Kontakt:
kaze Ciro za hayat "Kad 'mlatnemo' Portugal, na Mundijalu bi volio Srbiju" 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
ma vidite da je napaceni bjednik nekakav ebat ga,nastavimo mi svoje 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- TheManiacs
- Kontakt:
Ciro Gigantrob do bagro je napisao/la:kaze Ciro za hayat "Kad 'mlatnemo' Portugal, na Mundijalu bi volio Srbiju"
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Stipu ga raja.Vidite i sami da je ovo neki naš kamenjaroš.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Queiroz: Pobijedit ćemo i na terenu i na tribinama
Izbornik portugalske reprezentacije Carlos Queiroz izjavio je na konferenciji za novinare kako je uvjeren u pobjedu svoje momčadi.
Ne samo da ćemo pobijediti na terenu, već ćemo održati lekciju u navijanju bosanskohercegovačkim navijačima koji se nađu na tribinama, uvjeren je Queiroz.
U ovom trenutku se moramo usredotočiti na tri stvari: Portugal, Portugal i Portugal, dodao je portugalski izbornik.
Queiroz kaže da su njegovi izabranici i on su svjesni snage Bosne i Hercegovina, ali dodaje da je Portugal velesila.
Znamo njihove vrline, ali i mane. Upravo to ćemo probati iskoristiti. Igrat ćemo koncentrirano i krajnje ozbiljno. Tako ćemo napraviti razliku i vjerujem pobijediti, zaključio je Queiroz.
Ja bi se dobro zamislio
Izbornik portugalske reprezentacije Carlos Queiroz izjavio je na konferenciji za novinare kako je uvjeren u pobjedu svoje momčadi.
Ne samo da ćemo pobijediti na terenu, već ćemo održati lekciju u navijanju bosanskohercegovačkim navijačima koji se nađu na tribinama, uvjeren je Queiroz.
U ovom trenutku se moramo usredotočiti na tri stvari: Portugal, Portugal i Portugal, dodao je portugalski izbornik.
Queiroz kaže da su njegovi izabranici i on su svjesni snage Bosne i Hercegovina, ali dodaje da je Portugal velesila.
Znamo njihove vrline, ali i mane. Upravo to ćemo probati iskoristiti. Igrat ćemo koncentrirano i krajnje ozbiljno. Tako ćemo napraviti razliku i vjerujem pobijediti, zaključio je Queiroz.
Ja bi se dobro zamislio
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ljudi, nemojte se obazirati na čovjeka, jednostavno ignorirajte ga i to je to..takve to najvise i naljuti..ako ga komentiras,njega ce to najvise usrecit, on ce dodatno raspalit i tako moze do unedogled..osim toga, čovjek ima pravo na svoje mišljenje i kakvo god da jest i ne sviđalo se nekome, njegovo je..a sd jel u pravu ili nije, to će vrijeme pokazati
lijep pozdrav dobrim ljudima 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- BlueSharks
- Kontakt:
jeste al onaj ugroženi iz hercegovinePrincipatus je napisao/la:Mogu se opkladiti da ovaj "cro-genius" i nije Hrvat.
Strauss Junior
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
ma kakva izjava,to je samo da digne se u medijima ta informacija,kako su oni samouvjereni a mozete mislit u svlacionicama 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.