AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 08 mar 2013, 22:13

Et sta uradi Constant dobi crveni karton,ali i ovaj ga je iznervirao prvo jednom pa pustena prednost a onda ga opet ,i onda sudija svira prekrsaj a Constant ustaje i hoce da se tuce s ovim igracem Genove i dobija drugi zuti karton
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 08 mar 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 08 mar 2013, 22:13

E sad mi je pravo drago sto im nije svir'o penal ma... im cigan..u, da Bog da ispali :evil:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 08 mar 2013, 22:13

Cijelu utakmicu nas kolju :twisted: :twisted:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 mar 2013, 22:16

El Shaarawy out ,Abate in logican potez ,al pravo su iznervirali Constanta kako lik skoci ,al prvo ga onaj jedan povuce haman ,pa sudija pusti prednost i onda ga obori

I da pitam samo jos zasto je izasao Mexes
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 mar 2013, 22:40

uffff kako bitna pobjeda i kako bitna 3 boda na jako teskom gostovanju kod ovih mesara :evil: da Bog da ispali iz lige...

pobjeda i kad nemamo igru, bas rutinski, u strasnoj smo formi, igraci su def puni samopouzdanja i ne srljaju ni kad igra nije najbolja cekaju jednu sansu koja ce doci i kaznjavaju protivnike....sad na megdan barci i idemo po prolaz dalje abda..

na minus 2 smo od napolija i na minus 8 od juventusa, uhhh kako je to lijepo vidjeti iako imamo utakmicu vise

FORZA MILAN!!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 mar 2013, 22:40

Mexes ima manju povredu.

Rutinski odradjena utakmica, vazna su 3 boda mada bi po meni realniji ishod bio X, al' koga briga, sada treba misli okrenuti Barseloni.

Konstant zivotinja, nisam ga jos ovakvog vidio :lol:
a ovi mesari normalni nisu, kakve su samo krvnicke startove imali, jos na kraju mi dobismo crveni karton :? polomili nam pola ekipe, onom nos raskrvarili, Paca totalno sjebali. Negodovao sam zbog nesudjenih penala, ali sa ovakvom prljavom igrom mi je drago sto su izgubili.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 08 mar 2013, 22:43

Steta za los start na pocetku sezone.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 08 mar 2013, 22:49

Sudija kriminalan, pa ostetio je domacine za minimalno jedan penal, a sto se tice kartona mogao je komotno jos 3-4 puta izvaditi zuti. Preventivne izmjene Pazzinija i Mexesa, Genova mesari ali ih kontam, ispadaju pa kontaju kad nece milom hoce silom. Ok crveni Constantu, planuo je protiv bivseg kluba, nadam se da nece biti ovakvih sran*a protiv Barce, jer oni glumci ce non-stop vrsiti pritisak na sudije da dijele kartone.

Sve u svemu realan ishod x, ali je cudo jedno u kakvoj je formi ova ekipa. Mi dobivamo utakmice jer mi jednostavno kaznimo protivnike, iz 2 sanse zabijemo 2 gola.

Sa strahoposotvanjem cekamo Camp Nou....
Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 08 mar 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 mar 2013, 22:49

Nemojte ba na Genou, pola tima su nam dali :lol: :lol: .

Onaj ganci je garant nesto reko Constantu, nije ono samo radi faula. Steta onih sto ga zaustavise, podero bi ga ko beba zvecku. Balo dokazao klasu, iako je ocito igro preko k.urca :mrgreen: . Jedno 5 ovih zracnih duela na kraju ne da je dobio nego je ustopo loptu :lol: . Prizivali ste ovde Faraonea ali eto nije mu se dalo, samo da Cavani ne proradi sutra.

GRANDE PAZZO slika

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 08 mar 2013, 22:49

teren oranica , ovi iz genoe mesari .. uglavnom odlicno , nisam bas bio optimistican prije utakmice ali eto , demantovase me momci ..

dajte barcu da se igramo :lol:
Sloboda Tuzla !!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 mar 2013, 23:12

Al igramo 8-) sila ! :D

Next stop ----> Barsa 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 08 mar 2013, 23:24

Bilo gusto,bilo 0-2 bilo 0-2 :D :D strasna forma ;)

I ja sam uvjeren da je onaj glavonja necim uvredio Constanta :D jest bio ljut Bgte :D mogao je izderati u onim momentima 5-6 igraca :lol: :lol: Pazzo institucija ;)

Barca mora pasti,Forza Milan

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 mar 2013, 23:49

[youtube][/youtube]

tizziano u svom elementu , koja legenda jbte !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 mar 2013, 00:01

oleeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeee

nisam bio kuci i nisam ni znao ni rezultat koji jje. sad dodje i vidje da smo dobili.. fala ti boze, brvo momci. tri bobe su bitne.. vidim po komentarima da su nas ubili. sta je pazzu. jel sta ozbiljno nedo bog pa da nece igrati protiv barcelone.. vidim i constant dobio crveni. ajd nek smo dobili to cu nekako i halaliti mu. ali vidim i da ga je neko isprovocirao jbg nek se zale mozda mu i skinu karton.... super mario opet gol, ma bravo momci svaka cast.. idemo dalje idemo dalje.. odo trazit snimak meca pa da gledam....

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 mar 2013, 00:08

[youtube][/youtube] :twisted:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 09 mar 2013, 00:11

Mexes is feeling fine and will be ready for the match against FC Barcelona, according to Milan Channel.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 09 mar 2013, 00:11

Constant: "I made a mistake tonight, I apologize to the team. I can not take a Red in this way. Sorry."
Il club piu titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 09 mar 2013, 00:17

Čitam postove i vidim da je bila teška utakmica , hoće li mi neko objasniti zašto je crveni karton ?
Kakve su priče o nekim nesuđenim penalima , i ukratko da napiše ko je bio najbolji od naših na terenu a ko već u mislima na utakmici sa Barcom . :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 09 mar 2013, 00:29

francobaresi je napisao/la:Čitam postove i vidim da je bila teška utakmica , hoće li mi neko objasniti zašto je crveni karton ?
Kakve su priče o nekim nesuđenim penalima , i ukratko da napiše ko je bio najbolji od naših na terenu a ko već u mislima na utakmici sa Barcom . :D
Ma Constant je imao zuti karton, napravio faul kad mu je pobjegla lopta u prvom pol. I u drugom poluvremenu on prodje Bova a ovaj ga hinjski po nogama sa ledja klepi. Al kolko sam ja upratio jos mu je nesto dobacio dok su ustajali i sudija da zuti Bovu a Constant krene da ga bije :mrgreen: . Nastade ona klasicna guzva i sudija mu da drugi zuti.

Realno jedan je penal trebao da bude. Prvi put je lopta pogodila Zapatu al jednostavno je bila u prirodnom polozaju ruka i nije nikako uticala na igru a sudija je i vidio da ga je udarila jer je bio blizu i nista nije dosudio. E sad u drugoj situaciji lopta pogadja Nianga u ruku i to je trebo biti penal ali sudija nije mogao vidjeti dali je bila ruka jer je gledao u ledja Nianga.

Najbolji je mozda bio standardno De Sciglio i Constant prije iskljucenja a po meni i Balo jer je osim gola na kraju ustopao dosta lopti. Takodjer i Zapata je imao asistenciju ala Iniesta :mrgreen: .

Btw: jesil objasnio start sa ledja curi :lol: :lol:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 09 mar 2013, 00:29

Sta je to bilo sa Pazinija!? Nisam bio u stanju gledat tekmu.
Unico amore sei!
❤️🖤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.