FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amel10071988
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amel10071988 » 08 mar 2013, 13:49

secer je napisao/la:
ps.
da, na samom pocetku ovaj klarebijase onako ozbiljan i uravnotezen forumas.
st bi? sta se desi? kud nestade? haman da je poludio :)
Izbacio ga martinez iz ravnoteze, čuvaj se šećere i tebe je švajni safatao :)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 mar 2013, 15:46

Šećo: Gdje izvuče ovu...... :lol: :lol: :lol: Joj što se ismijah i koliko sam ja tad bio nabrijan u tim duelima s Klaritosom, a poslije dobra raja postadosmo..... :) Malo moje lude nabrijanosti (ono kad me ponese.... :D ), a malo krive procjene po pitanju njega, jer nisam skontao na početku koliko se lik zahebaje. Što je najgore ili možda najbolje :) , svaki forumaš koji je dolazio poslije i bio novi ovde, padao je na te njegove pojedine izjave i vodio žestoke diskusije s njim. Znam da je imao par žestokih disuksija s Bilalom i još par ljudi.... :)

Šećko samo me za tebe čudi da si ovoliko pretraživao unazad, odkud tebi odjednom toliko vrijeme i strpljenje? :)

E sad nešto i o Bayernu, mi pravo punimo kasu Schalkea, za prošlu sezonu smo im isplatili 2,5 miliona eura za Neuera, a za ovu zavisno od uspjeha bi im mogli isplatiti i 5 miliona eura. Tako da se plavcima na onu cifru od 23 milke, dodaje još dobra sumica i Heldt je postao naš najveći navijač.... :)
Može se reći da je napravio dobar posao po pitanju ovog transfera, jer je ove dodatne bonuse dobro ugovorio. Bonusi se isplaćuju u slučaju određenih uspjeha, ove pare za prošlu sezonu su vjerovatno zbog našeg finala LP, a ove godine bi Schalkeu valjda najviše para mogao donijet Bayernov plasman već u polufinale...

Još nešto vezano za diskusiju oko Balea, za Balea bi se našlo uvijek mjesta, jer može na više pozicija igrat, sinoć je igrao iza špiceva, znači može krilo, može polušpic, može bek, svestran je čovjek. Taj bi ja transfer uvijek pozdravio (samo da baš nije neka nenormalna cifra u pitanju, jer za njim nema tolike potrebe). Međutim, mislim da je Real kaparisao tog igrača, da je to poodmakloj fazi i da se time ne treba opterećavat. Ako se šta desi pozitivno po tom pitanju, fino je, a ovako ne treba se zamarat time. A da je igračina, jeste i to kakva i to mu niko ne može osporit... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 08 mar 2013, 19:11

izvinjavam se ako je bilo ranije

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 mar 2013, 20:58

effe_sa je napisao/la:Šećo: Gdje izvuče ovu
690. stranica ove teme.
effe_sa je napisao/la:Šećko samo me za tebe čudi da si ovoliko pretraživao unazad, odkud tebi odjednom toliko vrijeme i strpljenje?
kliknes nekome na nik, odes na opciju ´pronadji postove korisnika´ i to je to.
naumpalo mi da je bilo nekih kvalitetnih prepucavanja, pa sam potrazio ne postove i naletio na ovaj tvoj.
effe_sa je napisao/la:E sad nešto i o Bayernu, mi pravo punimo kasu Schalkea, za prošlu sezonu smo im isplatili 2,5 miliona eura za Neuera, a za ovu zavisno od uspjeha bi im mogli isplatiti i 5 miliona eura. Tako da se plavcima na onu cifru od 23 milke, dodaje još dobra sumica i Heldt je postao naš najveći navijač...
tako i treba. pomozi slabijima kako bi ojacao ligu. msm, sta je bayernu 5,6 ili 10 miliona? nista.

bayern prehranjuje bundesligase. 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 08 mar 2013, 22:24

