Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Auu sjajna sansa za Kolasinca, sam je trcao prema golu, i u zadnjem momentu ga stigao odbrambeni igrac 
Kolsinac se izgleda ustalio u prvi tim Salkea,svaka cast buducem Zmaju! velika je stvar sa nepunih 20 godina biti prvotimac bilo koje ekipe u Bundesiligi,pogotovo Salkea.. Sejo je buducnost nase reprezentacije ,nadam se da ce se papirologija srediti sto prije..
Kolasinac prezime je porijeklom iz Crne Gore tacnije iz grada Kolasina, a Kolasinaca ima svugdje pa i u Sjenici a ima ih i po BiH, iako ovi nisu porijeklom iz Sandzaka, barem zadnjih 100 godina.
Isto kao i prezime Sarajlic je porijeklom iz Sarajeva a ima ih svugdje po BiH.
Isto kao i prezime Sarajlic je porijeklom iz Sarajeva a ima ih svugdje po BiH.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ko neki komentar i ko neki komentator.Chuckie je napisao/la:Ko neka igracina.Majstor10 je napisao/la:SEAD KOLASINAC igra od pocetka danas protiv Wolfsburga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja koliko znam Asmir Kolasinac i njegova porodica i dalje zive u Sjenici,on je studirao u Sarajevu a kako @Majstor rece da je i Seadu otac iz Sjenice, sigurno su rodjaciemir79 je napisao/la:I Asmir Kolasinac je odrastao u Sarajevu, nastupao i za AK Sarajevo. Eh sad sto nasi ne ulazu u sport ,momak otisao da Srbiju predstavlja,a posto je i otac Seada, kao i Asmir porijeko iz Sjenice, mora da su rodjaci, pogledaj da su svi neki hrmbaljipazzarac je napisao/la:@Majstor10 kaze da je Seadu otac iz Sjenice a i ovaj momak je iz Sjenice,braca rodjena nisu ali rodjaci sigurno jesujel ovom seadu brat ovaj sto je osvojio zlato u bacanju kugle ? lice pravo a sandzaklije obojica
Momak je imao malo treme u prvoj polovini utakmice ali je odradio super u drugoj.. samo naprijed Kolo mi smo svi uz tebe legendo majstorcinooo
Kola ti vec budan i branis sam sebe za prvo poluvrjeme hehehe bice bolje cuj trema protiv wola ahehehe
Ma desi se, samo mu je 19 godina da vas posjetim.
Majstoreee jesi živ?
Igra ti Seo opet od početka
34 Hildebrand - 22 Uchida, 4 Höwedes, 32 Matip, 35 Kolasinac - 12 Höger, 33 Neustädter - 17 Farfan, 31 Draxler, 9 Bastos - 25 Huntelaar
34 Hildebrand - 22 Uchida, 4 Höwedes, 32 Matip, 35 Kolasinac - 12 Höger, 33 Neustädter - 17 Farfan, 31 Draxler, 9 Bastos - 25 Huntelaar
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
A šta je ustvari problem sa Kolašincem pa ne može nastupat za našu repku još ? 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Koliko ja znam on tek treba da krene sa papirima, rapitivao se sta treba i kako.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:A šta je ustvari problem sa Kolašincem pa ne može nastupat za našu repku još ?
Gledam na fb oficijalna adidasova stranica postavila Seadovu sliku kao najavu za derbi sa Borussiom, fino.

-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Aha, a jbg i Pape malo sere, mislim malo više, jel to se ne može potruditi i on da pomogne da se što prije riješi to i da igra lik normalno za nas. Pa nismo Brazil da imamo toliki izbor kvalitetnih igračaRikardo je napisao/la:Koliko ja znam on tek treba da krene sa papirima, rapitivao se sta treba i kako.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:A šta je ustvari problem sa Kolašincem pa ne može nastupat za našu repku još ?
Il kad kaže 'neću ja nikoga da molim'
Opet ne znam možda Pape i pomaže koliko može, ko će ti ga znat šta je tu
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Kola rutinski prvo poluvrijeme bez greske u odbrani s nekoliko presjecenih lopti na sredini terena.... 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Komentator sa ES2 koji radi današnji derbi, kaže da je stigla zvanična potvrda od čovjeka koji lično poznaje Seada da će on igrati za BiH 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Taj covjek je majstor sigurno. 
- legenda reala
- Kontakt:
Čuj na ES2 prati Bundeskurio_Ferdy88 je napisao/la:Komentator sa ES2 koji radi današnji derbi, kaže da je stigla zvanična potvrda od čovjeka koji lično poznaje Seada da će on igrati za BiH
Ojj kakvu šansu promaši
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imao je sjajnu priliku da postigne pogodak u 93 min , ali mu je udarac blokiran na putu ka golu 
Kolasinac odigro najbolju utakmicu do sada za Schalke.Po ulasku Fuchsa igrao zadnjeg veznog gdje je pokazao zavidnu igru prema naprijed uz 100% sansu. PS:Tacan komentar sa ES2 gdje je 2 puta rekao da ce igrati za BIH

majtor10 jesil ti rekao ovim na es da će igrat a nama ništa ccc
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, greenwood, Scholl, tuzlanskinacin i 51 gost.