Cestitke @csh na 100 golu !
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Tu će bit žestok fight, do samog kraja.badblueboylivno je napisao/la:Šta smo usitnili u driti, sedam ekipa u tri boda.![]()
Gol kolaOtelo je napisao/la:Na mrtvi Norwich ti igras 1.E Ammele,Ammela,aBd ces da pogodis
da potvrdim i da je kod mene 11:54,mozda je na forumu vrijeme +1 sat ?Babinho je napisao/la:sad sam postavio parove moje...ali pise mi da je sati 12.51..sto nije tacno..kod mene je 11:51 trenutno
uredu je sveBabinho je napisao/la:sad sam postavio parove moje...ali pise mi da je sati 12.51..sto nije tacno..kod mene je 11:51 trenutno
ok, hvala, popravio sam saddefender je napisao/la:uredu je sveBabinho je napisao/la:sad sam postavio parove moje...ali pise mi da je sati 12.51..sto nije tacno..kod mene je 11:51 trenutno
da popravis to otidji na Profil/Postavke->Postavke->Ljetno vrijeme [LJV]: NE
Lakše je staviti naziv kluba u potpis, jer ima tu posla za admina da da svakome titulu pod nick. I ako neko napusti klub ide brisanje, pa ubacivanje imene novog' kluba. Tako da je lakše u potpis staviti ime kluba kojeg si član i.NoName je napisao/la:deyo, odlični prijedlozi. I od mene jedan prijedlog, ne znam da li je tehnički izvodljiv a to je da nekako kod svakog igrača piše u kom klubu igra. Recimo, ovo što kod vas piše "Član IO SS.ba lige" da piše naziv kluba, tako da kad se piše po ovim zajedničkim temama, da znamo o kom je klubu riječ. Ili da se dogovorimo da svi u potpis stave naziv kluba.
o tim temama oko eura neka sekretar odluci, ne znam da li ce to stavljati u arhivu...deyo je napisao/la:Nesta sam cacko kod sebe i vidim da jos uvijek ima nekih neaktivmih tema jo od europskog prvenstva koje treba izbrisati radi preglednosti,a predlazem da se otvore teme sa imenima :KLUB 100u kojoj ce se upisivati sa rednim brojem kako ulaze igraci koji postignu svoj stoti gol,to ce ujedno dati motiva igracima da duze igraju ovu ligu a lijepo je, dalje,tema gdje imamo sve Golove kola i igrace koji su postizali.
sve ti je pipita rekao, ime kluba ispod avatara nije moguce ali se zato mozemo dogovoriti za ovo drugo da svi stave naziv kluba u potpisNoName je napisao/la:deyo, odlični prijedlozi. I od mene jedan prijedlog, ne znam da li je tehnički izvodljiv a to je da nekako kod svakog igrača piše u kom klubu igra. Recimo, ovo što kod vas piše "Član IO SS.ba lige" da piše naziv kluba, tako da kad se piše po ovim zajedničkim temama, da znamo o kom je klubu riječ. Ili da se dogovorimo da svi u potpis stave naziv kluba.
Mislim da tema GOOL kola stoji na najvidljivijem i najboljem mjestu za todeyo je napisao/la:E vidis upravo zbog toga sto nisam mogao da nadjem tu temu gdje su golovi kola sam i predlozio te zasebne zakljucane teme koje ce se uredjivati i imati samo na uvid
To bi bilo OK, s tim da se svi trebamo dogovoriti da nam je isti način kako da to napišemo, da bude nekako uniformno. Moj prijedlog:defender je napisao/la:sve ti je pipita rekao, ime kluba ispod avatara nije moguce ali se zato mozemo dogovoriti za ovo drugo da svi stave naziv kluba u potpis
Kod: Označi sve
SS LIGA | Kapiten ekipe BH Fanaticos
SS LIGA | Član ekipe BH FanaticosTrenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.