AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Et sta uradi Constant dobi crveni karton,ali i ovaj ga je iznervirao prvo jednom pa pustena prednost a onda ga opet ,i onda sudija svira prekrsaj a Constant ustaje i hoce da se tuce s ovim igracem Genove i dobija drugi zuti karton
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 08 mar 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- crvenocrni
- Kontakt:
E sad mi je pravo drago sto im nije svir'o penal ma... im cigan..u, da Bog da ispali 
Cijelu utakmicu nas kolju

El Shaarawy out ,Abate in logican potez ,al pravo su iznervirali Constanta kako lik skoci ,al prvo ga onaj jedan povuce haman ,pa sudija pusti prednost i onda ga obori
I da pitam samo jos zasto je izasao Mexes
I da pitam samo jos zasto je izasao Mexes
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
uffff kako bitna pobjeda i kako bitna 3 boda na jako teskom gostovanju kod ovih mesara
da Bog da ispali iz lige...
pobjeda i kad nemamo igru, bas rutinski, u strasnoj smo formi, igraci su def puni samopouzdanja i ne srljaju ni kad igra nije najbolja cekaju jednu sansu koja ce doci i kaznjavaju protivnike....sad na megdan barci i idemo po prolaz dalje abda..
na minus 2 smo od napolija i na minus 8 od juventusa, uhhh kako je to lijepo vidjeti iako imamo utakmicu vise
FORZA MILAN!!!!
pobjeda i kad nemamo igru, bas rutinski, u strasnoj smo formi, igraci su def puni samopouzdanja i ne srljaju ni kad igra nije najbolja cekaju jednu sansu koja ce doci i kaznjavaju protivnike....sad na megdan barci i idemo po prolaz dalje abda..
na minus 2 smo od napolija i na minus 8 od juventusa, uhhh kako je to lijepo vidjeti iako imamo utakmicu vise
FORZA MILAN!!!!
Mexes ima manju povredu.
Rutinski odradjena utakmica, vazna su 3 boda mada bi po meni realniji ishod bio X, al' koga briga, sada treba misli okrenuti Barseloni.
Konstant zivotinja, nisam ga jos ovakvog vidio
a ovi mesari normalni nisu, kakve su samo krvnicke startove imali, jos na kraju mi dobismo crveni karton
polomili nam pola ekipe, onom nos raskrvarili, Paca totalno sjebali. Negodovao sam zbog nesudjenih penala, ali sa ovakvom prljavom igrom mi je drago sto su izgubili.
Rutinski odradjena utakmica, vazna su 3 boda mada bi po meni realniji ishod bio X, al' koga briga, sada treba misli okrenuti Barseloni.
Konstant zivotinja, nisam ga jos ovakvog vidio
a ovi mesari normalni nisu, kakve su samo krvnicke startove imali, jos na kraju mi dobismo crveni karton
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Steta za los start na pocetku sezone.
Sudija kriminalan, pa ostetio je domacine za minimalno jedan penal, a sto se tice kartona mogao je komotno jos 3-4 puta izvaditi zuti. Preventivne izmjene Pazzinija i Mexesa, Genova mesari ali ih kontam, ispadaju pa kontaju kad nece milom hoce silom. Ok crveni Constantu, planuo je protiv bivseg kluba, nadam se da nece biti ovakvih sran*a protiv Barce, jer oni glumci ce non-stop vrsiti pritisak na sudije da dijele kartone.
Sve u svemu realan ishod x, ali je cudo jedno u kakvoj je formi ova ekipa. Mi dobivamo utakmice jer mi jednostavno kaznimo protivnike, iz 2 sanse zabijemo 2 gola.
Sa strahoposotvanjem cekamo Camp Nou....
Sve u svemu realan ishod x, ali je cudo jedno u kakvoj je formi ova ekipa. Mi dobivamo utakmice jer mi jednostavno kaznimo protivnike, iz 2 sanse zabijemo 2 gola.
Sa strahoposotvanjem cekamo Camp Nou....
Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 08 mar 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte ba na Genou, pola tima su nam dali
.
Onaj ganci je garant nesto reko Constantu, nije ono samo radi faula. Steta onih sto ga zaustavise, podero bi ga ko beba zvecku. Balo dokazao klasu, iako je ocito igro preko k.urca
. Jedno 5 ovih zracnih duela na kraju ne da je dobio nego je ustopo loptu
. Prizivali ste ovde Faraonea ali eto nije mu se dalo, samo da Cavani ne proradi sutra.