Evo historije malo:
geronimo je napisao/la:
Klare je napisao/la:davaj stranicu gdje piše da je Bayern dobio 500 000 :evil:
Sta ako necu. :|
Čuj ga. :lol:
geronimo je napisao/la:Bezveze dizes tenzije
Napadi sa svih strana :lol:
JetSet_Hantraga je napisao/la:sve vise sam siguran da je Secer bio u pravu kad te zvao KARE...
Ali onda doista neočikavano pristiže ruka spasa.
Zdena04 je napisao/la:Drugo, forumaš kojeg ismijavaš nosi nick @Klare. Ovo naglašavam jer sam ja dobio neku vrstu upozorenja (Gero) kada sam napisao @dr.anus i još nekoliko primjera (radilo se o uzvraćanju provokacije).
Vidim da se povodom pogrdnog prozivanja gore navedenog forumaša ništa ne poduzima pa dolazim do zaključka da su pojedini navijači i moderatori Bayerna licemjeri.
Čuj dokija i prgavog nadimka. :lol:
No vladaju zakoni jačeg i biva ovo
geronimo je napisao/la:ti si za mene Zdenka (dobar sir :lol: )
Omerbavarac je napisao/la:Klare, nisi ti navijac Bayerna!!! :roll: :roll: :roll:
Lishche je napisao/la:Možda ova ekipa koja ovdje piše jest malo ( :oops: ) nerealna, ali ti ideš u drugu krajnost i bezobrazno potcjenjuješ naše igrače, naš tim, i našu ligu...
_amel_13_BHf_ je napisao/la:klare ti nemas pojma o zivotu covjece idi se poklopi... :oops: :oops: :oops:
moustapha je napisao/la:Meni je sve jedno, al' ti se druze provaljujes ko trafika.
The Reds je napisao/la:idi djete popij mlijeko pa lezi spavajj,tebi se nisam ni obracaoo...vidiss da *pricam*s jaranom....
nauci se kulturiii...
Spektakl! :!: :lol:
effe_sa je napisao/la:
Klare je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:...
Više laži na jednom mjestu nisam čuo :x :x :x
ej klare hajd ne pametuj vise Boga ti, prvo od starta se vidi da si nikakav navijac bayerna, nesto ovde uzeo jedno vrijeme pucat kritike o klubovima u bundesligi dal mogu zadrzat najvaznije igrace il ne mogu, htio si se time pravit pametan, sad hoces meni pamet da solis, a svi koji su mi je poceli ovde solit razbijeni su argumentima i mjesecima se nisu ovde pojavljivali...procitaj na bild.de pa ces vidjet dal su moji podaci tacni, a ne komentarisi nesto sto ne provjeris...procitaj to naravno ako znas citat i razumijet njemacki il se inace poklopi i suti
Omerbavarac je napisao/la:Joj covjece jesi zapeo, de ohladi malo.
Neki su predviđali :mrgreen:
secer je napisao/la:nego, kare, do kad nas mislis muciti svojim prisustvom :?
momci koji se ovdje okupljaju, simpatizeri bayerna, su probrana raja na ovom forumu.
ti mi se nikako ne uklapas u taj profil i ne predvidjam ti "blistavu karijeru" na ovom (pod)forumu.
J.ebo lud zbunjenog :D :arrow:
geronimo je napisao/la:Sad mi Klark pogotovo nije jasan. :lol: Moram ovaj slučaj posebno ispitati. :mrgreen:
Ko se ovo javlja, opet po ko zna koji put. :D :arrow:
effe_sa je napisao/la:par dana ne budes tu i opet vidis onda kako nas stari drug klare i dalje pametuje, al klare je i onako vec odavno provaljen pa ga mnogi i ignorisu
FC BAYERN je napisao/la:Nego gle ko drugi nego Klare uvijek se pravi najpametniji on sve zna on sve vidi :mrgreen:
Evo malo se i historije dotaklo, i može se sigurno reći da je forum, ako ništa drugo bio zanimljiviji,
nego de da napravim novi akaunt pa krenem ispočetka. :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 mar 2013, 23:06

Hahaha, vidi ih samo kako su oni našli čeprkati. :D
Evo malo se i historije dotaklo, i može se sigurno reći da je forum, ako ništa drugo bio zanimljiviji,
nego de da napravim novi akaunt pa krenem ispočetka.
Hajd priznaj da imaš dva. :lol:

Lošiji rezultati = tanki živci. Automatski više rasprava, koje postaju dosta žustre i mami (izaziva) osmijehe. Ponekad i aplauze. :mrgreen:
A jesu se vala Klare naklatili na tebe, a tek Skumovci, koje si redovno obilazio sa svojom nedjeljnom kolumnom. :lol:
Sve si to momački istrpio (dobio si kamaru uvreda - doduše sitnih) i trenutno si svima simpa (dobro, ne baš svima :lol: ) i tvoji postovi su rado čitani. 8-)

Nego, vjerovatno si čuo da je Vila gdje Plavuša živi od juna slobodna? To bi trebalo značiti da Timkan ide ća (ili se morti samo seli :? ).
Za Tarzu se još ne zna, on kao da vapi za još jednom godinom pa da se ođe i oprosti.

