bosanski inat je mit. kad se god spomene to vazda fasujemo u sportuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:sad ce da proradi bosanski inat

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
bosanski inat je mit. kad se god spomene to vazda fasujemo u sportuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:sad ce da proradi bosanski inat
Atlante.Baske11 je napisao/la:Protiv koga igraju sutra ?
Jer nam je mentalitet takav.A fakat je tako.pacovi_tu_ima je napisao/la:bosanski inat je mit. kad se god spomene to vazda fasujemo u sportuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:sad ce da proradi bosanski inat
uhhuuuuuu prosli puta su ih razbili ako se ne varam, da bar hoce popravit utisak u drugom poluvremenuarmin je napisao/la:Atlante.Baske11 je napisao/la:Protiv koga igraju sutra ?
Ma Mirza će da zabije 3 trice u drugom poluvremenu, minimalnoharishp je napisao/la:Jer nam je mentalitet takav.A fakat je tako.pacovi_tu_ima je napisao/la:bosanski inat je mit. kad se god spomene to vazda fasujemo u sportuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:sad ce da proradi bosanski inat
brcak108 je napisao/la:uhhuuuuuu prosli puta su ih razbili ako se ne varam,mislim Atlanta njih, da bar hoce popravit utisak u drugom poluvremenuarmin je napisao/la:Atlante.Baske11 je napisao/la:Protiv koga igraju sutra ?
Jesu i Mirzu nije išlo tad. Ali, ne bih se iznenadio da ga baš sutra krene.brcak108 je napisao/la:uhhuuuuuu prosli puta su ih razbili ako se ne varam, da bar hoce popravit utisak u drugom poluvremenuarmin je napisao/la:Atlante.Baske11 je napisao/la:Protiv koga igraju sutra ?
Aferim majstore. Tako i treba. Kad ja imam mjeru, mogu i ostali.CashMan je napisao/la:Traka spremna i idemo lagano jedan po jedan sveznalicae, sve trajni ...
nemoj majke ti ovakvih bajkica... bosanski inat i takve lupetarije, živ ti meni bioFOURTHOFFICIAL je napisao/la:sad ce da proradi bosanski inat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.