Ma ovo je nevjerovatno, kakva smo mi nacija. Nismo mi zasluzili ni da imamo reprezentaciju,a kamo li da odemo na neko prvenstvo. Nama ni Bog neda , zato sto smo jad od naroda. Samo nekog da pljujemo, da mu psujemo, da ogovaramo.zizu1991 je napisao/la:Koja smo mi sorta ljudi da je to nevjerovatno.
Samo se čekao neki " incident " oko nekoga igrača da bi ovi pokazali da su oni upravu, da oni znaju, a
Pape ne zna, i da dovedu u upit postojanje nekog igrača u repci.
Može biti da ovdje ima i nadinteligentnih ljudi, al da više od Papeta o nogometu znate, to teško, koliko god se
podcjenjivački prema njemu odnosili.
Što prije to shvatite, bolje za vas.
Jasmin Fejzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Jasmin Fejzic
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nije čovjek kriv ni za jedan gol. Bila tekma na Eurosportu odbrana mu je jadna, još ih je spasio 2-3 puta, imali su ovi i prečku.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Goalgetter
- Kontakt:
Vazno je momka pljunuti, prije nego sto je i dosao na okupljanje repke. Primio 6 komada, pa sta ? Neki strucnjaci sude na osnovu jedne tekme, neka malo prate njegove utkamice u preostalim utakmicama, pa neka daju jedan konstruktivan komentar. Bilo je i onih koji su Begovica pljuvali nakon 6 primljenih komada protiv Portugala, a sada ga dizu u nebesa i hvale ga na sve strane.
Ja vise vjerujem ovome rodenom, fino covjek kaze dokaz je tu.emir79 je napisao/la:Lijepo bi bilo, da se malo informisete po ptanju Fejzica, momak je bio bolestan, znate kakvi ste poslije gripe. Fejzic je jedan od najbolje ocjenjenih igraca cijele 2 Bundeslige. Nije sigurno dzaba. Cuj ovog menadzerska posla.
Imaju tu neka menadzerska posla, evo cak su se upetljalli i sa kickerom.
http://www.kicker.de/news/fussball/2bun ... aison.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam gledao momka nikada kada brani,tako da ni nakon ove jedne utakmice i ovolikog primanja golova necu govoriti direktno o njegovim kvalitetima jer je to po meni sramotno raditi.Medjutim obratih paznju malo na njegovu statistiku cisto da se upoznam o kakvom se golmanu radi bar malo.Ono sto mi prvo upade u oci jeste visina od 1.98 strasna za golmana, jednom prilikom mi jedan trener rece da su najbolje "dimenzije" golmana 195-200 cm tako da se on za pocetak uklapa u tu koncepciju. Druga stvar je procenat od 35% clean-sheeta,sto je s obzirom da nastupa u Nemackoj drugoj ligi poznatoj po principu "svak svakoga j**e" itekako dobar procenat. 5 golmana ima bolju statistiku od njega,Kraft sa 50% , Davari 41.7 %, Kirschbaum 40.9 ,Kiraly 36% te Wiedwal sa 35.3. Uzeo sam u obzir samo golmane koji imaju tu negde minutazu ili vecu od Fejzica.Wiedwal npr.ima nekih 300 minuta manje u igri.Medjutim smatram i da ekipe u kojima ovi golmani brane imaju dosta bolje odbrambrene definicije nego Aalen,narocito Kraftova Hertha.
Ipak ja sam i dalje misljenja da Buric mora u reprezentaciju i pre Fejzica i pre Avdukica.

Ipak ja sam i dalje misljenja da Buric mora u reprezentaciju i pre Fejzica i pre Avdukica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Momak i nije trebao danas da stane na gol,jer je cjelu sedmicu imao visoku temperaturu to jest grip.
Tako je i komentator rekao,da mu je bolje bilo da odlezi svoj grip,nego da gleda kako mu saigraci igraju k'o sakati.Jos uz to na samom pocetku tekme im je iskljucen stoper.
Inace za ove blehure koji su jedva docekali da koju proseru Fejzic je dvanaesti najbolje ocjenjeni igrac u cjeloj drugoj ligi po kickeru.
Tako je i komentator rekao,da mu je bolje bilo da odlezi svoj grip,nego da gleda kako mu saigraci igraju k'o sakati.Jos uz to na samom pocetku tekme im je iskljucen stoper.
Inace za ove blehure koji su jedva docekali da koju proseru Fejzic je dvanaesti najbolje ocjenjeni igrac u cjeloj drugoj ligi po kickeru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Al gdje je dokaz da mu to nisu menadjeri namjestili?harishp je napisao/la:Momak i nije trebao danas da stane na gol,jer je cjelu sedmicu imao visoku temperaturu to jest grip.
soko je napisao/la:Al gdje je dokaz da mu to nisu menadjeri namjestili?harishp je napisao/la:Momak i nije trebao danas da stane na gol,jer je cjelu sedmicu imao visoku temperaturu to jest grip.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
tema otvorena upravo zbog toga sto zelim saznati vise o njemu vjeruj nisam ni cuo za njega nigdje drugo osim na ovom forumu da sam ista znao o njemu napiso bi.A ne znam sto ti smeta tema ovdje izgleda nekima forum sluzi samo za prepiranje..haj ZDRAAAVO....Metanor je napisao/la:rajkoPETKOVIC je napisao/la:Kad imaju svi temu red bi bio da je i on ima,vidim da je unazad puno spominjan na ovom forumu da zasluzuje poziv sad kad kad ga je dobio samo se javljaju oni kriticari koji kazu da je Buric trebao biti ispred.