GRANDE PAZZO
Onaj ganci je garant nesto reko Constantu, nije ono samo radi faula. Steta onih sto ga zaustavise, podero bi ga ko beba zvecku. Balo dokazao klasu, iako je ocito igro preko k.urca
GRANDE PAZZO

teren oranica , ovi iz genoe mesari .. uglavnom odlicno , nisam bas bio optimistican prije utakmice ali eto , demantovase me momci ..
dajte barcu da se igramo
dajte barcu da se igramo
Sloboda Tuzla !!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Al igramo
sila !
Next stop ----> Barsa
Next stop ----> Barsa
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bilo gusto,bilo 0-2 bilo 0-2
strasna forma
I ja sam uvjeren da je onaj glavonja necim uvredio Constanta
jest bio ljut Bgte
mogao je izderati u onim momentima 5-6 igraca
Pazzo institucija
Barca mora pasti,Forza Milan
I ja sam uvjeren da je onaj glavonja necim uvredio Constanta
Barca mora pasti,Forza Milan
[youtube][/youtube]
tizziano u svom elementu , koja legenda jbte !
tizziano u svom elementu , koja legenda jbte !
oleeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeee
nisam bio kuci i nisam ni znao ni rezultat koji jje. sad dodje i vidje da smo dobili.. fala ti boze, brvo momci. tri bobe su bitne.. vidim po komentarima da su nas ubili. sta je pazzu. jel sta ozbiljno nedo bog pa da nece igrati protiv barcelone.. vidim i constant dobio crveni. ajd nek smo dobili to cu nekako i halaliti mu. ali vidim i da ga je neko isprovocirao jbg nek se zale mozda mu i skinu karton.... super mario opet gol, ma bravo momci svaka cast.. idemo dalje idemo dalje.. odo trazit snimak meca pa da gledam....
Forza Milan
nisam bio kuci i nisam ni znao ni rezultat koji jje. sad dodje i vidje da smo dobili.. fala ti boze, brvo momci. tri bobe su bitne.. vidim po komentarima da su nas ubili. sta je pazzu. jel sta ozbiljno nedo bog pa da nece igrati protiv barcelone.. vidim i constant dobio crveni. ajd nek smo dobili to cu nekako i halaliti mu. ali vidim i da ga je neko isprovocirao jbg nek se zale mozda mu i skinu karton.... super mario opet gol, ma bravo momci svaka cast.. idemo dalje idemo dalje.. odo trazit snimak meca pa da gledam....
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
[youtube][/youtube] 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mexes is feeling fine and will be ready for the match against FC Barcelona, according to Milan Channel.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Constant: "I made a mistake tonight, I apologize to the team. I can not take a Red in this way. Sorry."
Il club piu titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Čitam postove i vidim da je bila teška utakmica , hoće li mi neko objasniti zašto je crveni karton ?
Kakve su priče o nekim nesuđenim penalima , i ukratko da napiše ko je bio najbolji od naših na terenu a ko već u mislima na utakmici sa Barcom .
Kakve su priče o nekim nesuđenim penalima , i ukratko da napiše ko je bio najbolji od naših na terenu a ko već u mislima na utakmici sa Barcom .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma Constant je imao zuti karton, napravio faul kad mu je pobjegla lopta u prvom pol. I u drugom poluvremenu on prodje Bova a ovaj ga hinjski po nogama sa ledja klepi. Al kolko sam ja upratio jos mu je nesto dobacio dok su ustajali i sudija da zuti Bovu a Constant krene da ga bijefrancobaresi je napisao/la:Čitam postove i vidim da je bila teška utakmica , hoće li mi neko objasniti zašto je crveni karton ?
Realno jedan je penal trebao da bude. Prvi put je lopta pogodila Zapatu al jednostavno je bila u prirodnom polozaju ruka i nije nikako uticala na igru a sudija je i vidio da ga je udarila jer je bio blizu i nista nije dosudio. E sad u drugoj situaciji lopta pogadja Nianga u ruku i to je trebo biti penal ali sudija nije mogao vidjeti dali je bila ruka jer je gledao u ledja Nianga.
Najbolji je mozda bio standardno De Sciglio i Constant prije iskljucenja a po meni i Balo jer je osim gola na kraju ustopao dosta lopti. Takodjer i Zapata je imao asistenciju ala Iniesta
Btw: jesil objasnio start sa ledja curi