mozda ne znaci njima, ali znaci namabob je napisao/la:ma vec. mirzu pocela gledati tek kad je zaigrao u nba ne pikam repkupa u spanije je znao pucati 10 od 30
![]()
kad ga ide ide kad ne ide jbga , u NBA ako te ne ide klupa ima sutra utakmica ha ja koda njima znaci jedna utakmica ...
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
risingforce je napisao/la:EVO DERON REKORD trica u 1. pol.. 9 ! BRAVO
Bravo Deron, svaa cast. 9 trica
Sad ce mu Mirza u drugom pol oboriti rekord
i vi sebe nazivate nekim fanovima mirze ili sta vec bruka i sramota samo sad serete po njemu a da zabije 4/5 trica ovi bi se prvi javili sto ga sad pljuju bravo majstore i te fore dobro namjerna kritika moze ali neki pojedinci bas seru aj na spavanje ako ne mozete vise gledat
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Mirza igra odlicno za razliku od nekih proslih utakmica kada je u odbrani bio kanta za nabijanje..sad odbranu igra bolje,poceo je skakati...ali eto sut nejde...Ali nije kraj svijeta,ako ne danas,bit ce bolje sutra...Znaju u Brooklynu da je on suter,i tu nema dilema 
Bice bolje u drugom poluvremenu,svjestan je da ce dobiti sansu...sad ima vremena da malo "ohladi glavu"
Sva sreća što sad niko nije primijetio Mirzine greške, pored ove predstave Strašnog Derona. 
ma igrace cijelu 4 i uci ce na pola trece ako ne i prije , nece ovaj levat PJ drzati zvjezde a imaju 25+ a vjerujem da ce se dici i na 30+...
Traka spremna i idemo lagano jedan po jedan sveznalicae, sve trajni ...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Daj te ljudi bas smo prisustvovali historiji Daron vs Wizards 33- 33 prvo poluvrijeme pri tome 9 trica
Dobice Mirza minute sigurno i u drugom dijelu, cinjenicno otkako je usao u rotaciju evo vec 2 tekma dosta lose igra u napadu ali popravice se to.
Dobice Mirza minute sigurno i u drugom dijelu, cinjenicno otkako je usao u rotaciju evo vec 2 tekma dosta lose igra u napadu ali popravice se to.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
sad ce da proradi bosanski inat 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
+1MT3 je napisao/la:i vi sebe nazivate nekim fanovima mirze ili sta vec bruka i sramota samo sad serete po njemu a da zabije 4/5 trica ovi bi se prvi javili sto ga sad pljuju bravo majstore i te fore dobro namjerna kritika moze ali neki pojedinci bas seru aj na spavanje ako ne mozete vise gledat
-
teletovic12
- Kontakt:
REDZO IGRACINA
mora mirza jos igrat barem 5-6 min.
- el-fighter
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce Mirza presjediti cijelo drugo poluvrijeme, jer zaista imaju veliku prednost i bila bi cista glupost forsirati prvu petorku. Jedino pustiti Williamsa da u drugom poluvremenu obori jos jedan rekord, a ubaciti Shengeliu, Taylora i kompaniju da zavrse ovo. Mirza jeste odigrao slabo svoju minutazu u ofanzivi, ali je u odbrani bio odlican. Ipak, od ovog trenera se moze ocekivati sve zivo..
Mirza mi smo uz tebe!!
EDIT: Deronu svaka cast!!
Mirza mi smo uz tebe!!
EDIT: Deronu svaka cast!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
risingforce
- Kontakt:
Ma pusti ih, nemaju pojma o kosarci, normalno je da suteri imaju krize, trebamo svi biti zadovoljni Mirzinom igrom u odbrani koja je u zadnjih 5-6 meceva veoma ohrabrujuca, to sigurno zna i PJ i sigurno je zadovoljan tim segmentom Mirzine igre.. a svi znamo kakav je suter Mirza i kad pogodi jednu u drugom poluvremenu, ide odmah 3-4__EmIr__ je napisao/la:Zanima me sta ce ove saljivdzije pricati kad mirza aBd proradi , u sto ne sumnjam kao ni svi sto prate kosarku malo vise...
Redzo skace ko zec a Bgm i ofanzivu je popravio u zadnje 2 tekme
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
ma igrat ce ba Mirzica, sta vam je, pa šta ako maši u napadu, da je do toga Redzo ne bi nikad igro (igra samo zbog skakackih sposobnosti ocigledno ) a evo večeras im neće ni trebati više neka posebna odbrana jer imaju veliku prednost, tako da će Mirza sigurno dobiti priliku, a i PJ će sigurno htjeti da Mirza pročepi 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Mirza cim prvi promasi,izbaci ga iz takta, ko kad se svaka sitnica kod njeg jos gleda. Nije smak svijeta, bar je odbranu maksimalno popravio, za razliku od prije.
Pa jedan JJ se ne vidi, nista cudno.
Pa jedan JJ se ne vidi, nista cudno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Protiv koga igraju sutra ?
trajne,trajne dijeli !CashMan je napisao/la:Traka spremna i idemo lagano jedan po jedan sveznalicae, sve trajni ...