Haman da ti ide još jedan ljubimac - i to najveći.
Malo se po Minćenu šuškalo da se Marion pomamio i kren'o redom da dere. :o
Izgleda da je Bastijeva Pupe fasovala. :?
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 mar 2013, 23:14

SEXSTEIGER!*

[youtube][/youtube]
Bastian ist seit meiner Aussage besser geworden – ob es da einen direkten Zusammenhang gibt, wage ich nicht zu beurteilen.
O-Ton od Thona. :mrgreen:
http://www.abendzeitung-muenchen.de/inh ... fd71f.html" onclick="window.open(this.href);return false;

*Tune je car za nadimke.
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 08 mar 2013, 23:21

geronimo je napisao/la:Hajd priznaj da imaš dva.
Eno sad, ako ima uradi delete, jer ovo je jedini...
geronimo je napisao/la:a tek Skumovci, koje si redovno obilazio sa svojom nedjeljnom kolumnom. :lol:
:lol:
Nikad i nikom se ne ponovilo. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:vjerovatno si čuo da je Vila gdje Plavuša živi od juna slobodna? To bi trebalo značiti da Timkan ide ća
Da, pisao sam prije koji dan,
to je sigurna stvar.
a Bujto će dobiti još jednu, ako ne zbog sjajnih partija, onda zbog drugih poznatih razloga.
Malo se po Minćenu šuškalo da se Marion pomamio i kren'o redom da dere. :o
Da šuška se, znamo da je lewa u ozbiljnoj situaciji, tako da se odjednom javio malo opasniji interes Chelsea,
a znamo da je za trojicu prostora malo. :?
Izgleda da je Bastijeva Pupe fasovala. :?
Ovo dešifrirati ne mogu? :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 mar 2013, 23:26

Klare je napisao/la: Ovo dešifrirati ne mogu? :)
Kresno Sarah.
Ponovit ću - samo trač (zasad).
Vom Jäger zum Gejagten

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 08 mar 2013, 23:29

slika
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 08 mar 2013, 23:32

Daanish Riaz posted about 5 hours ago Contributor I

Its not going to be a match between Bayern/Arsenal.. its going to be a MURDER
:lol: :lol: :lol:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 mar 2013, 23:34

Marion će izgleda postat novi Effenberg pa udara po djevojkama kolega (a kod Effea je uvijek bilo od birača nema j.... :) , naravno mislio sam na orginalnog Effea...... :D ).

Ma Timkan ide sigurno, ali eto oprostit će se sa titulama (s koliko vidjet ćemo).

Klare je bio popularan uvijek i među navijačima ManU-a, valjda se tamo igrao puno po njihovoj temi....

A zanimljivo je i to da je jedan forumaš bacao okolo optužbe kako sam privatizovao temu Bayerna (tako nekako u prenesenom značenju..... :lol: :lol: ), a jedan drugi me trpao i dovodio u vezu stalno s političarima, ali se okanio toga..... :)
Dvojica se nikad nisu skoro pojavili na ovoj temi kada je Bayernu dobro išlo. Mogao bi još s opažanjima, a čudo jedno kako nekad sitnice pratim....... :)
A Gero je majstor u provaljivanju duplih nickova, prikrivenih likova ili kako li to već da nazovemo još...... :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 mar 2013, 00:06

