Denver Nuggets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

JHam
Kontakt:

Re: Denver Nuggets

Post Postao/la JHam » 10 feb 2013, 14:00

WakaFlocka je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
JHam je napisao/la:9a za redom 8-)
Veceras pada boston,a uskoro clipersi padaju na 4u poziciju 8-)
Sinoc su vas sudije nosile do pobjede. Ne znam da li si gledao, ali sudije su bile ocajne i otimale su nam momentum. Ja sam iskreno popizdio gledajuci. Bolji ste od nas i sve to stoji, ali sudije ono ne trebaju da rade i pomazu boljim ekipama. Ako si bolji pobijedi posteno i nek sve ide u 3pm. Ne kazem da je Denver kriv zbog toga, ali sudijama se izgleda nikako ne moze stati u kraj :( .
Brate, slazem se sa tobom, sinoc sudije bas kriminalne, ali nije tacno da su sve gurali na nas. Nekoliko glupih i pogresnih odluka je bilo u vasu korist, doduse ne toliko koliko su 'naginjali' na nas. Sudije su vec neko vrijeme konstantan problem u NBA ligi i to se treba rijesiti.

Inace prezadovoljan sam igrama, siguran sam da se u Pepsi Centru moze doci do 10-e uzastopne protiv Bostona veceras, da je tu Rondo bilo bi dosta zeznuto, ali ovako i nije. Inace Karl rekao da ce pokusati nemoguce, a to je da budu prva ekipa u historiji NBA koja je osvojila ligu bez ijednog all-stara, iako je upitno koliko smo u ovom sastavu bez nekog 'pokretackog motora' kompetentni u PO.
veceras igramo u gostima,al ja se opet nadam pobjedi...i Chandler najvjerovantije ne igra veceras,jer nece igrati ove back-to-back tekme neko vrijeme da ne obnovi povredu(ako vec nije)..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 feb 2013, 14:37

WakaFlocka je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
JHam je napisao/la:9a za redom 8-)
Veceras pada boston,a uskoro clipersi padaju na 4u poziciju 8-)
Sinoc su vas sudije nosile do pobjede. Ne znam da li si gledao, ali sudije su bile ocajne i otimale su nam momentum. Ja sam iskreno popizdio gledajuci. Bolji ste od nas i sve to stoji, ali sudije ono ne trebaju da rade i pomazu boljim ekipama. Ako si bolji pobijedi posteno i nek sve ide u 3pm. Ne kazem da je Denver kriv zbog toga, ali sudijama se izgleda nikako ne moze stati u kraj :( .
Brate, slazem se sa tobom, sinoc sudije bas kriminalne, ali nije tacno da su sve gurali na nas. Nekoliko glupih i pogresnih odluka je bilo u vasu korist, doduse ne toliko koliko su 'naginjali' na nas. Sudije su vec neko vrijeme konstantan problem u NBA ligi i to se treba rijesiti.

Inace prezadovoljan sam igrama, siguran sam da se u Pepsi Centru moze doci do 10-e uzastopne protiv Bostona veceras, da je tu Rondo bilo bi dosta zeznuto, ali ovako i nije. Inace Karl rekao da ce pokusati nemoguce, a to je da budu prva ekipa u historiji NBA koja je osvojila ligu bez ijednog all-stara, iako je upitno koliko smo u ovom sastavu bez nekog 'pokretackog motora' kompetentni u PO.
Naravno bilo je gresaka na obje strane, sto je postalo vec zanemarivo u NBA, jer nikada nece izgleda biti bolje. Ono sto ja kazem jeste da su naginjali na vas kada mi uhvatimo momentum, sto nas onda unisti. U kljucnim momentima, kod pravljenja nekih serija, sviraju nesto nepostojece ili u najmanju ruku smijesno za vas. Sam si vidio brate kako je bilo i sam si rekao da su naginjali vise na vas hehe. Poenta je sto su naginjali na vas kada je bilo potrebno, a na nas kada nije. Tako sam ja to vidio, mozda grijesim, ali bilo pa proslo :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 feb 2013, 22:47

Denver coach George Karl was innocently sitting outside the Nuggets locker room Saturday evening when Cavaliers General Manager Chris Grant strolled by.

"Make any trades?" Karl called out to Grant, who turned around, and, grinning broadly, announced, "We're open for business as long as you've got picks!"

Da li se ovo sprema neki trade izmedju Denvera i Cavsa? Ima li sta po forumima Denvera?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 feb 2013, 23:03

adriano_leite je napisao/la:Denver coach George Karl was innocently sitting outside the Nuggets locker room Saturday evening when Cavaliers General Manager Chris Grant strolled by.

"Make any trades?" Karl called out to Grant, who turned around, and, grinning broadly, announced, "We're open for business as long as you've got picks!"

Da li se ovo sprema neki trade izmedju Denvera i Cavsa? Ima li sta po forumima Denvera?
slabo po forumima,ali izgleda da je Chandler trazio trade,a i nebi me cudilo da trejdujemo millera(nezadovoljan minutazom)..
slika

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 mar 2013, 15:46

[youtube][/youtube]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

misirlija
Kontakt:

Post Postao/la misirlija » 08 mar 2013, 14:58

Nugetsi su u dobroj utakmici odrzali lekciju precijenjenim Clippersima!

