FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pile87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 09 mar 2013, 16:00

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ica/100080" onclick="window.open(this.href);return false;
naslov je vrh :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 mar 2013, 16:01

plavetniloo je napisao/la:P.S. Jel' dobar wi-fi na Hadisonu?
šta dobar, odličan, vidiš da se čovjek uredno javlja na forum 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 09 mar 2013, 16:01

avlami97 je napisao/la:
hurem je napisao/la:
lindegard je napisao/la:Gotivim Sarajevo vise nego Zelju ali je Rudar ostecen u 16 minuti :D
nema sta, osteceni jesu...ali bez obzira sto igrac cijeli metar nije bio u ofsajdu, razumijem i sudiju pomocnog, jer su odbrambeni igrac sarajeva i napadac rudara isli u suprotnom smjeru, tako da se u mili sekundi napadac rudara nasao dva metra iza ledja odbrane sarajeva...tako da ne cudi ta greska pom.sudije..koja se, ponavljam jos jednom, nije trebala desiti...ali eto..treba ga razumjeti...sve se prebrzo odigralo..
da je u gostima u jednoj ovakvoj utakmici desila se ovakva greska, moglo bi se stosta i govoriti o natezanju..a ovako i da je rudar poveo, svakako bi sarajevo preokrenulo do kraja (o ovakvoj jednoj utakmici)
hm :mrgreen:
vise valjanja po terenu nego igranja
Eldin Adilović postigne gol protiv čelika iz ofsajda. Bio čovjek 3,7 cm u ofsajdu i sudija nije vidio. Ovdje čovjek cijeli metar nije u ofsajdu i opet sudija nije vidio. Gol Adilovića Pitari i Robijaši još uvijek spominju kao klasičnu krađu, a do sada ne vidjeh ni jedan post pitara u kojem se govori da je Rudar pokraden u prvom poluvremenu. Do kraja tekme će još biti krađe.... samo polako.
Morao sam se citirati, a uz put da kažem da jučerašnje izjave Dragana Jovića da idu na titulu nisu bile bez osnova. Dans su podastrti argumenti :lol: :lol: :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 09 mar 2013, 16:02

Rooney88 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:Aj nemoj to pricati , pa vidio si da je par puta Handzic okrenuo Torlaka, i par skokova finih uzeo...dao gol...trci dosta za razliku od proslih utakmica...
Bas me zanima dali si imao priliku gledati ga na pocetku karijere u Sarajevu? ;) Toliko obecavao, svi su ga redom hvalili. Jednostavno, prerano je otisao u Poljsku. On trci ali bez ikakvog rezultata, ako mu lopta ne ide u noge i nece nista uspjeti, jednostavno spor je dosta, sporiji tacnije nego sto je bio. Skok igru nikada nece izgubiti zbog konstitucije i visine, to je cinjenica ali je i tu doooosta opao. opet ti ponavljam, nemoj prijatelju uopste da pricamo ako ga nisi gledao nikada prije Lecha. Jednostavno neces shvatiti o cemu ti pricam. ;)
Buraz pljuvao ti ili ne Handzica,momak vam zabio 2 cista gola kao suza,a to sto kupujete sudije to je druga prica...Eto uvali ti Hare 2 pa sad pljuj ovakav onakav ......

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 mar 2013, 16:13

Sudijske greske se desavaju, kako u nasu korist tako i u korist Sarajeva. Nema potrebe da nesto ozbiljnije ulazite u takve rasprave, hajd` sto cete se samo vrtiti u krug nego ce biti i (ne)potrebnih banova. ;)

Sarajevo je odigralo solidan mec iako je ovo jos poprilicno daleko od ocekivanog. Ima tu dosta dobrih igraca: Hadzija, Torlak, Ogi, Haurdic, Dzakmic, Melunovic....
Mogu oni, siguran sam, i bolje od ovoga. Jos poraditi na pas igri, pojacati trening snage i to bi trebalo biti dobro.

Dobar raspored vam ide. Mozete skupiti dobar broj bodova iz narednih 5 utakmica (Gradina u gostima, Olimpic kuci, GOSK u gostima, Velez u gostima i Leotar kuci), sve do derbija na Pecari. Jedini vas problem je, kako stvari stoje, sto i nama ide ne tako tezak raspored. :mrgreen:

@Iskren

Meni nije uvalio, ja ne navijam za Sarajevo. ;) Ne pljujem ga, taman posla, govorim onako kako jeste. Dosta opao, ni sjena talenta koji je pokazaivao. Ali ti ako hoces da vjerujes suprotno - vjeruj, nikada nece dostici potencijal koji je mogao, nazalost - iskreno. :(
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 mar 2013, 16:58

Katastrofa!!!!

Radan ne moze meda,igra bezidejna.Dzakmic fakat ofalio.Dupovac,Todorovic,Hadzic i haurdic jedini prolazna ocjena.

desni bek rudara. :lol:
1946

High

Post Postao/la High » 09 mar 2013, 17:00

Dobro je pa su naši kupili tekmu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 mar 2013, 17:34

High je napisao/la:Dobro je pa su naši kupili tekmu.