effe_sa je napisao/la: A Gero je majstor u provaljivanju duplih nickova, prikrivenih likova ili kako li to već da nazovemo još...... :D
Nisam, izlapio sam malo. :) Za onog sinoć (ti i omo znate gdje) sam bio uvjeren da je lik koji je na ovom forumu napravio preko 30 profila (sa simpatijama za isto toliko klubova. dobro, negdje se ponavljao pa se vraćao staroj ljubavi :lol: ) i ispostavi se da nisam bio u pravu. Ovdje mi je mnogo lakse (sam provjerim) a tamo mi bilo mrsko tražiti pomoć od admina (koji je na godišnjem :mrgreen: ).
effe_sa je napisao/la: Dvojica se nikad nisu skoro pojavili na ovoj temi kada je Bayernu dobro išlo.
Znam sve i na koga misliš. Hegemonija ih otjerala. :D
Imali smo mi ovdje jednu peglu (ovi su bili tanki za njega) koja nas danima terorisala. Srećom i on/a je pregorila. :lol:

Sutra u isto vrijeme tekma kada i Ruhr Derby. Poslije Hoffe ću i ovaj meč propustiti.
Mora se ovo ispratiti.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 mar 2013, 00:14

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: A Gero je majstor u provaljivanju duplih nickova, prikrivenih likova ili kako li to već da nazovemo još...... :D
Nisam, izlapio sam malo.
Ma to je samo malo, ništa strašno....A baš javi preko poruke na koga si sumnjao tamo. Razočarao si me na kraju, jer sam ga s apetitom htio nogirat...... :D :D (zezam se za takve stvari se uvijek tamo nađe kandidata..... :lol: )
geronimo je napisao/la: Sutra u isto vrijeme tekma kada i Ruhr Derby. Poslije Hoffe ću i ovaj meč propustiti.
Mora se ovo ispratiti.
Hoćeš da kažeš da ćeš samo gledat Ruhrderby ili.....???
Gledat ću ja kombinovano.....Nadam se dobroj partiji naše ekipice, po mogućnosti da bude atraktivno i sastav da se što više izmiješa....A i Ruhrderby bi trebao biti poslastica... 8-)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 mar 2013, 00:23

on kao modertor to ne smije dati do javnog znanja, jbg profesionalna tajna :mrgreen:
Agieren statt reagieren

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 mar 2013, 00:54

Klare je napisao/la:
geronimo je napisao/la:a tek Skumovci, koje si redovno obilazio sa svojom nedjeljnom kolumnom. :lol:
:lol:
Nikad i nikom se ne ponovilo. :mrgreen:
MUDovci je bilo popularno :lol:

@gero
sta ima "SEXSTEIGER" :mrgreen:
#miasanmia

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2013, 08:54

geronimo je napisao/la:
Kresno Sarah.
I više od toga :( Schweini mu sad neda da se karta sa ostatkom ekipam, a Mario udara di zdihne! A ko ne bi sa onakvom frizuriom :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 mar 2013, 09:24

mario mazno koleginu dzevojku?
fuj, koje dzubre.
nisam li vam govorio da se radi o gov.netu?
naravno da jesam.
malo bezvrato pseto netalentovano za fucu, siroke i izduzene face - bas ko u govesceta. :twisted:
mario gov.njez. raduje me sto ce ´karijeru´ nastavit u nekom malom klubu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 mar 2013, 10:41

anton 1983 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Kresno Sarah.
I više od toga :( Schweini mu sad neda da se karta sa ostatkom ekipam, a Mario udara di zdihne! A ko ne bi sa onakvom frizuriom :mrgreen:
Nisam vjerovao u to kad sam jucer procitao na ovom i onom forumu. Posto vjerojatno ti znas ipak puno vise o tome onda ostaje da ti vjerujemo.

Tesko je rijecima opisati takvo ponasanje..... Ima toliko zena sve po svuda a njemu gust da dira suigraceve. :(

Zna se da se prijateljove zene/cure ne diraju nikad a ovaj se.ronja izgleda bas to uradi. Sto ga Svajni nije provuko kroz sake malo...

Ovakvim ocajnim, neljudskim i nemoralnim potezom nadam se da isti odlazi na ljeto.

Nadam se da to nece izaci u javnost jer bi nam moglo jako poremetiti formu.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2013, 10:52

Ima jedna stvar na koju se krivo gleda kod takvih situacija. Nijeon kriv već ona, a takve žene su kurve, s tim da se zna da ova od Schweinija malo jest...

Al koga BK za to, kad on bez obzira na to ide, samo je pitanje di i za kolko!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.