Zar može? Ta, svaki se odnosi na tebe i tvoje jadne pokušaje da od sebe napraviš Doctor Love-a, tako da slažem se, svaki je za ove teme.secer je napisao/la:nepismen + hinjara![]()
kako yebena kombinacija![]()
ps.
sve sto napises moze ostati na ovoj temi.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:ja sam hinja
hinjo...Sveti je napisao/la:pardon, hinjara

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Eto i cautinho te podržava, sad znaš koliko je sati.
Evo sad vidjeh da si me nazvao i pichkom, ne treba ti to prijatelju.

Evo sad vidjeh da si me nazvao i pichkom, ne treba ti to prijatelju.
naprijed rejal
- schweinsteiger
- Kontakt:
Inace se to zajedno zove pežorativ/pejorativ,kako ko voliSveti je napisao/la: I još augmentativ na tu pogrdnu riječ mi dade, hinjara, damn.

on topic
#miasanmia
prijatelj? nismo mi prijatelji.Sveti je napisao/la:ne treba ti to prijatelju.
il´ stvarno mislis da bi se dr. love druzio sa
Sveti je napisao/la:ja sam hinja

dr. love šta ima u morallandu?
Svakako da se ne bi družio sa hinjama, ne bi se hinje spuštale ispod svog nivoa. Drži se ti dječurlije sa svoje teme, gdje im ti daješ instrukcije kako će povalit, hahahhaaha.

Svakako da se ne bi družio sa hinjama, ne bi se hinje spuštale ispod svog nivoa. Drži se ti dječurlije sa svoje teme, gdje im ti daješ instrukcije kako će povalit, hahahhaaha.
naprijed rejal
spamer i troll, hinjavi.
on topic
lahku noc...

on topic
definitivno jedan od najsmjesnijih postova.Sveti je napisao/la:A ja sam hinja, ne ne, pardon, hinjara
lahku noc...

I šta bi, jel ko umočio nakon tvojih savjeta? hahahahhahahahahaha
majko moja

majko moja

naprijed rejal
boze sacuvaj, niste vi normalni, yebes ovu temu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
nuto mudonja cccc 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
adzuka ne valja ti ovo što se spuštaš na ovaj nivo, al nikako.
Za tebe @Sveti,mislim da se lik nije sam nudio za pomoć,nego ga većina zamoli za to,ne znam što ti je krivo što je veći yebač (bio ili jeste) nego što ćeš ti biti
Za tebe @Sveti,mislim da se lik nije sam nudio za pomoć,nego ga većina zamoli za to,ne znam što ti je krivo što je veći yebač (bio ili jeste) nego što ćeš ti biti

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Monolože banuj redom ili makar obriši ova sranja tako ti Ben Arfe i Cabayea 

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
nuto letvebagrcavi je napisao/la:Monolože banuj redom ili makar obriši ova sranja tako ti Ben Arfe i Cabayea

Poznajemol' se momak? Po čemu određuješ ko je koji nivo? Trebam li da se zabrinem da li me neko uhodi pa zna koga i koliko guzim? Ne provaljujte se vjere vamFOURTHOFFICIAL je napisao/la:adzuka ne valja ti ovo što se spuštaš na ovaj nivo, al nikako.

naprijed rejal
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
pa po onome šta i kako pišeš cc
znaš koliko me zaboli za tebe, samo kažem da pričaš liku nešto u vezi tih savjeta, a njega mole da im pomogne, lik se uopšte ne nameće
znaš koliko me zaboli za tebe, samo kažem da pričaš liku nešto u vezi tih savjeta, a njega mole da im pomogne, lik se uopšte ne nameće

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Amoxicillin
- Kontakt:
ja ne znam šta je problem, al' bih pitao samo jedno.Sveti je napisao/la:Poznajemol' se momak? Po čemu određuješ ko je koji nivo? Trebam li da se zabrinem da li me neko uhodi pa zna koga i koliko guzim? Ne provaljujte se vjere vamFOURTHOFFICIAL je napisao/la:adzuka ne valja ti ovo što se spuštaš na ovaj nivo, al nikako.
Zar je pravom muškarcu bitno, kad, koga i koliko guzi? Jel' to odlika muškarca, glave obitelji, stuba svega?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Brate nevezano za tebe, ovo ti pišem jer mi se obraćaš kao da me poznaješ, a prosuđuješ na osnovu forumskih postova. Vidio sam ja par puta tamo na toj temi (na koju sam par puta ušao) da na skoro svaki post lik ulijeće sa " da ti adžuka kaže...", eventualno mu neko od klinaca zatraži savjet jer su prvenstveno to, klinci, a i jer vide da kao svima udjeljuje kvazisavjete. Mislim, ionako me se ne tiče, nikad mu se nisam ni obratio niti planiram, niti pratim njegove postove, ali mi lik zajah'o na qrac i ne popušta.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa po onome šta i kako pišeš cc
Naravno da nije, barem ne kod normalnih ljudi. Vrati se stranicu nazad pa vidi odakle je krenula debata.Amoxicillin je napisao/la: ja ne znam šta je problem, al' bih pitao samo jedno.
Zar je pravom muškarcu bitno, kad, koga i koliko guzi? Jel' to odlika muškarca, glave obitelji, stuba svega?
naprijed rejal
Sta je ovom Cautinhu? Prije je bio provokator velik, ali relativno normalan. Sad postao neki EMO i valja gluposti na nivou Nedimka. Ohladi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ne dirajte svetog , svetac je legenda
vidim neki na Bog zna kakvoj osnovi zaključiše da sveti nije vidio čkepi u zivotu iako ne poznaju istog uzivo , dok secer ispade j.ebač na duge staze jer reda korisne savjete napaljenim klincima , zanimljivo ,ima logike

vidim neki na Bog zna kakvoj osnovi zaključiše da sveti nije vidio čkepi u zivotu iako ne poznaju istog uzivo , dok secer ispade j.ebač na duge staze jer reda korisne savjete napaljenim klincima , zanimljivo ,ima logike

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.