Slike sa tekme:

https://plus.google.com/photos/11711205 ... 4156430961" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.priroda-drustvo.****

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 08 mar 2013, 17:02

kako bi volio da nam se vrati Billups dogodine...mada je ljut na upravu zbog trade-a,ali ipak mislim da bi i on volio da se oprosti u denveru..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 mar 2013, 19:00

Ja se samo nadam da ce il Nuggetsi il Grizzliesi doci do 3. mjesta i da nece biti medjusobnog duela u prvoj rundi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 08 mar 2013, 19:24

Greivis je napisao/la:Ja se samo nadam da ce il Nuggetsi il Grizzliesi doci do 3. mjesta i da nece biti medjusobnog duela u prvoj rundi.
tesko..mada nije nemoguce,pogotovo ako sad dobijemo mi 5 utakmica(minesota,@phoenix,nyk,memphis,@chi)...tad mozda i budemo imali sanse za 3ce :D

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 14:06

btw. ako lakersi udju u PO volio bih pod svaku cijenu da izbjegnemo vas. Nikako nam ne odgovarate, brzi ste , prednost na plya-u prednost u skoku , imate pravog covjeka da cuva Bryanta bolji ste u pick and roll-u ....znaci totalan mis mach morali bi nasi igraci dati 100% svi da bi imali sanse , za nas uz Oklahomu najveci problem u PO :|

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 09 mar 2013, 14:18

Kobe Bryant je napisao/la:btw. ako lakersi udju u PO volio bih pod svaku cijenu da izbjegnemo vas. Nikako nam ne odgovarate, brzi ste , prednost na plya-u prednost u skoku , imate pravog covjeka da cuva Bryanta bolji ste u pick and roll-u ....znaci totalan mis mach morali bi nasi igraci dati 100% svi da bi imali sanse , za nas uz Oklahomu najveci problem u PO :|
s vama bi mogli jedino mozda nekako u drugom krugu ako bi i mi i vi prosli...ili da dodjete do 6og mjesta a mi da uzmemo trece :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 12 mar 2013, 21:26

evo jedan dobar klip za ovu sezonu
[youtube][/youtube]
i nek mi neko kaze da je ono jordanovo zakucavanje preko knighta bolje od ovog... :roll:
[youtube][/youtube]

misirlija
Kontakt:

Post Postao/la misirlija » 14 mar 2013, 17:52

Sinoc je bilo laganini protiv Knicksa, sutra nevece ce biti pravi okrsaj protiv Grizlija, opasni su pravo , ocekujem kosarkasi spektakl u Denveru!
Go Nuggets!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 13:33

Ekipa koja je kao domaćin brutalan. Denvera nisam nikada toliko simpatizirao no sada se to promjenilo. Ipak igraš bez neke superzvijezde a opet si tako dobar, svaka čast.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 mar 2013, 14:41

Pa ona prica oko nadmorske visine nije zajebancija sigurno , svi to ponavljaju stalno
nije pozeljno protiv nuggetsa izgubiti utakmicu kuci jer na strani ces tesko vratit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 mar 2013, 14:45

Raul_64 je napisao/la:Pa ona prica oko nadmorske visine nije zajebancija sigurno , svi to ponavljaju stalno
nije pozeljno protiv nuggetsa izgubiti utakmicu kuci jer na strani ces tesko vratit.
Znas li mozda slucajno na kojoj nadmorskoj visini se igraju utakmice u Denveru?

Veceras veoma bitan mec. Pravi derbi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 mar 2013, 15:05

Greivis je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Pa ona prica oko nadmorske visine nije zajebancija sigurno , svi to ponavljaju stalno

1609 m , il visna jedne kopnene milje sto bi rekli
nije malo

a veceras se ovo gleda
davno mi zabiljezna utakmica
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

misirlija
Kontakt:

Post Postao/la misirlija » 15 mar 2013, 15:31

Raul_64 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

1609 m , il visna jedne kopnene milje sto bi rekli
nije malo

a veceras se ovo gleda
davno mi zabiljezna utakmica
Pepsi Centar je na visini oko 1570m, vjerovatno najniza tacka u downtown Denver. To je stara prica , govorili su Broncosi imaju prednost nad Ravensima u playoffu zbog visine ali nije bilo tako sudeci po rezultatu. Ineteresantan tekst od prije dvije godine u kome se Stan Van Gundy, tadasnji trener Orlanda ne slaze sa tim , http://articles.orlandosentinel.com/201 ... psi-center" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
image hosting sites

slika
image upload

misirlija
Kontakt:

Post Postao/la misirlija » 16 mar 2013, 15:49

Odlicna utakmica u Pepsi Centru, osjeca se play off u zraku. Treca cetvrtina mogla je biti pogubna za Nuggetse, ali su se uspjeli vratiti sa -10 i preokrenuti rezultat.
Ponedeljak u Cikagu, utorak u Oklahomi bice veliki test za Nuggets.
Let's go Nuggets!

Nekoliko slika sa tekme:

https://plus.google.com/photos/11711205 ... 6072716881" onclick="window.open(this.href);return false;

misirlija
Kontakt:

Post Postao/la misirlija » 19 mar 2013, 03:54

Nuggets +12
Idemo u Oklahomu po trinaestu pobjedu u nizu,
Let's go Nuggets!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.