Možda u faulovimaBWA je napisao/la:7-1 za Radnicki

Moderator/ica: GracanicaAA
Možda u faulovimaBWA je napisao/la:7-1 za Radnicki

A koliko je to ukupno golova ?BWA je napisao/la:U golovima.
Nek on tebe nosa.......AboveTheLaw je napisao/la:A koliko je to ukupno golova ?BWA je napisao/la:U golovima.

zato vas i zovu lukavac 7 ,podero vas duboki potok 7:17aprildomemoj je napisao/la:BWA je napisao/la:7-1 za Radnicki

Puno ti dečko znaš, Lukavac 7 je odbojkaški klub, a ime je promijenio tačnije dodao broj 7 nakon smrti Elmira Ele Salihovića (koji je i nosio dres sa brojem 7), najboljeg igrača tog kluba i reprezentativca naše zemlje, u njegovu čast klub se zove Lukavac 7 i takođe svake godine se organizuje turnir na sjećanje i djelo velikog sportiste....malo se informiši pa nešto napiši.......role je napisao/la:zato vas i zovu lukavac 7 ,podero vas duboki potok 7:17aprildomemoj je napisao/la:BWA je napisao/la:7-1 za Radnicki

NkBratstvoGracanica je napisao/la:

DOLAZIMO
 DOLAZIMO  

GROHOTO SE SMIJEMsjena je napisao/la:Taj STRAH koji trenutno osjecate kad pomislite na danasnju utakmicu to smo MI SIOUX-I i -FK RADNICKI LUKAVAC. I treba da ga osjecate jer danas vasem brkatom stvorenju pravimo dzehenem na terenu.Danas cete dozivjeti sto nikad niste.
STIZEMO NE PANICITE

Idi ba covjece zakasnit ces na okupljanje , pusti ba praznih prica.... Mozete vi navijat kolko god vam volja i skidam kapu al danas gubite utakmicu!sjena je napisao/la:Taj STRAH koji trenutno osjecate kad pomislite na danasnju utakmicu to smo MI SIOUX-I i -FK RADNICKI LUKAVAC. I treba da ga osjecate jer danas vasem brkatom stvorenju pravimo dzehenem na terenu.Danas cete dozivjeti sto nikad niste.
STIZEMO NE PANICITE
Kad si ih već toliko uvećao, dodaj slovo koje fali.NkBratstvoGracanica je napisao/la:GROHOTO SE SMIJEM

GROHOTO SE SMIJEMNkBratstvoGracanica je napisao/la:sjena je napisao/la:Taj STRAH koji trenutno osjecate kad pomislite na danasnju utakmicu to smo MI SIOUX-I i -FK RADNICKI LUKAVAC. I treba da ga osjecate jer danas vasem brkatom stvorenju pravimo dzehenem na terenu.Danas cete dozivjeti sto nikad niste.
STIZEMO NE PANICITE

[/qu
[/qu
Svi su spremni , jedino je Susa bio pod upitnikom ali i on je spremannino hrastek je napisao/la:Imali kakvi povreda kod nas jesul svi spremni za derbi....volim bratstvo

sjena je napisao/la:Taj STRAH koji trenutno osjecate kad pomislite na danasnju utakmicu to smo MI SIOUX-I i -FK RADNICKI LUKAVAC. I treba da ga osjecate jer danas vasem brkatom stvorenju pravimo dzehenem na terenu.Danas cete dozivjeti sto nikad niste.
STIZEMO NE PANICITE

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.