Baš tako. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 mar 2013, 17:49

Jedan opsajd je bio 100% dok je drugi bio gurav pravo, mogo je i da svira i da ne svira...

Kako god oni sem toga šanse nisu imali, zabili smo im tricu i jos jedno 4 100% šanse, Hadzija na pocetku drugog kad sam sa pet metara osuta, 2 puta po strani mescini Todorovic i Haurdic.Šansi je bilo sigurno ;)

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 mar 2013, 17:51

Hajte na svoju temu. Gubite.
1946

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 09 mar 2013, 17:53

plavetniloo je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Made zeljeznicar fans complain about refrees 8-)

Massive respect.
Što je najgore opet ćete bez imalo stida prati na ruke nakon sudijskih grešaka na našim utakmicama.

P.S. Jel' dobar wi-fi na Hadisonu?
Kakav wi-fi? To je jedan ublehas koji je Kosevo zadnji put vidio kad je isao na vakcinu. Jedno vrijeme je bacao suplju da sa skuterom stigne za 15 min do ilidze hahahhaha Pa kad su mu ljudi objasnili da nema sanse onda je bila prica da je izasao ranije i sl. Uglavnom nemojte njega ozbiljno shvatati. Na temu: ekipa ima strasan potencijal, ova sezona je izgubljena (mislim na titulu) ali ako je zadrzimo i sljedece sezone konacno bi moglo biti slavlja pred vjecnom vatrom...
Mi nikada odustati necemo...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 09 mar 2013, 17:54

Da nam je danas ušlo sve što je trebalo ući bilo bi minimum 5:0. Jednostavno nesmijemo sebi dozvoliti da se fulaju one 100% šanse, jer protiv jačih ekipa ih neće biti onoliko!
U novi boj ...

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 09 mar 2013, 17:55

Kakav wi-fi? To je jedan ublehas koji je Kosevo zadnji put vidio kad je isao na vakcinu. Jedno vrijeme je bacao suplju da sa skuterom stigne za 15 min do ilidze hahahhaha Pa kad su mu ljudi objasnili da nema sanse onda je bila prica da je izasao ranije i sl. Uglavnom nemojte njega ozbiljno shvatati. Na temu: ekipa ima strasan potencijal, ova sezona je izgubljena (mislim na titulu) ali ako je zadrzimo i sljedece sezone konacno bi moglo biti slavlja pred vjecnom vatrom...[/quote]
Nemoj tako on je bio i u Češkoj c c c pa i u Francuskoj kad je repka igrala

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 mar 2013, 17:59

Head je napisao/la: desni bek rudara. :lol:
Dobar kosonja...:D. Dosta nam je problema pravio.
Naši na trenuke odlični, fina igra, borba sve na nivou, ali ti trenutci su bili rijetki.. :?
Todorović jedino pravo pojačanje, svaka mu čast, bar u ove dvije utakmice što se moglo vidjeti, Haurdić - vidi se da ima talenta. Hadžić radio ono što se od njeg i očekuje da sjedi u šesnaestercu i da zabija :D. Drago mi je da se Samiru daje šansa.

High

Post Postao/la High » 09 mar 2013, 18:00

Davids. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 mar 2013, 18:01

Vala hebo ih Wi Fi mogli su ga davno uvesti,da ne trosim kredit dok trazim rezultate :mrgreen:

Inace nije ovo nesta bilo danas,ali realno pored tri gola imali smo jos 3-4 mrtva zicera i samo zahvaljujuci dobrom golmanu Rudar nije peticu primio

Inace Anes iako nespreman danas odlican bio(vidi se da fizicki jos nije 100%)momak ne komplikuje sto se kaze igra sve skolski.Radan pod hitno na klupu frajer loptu dodat nezna

Uglavnom bitno je da smo dobili,i to je to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 mar 2013, 18:06

Acevedo je dobar igrac ;)

Sto se nas tice, dobro je ovo mada je teren bio uzasan. Iako ja nisam ljubitelj Hadzica nemam mu sta zamjerat dok postize golove i bori se. Melunovic je dobar igrac, Haurdic- mislim da ce on biti jedan od najboljih u ovoj ligi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 09 mar 2013, 19:09

Jeli onaj i dalje tvrdi da Zlatkovic ne zna centrirati ?

Izgleda da smo ove sezone bas pogodili sa pojacanjima.Bas me zanima po cemu je dosta raje nezadovoljno, jer odavno pokretljivije Sarajevo nisam gledao bilo je dosta perioda na tekmi gdje nije islo ali generalno je dobro, prave se prilike sto je najvaznije i igra je dosta dobra ;)

Jeli neko zapazio kad Harisu ponistise gol, on fol nije htio da slavi i pokusao da nabije dres preko face kao krivo mu :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 mar 2013, 19:14

ali Haurdic ubija po strani 8-)
svi su veoma dobro odigrali osim radana koji je zreo za klupe.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 09 mar 2013, 19:18

Evolution87 je napisao/la:ali Haurdic ubija po strani 8-)
svi su veoma dobro odigrali osim radana koji je zreo za klupe.
Svi ce majstore na klupu osim Radana, jer je on jako bitan faktor u igri FKS, samo mi navijaci ne gledamo to vec ko zabija golove i slicno ... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: plisek i 31 gost.