LIvada je napisao/la:sto lazes..ode ti master lige igratrob do bagro je napisao/la:haj ljudi laku vam noc,ja vise ne mogu...odoh sad spavanac da mi malo brze ovo vrijeme prodje
Sretno nam sutra![]()
Odo i ja Mater lige haha
a sad odjava
DA CE VEDAD GOL
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
LIvada je napisao/la:sto lazes..ode ti master lige igratrob do bagro je napisao/la:haj ljudi laku vam noc,ja vise ne mogu...odoh sad spavanac da mi malo brze ovo vrijeme prodje
Sretno nam sutra![]()
Sutra u ova doba jos se igra tekma, ali ako Bog da vodice mo ih 4-0 pa onda bi mogao mirno lec hihhkenoo je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:haj ljudi laku vam noc,ja vise ne mogu...odoh sad spavanac da mi malo brze ovo vrijeme prodje
Sretno nam sutra
cuj ti ne mozes vise...svasta,ajd laku noc
bas me zanima i vidjet cu da li ces i sutra u ova doba leci![]()
grijesis. mi nemamo domace i gostujuce dresove. igramo kako nam padne.Lily je napisao/la:cappy je napisao/la:U kojim dresovima sutra istrcavamo..plavi ili bijeli... U bijelim smo oderali belgiju u genku tako da bi bolje legli bijeli..znam da to sad nidje veze, al eto i to je vazno
Pa kada igramo u gostima igramo u bijelim dresovima a kada smo kuci onda su plavi (ispravite me ako grjesim)
I ja sam to fakat nesto kontao. Svaka repka ima svoje domace, i gostujuce dresove.Wolverine je napisao/la:grijesis. mi nemamo domace i gostujuce dresove. igramo kako nam padne.Lily je napisao/la:cappy je napisao/la:U kojim dresovima sutra istrcavamo..plavi ili bijeli... U bijelim smo oderali belgiju u genku tako da bi bolje legli bijeli..znam da to sad nidje veze, al eto i to je vazno
Pa kada igramo u gostima igramo u bijelim dresovima a kada smo kuci onda su plavi (ispravite me ako grjesim)
npr. protiv turaka na bp smo igrali u bijelim.
protiv armenije u gostima u plavim...
medunjanin nece 100 % pocet od prve minute..mada bih i ja voliono comment je napisao/la:Evo i mene polako hvata trema....
na fakultetu je danas bilo tesko skroz, sa jedne strane matrice, landa, matrix tabele a sa druge strane dzeko i Ibisevic...tesko mislim, tesko racunam, vucem se, hehe....
tesko je Bogami, sutra ranim ujutro, moram uciti citav dan a popodne moram jos jednom zadnji put na predavanje a onda trcim kuci, brzo nesto pojesti, friz napraviti u kola i pravac u kafic ( a tamo cu tek biti nervozan, jos kada se live prikljuce u stadion, oni prvi tretci kada budem vidio igrace, bicu blizu infrakta)....
ja mislim da bi sa ovim sastavom sto cu upravo navesti bili izuzetno jaki, mada moram istaknuti da je formacija mogla za nijansu biti drugacija i naravno stim i jaca ali posto znam da ce igrati Ibricic nije moglo bolje od ovoga,
vjerujte mi bolje od ovoga nemoze, jednostavno izracunao sam i prevagao sve osobine nasih igraca i vrline njihove i najradije bi sutra zelio vidjeti ovu formaciju na travnjaku:
--------------------------------------------------------------Hasagic
Jahic--------------------------------------------------------Nadarevic-------------------------------------------------------Spahic
----------------------Medunjanin------------------------------------------------------------------Rahimic--------------------------
-------------------------------------------------------------Misimovic----------------------------------------------------------------
Ibricic-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Salihovic
------------------------------------Ibisevic-----------------------------------------Dzeko
sutra se javljam jos jednom oko 8 navece da nam pozelim srecu, a sada odo da malo jos ucim.
Sretno raja i cujemo se sutra!!!!!
sutra abd cemo svi skupa da placemo..naravno od srece..ne bitno gdje zivimoKONGO je napisao/la:[youtube] [/youtube]
Gledam ovaj video i placem **** te. U zivotu sam imao mnogo tezih trenutaka pa nisam plakao, cak ovo je bilo i proslo ali suze idu. Skakao sam i ja tad, i derao se na sav glas ali mi zao sto nisam bio ovde, ili mozda na stadionu. Zao mi ali sam sretan vidjeti ovoliko svog naroda kako se veseli, a tuga me ubi sto nisam bio tu.
Ovaj video nisam prije vidio, al' je odlican.Ako Bog da moj narode da ponovo u Zenici ovako slavite sljedece Srijede, ne ja necu biti tu ali cu biti sretan zbog vas.
Ameriko,Ameriko
ko ceka taj i docekavejza_ je napisao/la:pozz ja neznam šta mi je ja nemogu spavati ovo je ludilooo
buraz ukoliko bi bosna prosla portugal a svi znamo da hoce , na ulicama zenice i veliku proslavu ocekuje se pola milona ljudi ! P zamisli sada tek sta moze da bude , koja proslava. Nadajmo se svi prolasku nase domovine.KONGO je napisao/la:[youtube] [/youtube]
Gledam ovaj video i placem **** te. U zivotu sam imao mnogo tezih trenutaka pa nisam plakao, cak ovo je bilo i proslo ali suze idu. Skakao sam i ja tad, i derao se na sav glas ali mi zao sto nisam bio ovde, ili mozda na stadionu. Zao mi ali sam sretan vidjeti ovoliko svog naroda kako se veseli, a tuga me ubi sto nisam bio tu.
Ovaj video nisam prije vidio, al' je odlican.Ako Bog da moj narode da ponovo u Zenici ovako slavite sljedece Srijede, ne ja necu biti tu ali cu biti sretan zbog vas.
Ameriko,Ameriko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.