Pa napisi par informacija kada si vec otvorio temu,imam osjecaj da otvarate ove teme,eto,samo onako,da ih otvorite...
Fejzić je golman vrhunskih kvaliteta i to duže vremena
Jeste se i ovaj Fejzić usrećio, kako dobi poziv za reprezentaciju, sjedi na klupi u Aalenu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kao i Besic,Vranjes itd.U repci pozivani,sasvim dobre igre da bi za nagradu dobili ili klupu ili nogu.zizu1991 je napisao/la:Jeste se i ovaj Fejzić usrećio, kako dobi poziv za reprezentaciju, sjedi na klupi u Aalenu.
I kad neko kaze zove ga u repku da se proda,aha kako da ne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Yebiga, primio 6 golova u onoj tekmi prije okupljanja reprezentacije, i ispao iz ekipe. Buric definitivno zasluzuje poziv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Yebi ga Hare, nije zbog reprezentacije ispao sa gola Aalena. A vala ni Besic iz Hamburga, da ima kraci jezik imao bi korist i od reprezentacije. Eto Zukanovic odigra par utakmica i Fenerbahce se zainteresova. Naravno moras imati i srece, ali reprezentacija sigurno nece odmoci kvalitetnom igracu,vec sampo pomoci oko transfera. Pogotovo ako reprezentacija ima uspon, kao nasa sad.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Čujem da je za FEJZIĆA jako zainteresovan "Spvgg UNTERHACHING"
3.liga golman!! Al ako PIPLICA kaže da je dobar svaka čast!Ekipe protiv kojih je BURIĆ branio u ligi europe FEJZA može samo da gleda na tv.Njegova najjača utakmica koju je branio je protiv "BRAUNSCHWEIGA" nije podcijenjivački al za repku treba kvalitet.Dosta nam je bilo Akrapovića,Hujdurovića,Milenkovića, koji su kroz repku tražili angažmane.Došlo je vrijeme fala bogu da možemo birati i nemoliti .

nemoj tako o milenkovicu brate. on mozda nije bio neki top igrac, al' lik je veliki patriota(i to jos rodjen srbijanac) i kad je god zaigrao za repku srce je ostavio na terenu!fan82 je napisao/la:Čujem da je za FEJZIĆA jako zainteresovan "Spvgg UNTERHACHING"3.liga golman!! Al ako PIPLICA kaže da je dobar svaka čast!Ekipe protiv kojih je BURIĆ branio u ligi europe FEJZA može samo da gleda na tv.Njegova najjača utakmica koju je branio je protiv "BRAUNSCHWEIGA" nije podcijenjivački al za repku treba kvalitet.Dosta nam je bilo Akrapovića,Hujdurovića,Milenkovića, koji su kroz repku tražili angažmane.Došlo je vrijeme fala bogu da možemo birati i nemoliti .
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
"Patriota hahahahaha" U finalu kupa nesjećam se koje god.prilikom intoniranja "naše"himne lijevom rukom se uhvatio za muda,a lijevom tri prsta na srce.Ta slika je objavljena u svim medijima na balkanu pa i šire (PATRIOTA).A kad je tražio angažman onda je za BIH igrao svim srcem.Sreća pa nam takvi više netrebaju.
Daj nadji tu sliku, da vidim. Sigurno da takvu sliku nije tesko pronaci. Ja se ne sjecam tog dogadaja ..
pa covjece to nije uopce bio milenkovic vec onaj napadac leotara! jeli milenkovic u sred beograda ruku stavio na srce kad su intonirali nasu himnu, prije utakmice jeli covjek rekao da ga samo interesuje BiH iako je rodjeni srbijanac! pljujes po covjeku koji to sigurno nije zasluzio, samo si se dzaba osramotio s takvim optuzbama na racun jednog pravog patriote.fan82 je napisao/la:"Patriota hahahahaha" U finalu kupa nesjećam se koje god.prilikom intoniranja "naše"himne lijevom rukom se uhvatio za muda,a lijevom tri prsta na srce.Ta slika je objavljena u svim medijima na balkanu pa i šire (PATRIOTA).A kad je tražio angažman onda je za BIH igrao svim srcem.Sreća pa nam takvi više netrebaju.
nino milenkovicKamera fotoreporetera "Dnevnog avaza" uhvatila je Slavoljuba Đorđevića, fudbalera Leotara, na prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH protiv Željezničara (0:0) sa tri prsta na srcu i drugom rukom na polnom organu, kada se intonirala himna Bosne i Hercegovine.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.