Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la meho-medo » 09 mar 2013, 15:21

AmiciDiNessuno je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Kroz 5 kola, Milan i Juventus ce biti bodovno poravnati. Milan je prvi kandidat za scudetto.
slazem se al zahvaljujuci ovome

http://www.sports.ru/tribuna/blogs/solojuve/432215.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta hoces da kazes ,prva slika ne znam da li ga je uopste gurao ,cini mi se da je vise ovaj teatralno pao ali mogao je et sudija opet svirati faul van kaznenog jer svakako je i pao van kaznenog,jer ovo je premalo za penal

Druga slika primjetis da je Zapata sklanjao ruku koja je bila u prirodnom polozaju ,i prema tome misim da i ovo nije za penal

3. Slika mogao se tu svirati penal

4.slika : premalo za penal ,ali i onako lopta je dosla opet do igraca Genove koji je imao odlicnu sansu (gol sansu) ali je opucao preko gola

Eto to bi bilo to ,a sta imate reci i za ovo

slika
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2013, 15:22

Pogba je napisao/la:Da, inače mi je troll drugo ime, rijetko konstruktivno pišem, član sam čopora, religija Juventuzam, družim se sa sanjinom i ostalom ekipom. :roll:

Pa nisam nesto primetio da odudaras od opisa, sem boldovanog. Ali, ako ti vec tako kazes...

Iznimno sam ozbiljan, milan se digao iz vrlo loše situacije u kojoj je bio i sada je ozbiljna ekipa, ali mene ne brine njihov kvalitet koj je inferioran u odnosu na Juve, mene brine nešto drugo, a mi znamo šta.
Jbga, digli se kad su doveli onu zivotinju iz Cityja, kad im eksplodirali De Sciglio i El Shaarawy, a i u Montoliva usao duh Pirla. :mrgreen:
Moralo je i to da se desi, ono u prvih 8 kola je bio kriminal, ali i takav Milan je od 8. do 28. kola ove godine uspeo da smanji zaostatak za Juventusom za samo 4 boda (sa -15 na -11). Ako racunamo da Juventus uzima ovog vikenda 3 boda protiv Catanije, dodje mu da je 20 kola dovoljno samo za 4 punata. A treba u 5 kola da zbiju 11. How yes no...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 mar 2013, 15:24

Pogba je napisao/la:Da, inače mi je troll drugo ime, rijetko konstruktivno pišem, član sam čopora, religija Juventuzam, družim se sa sanjinom i ostalom ekipom. :roll:
Sreća pa ja trollam, a nerijetko i vrijeđam forumaše, blago meni.

Iznimno sam ozbiljan, milan se digao iz teške situacije u kojoj je bio i sada je ozbiljna ekipa, ali mene ne brine njihov kvalitet koji je inferioran u odnosu na Juve, mene brine nešto drugo, a mi znamo šta.
Bilo je i +17 ili 18, sada je 8 uz meč manje koji Juve igra sutra, Juve ima relativno teži raspored (gostovanja Bologni, interu, Laziu, Milan kući), sve je moguće, pogotovo u ligi u kojoj sudije i istražni organi kreiraju direktno tabelu.
Daj ba, to bi onda znacilo da su sudije i Juvetu pomogle prosle sezone da osvoji ligu :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 09 mar 2013, 15:29

Ne pomazu sudije Milanu. Nema sanse.

Cak su oni vise puta osteceni nego sto im se pomoglo. Presmijesna ekipa,al sudije ih guraju da valja.

aBd protiv Barce jedno sedam komada da prime. 8-)
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2013, 15:31

MaGiCa je napisao/la:
Pa nisam nesto primetio da odudaras od opisa, sem boldovanog. Ali, ako ti vec tako kazes...
Mislim da i ti, kao i ja, jednako učestvujemo u hajci koja se stvori svako malo na pdf-u Serie A, tada, što bi rekao RVP, čujem glas dječaka u sebi i moram se uključiti da "branim" čopor, naravno, uvijek kada postoji akcija, ja vršim reakciju, uvijek, tako da ne vidim razlog za tom etiketom.
Jbga, digli se kad su doveli onu zivotinju iz Cityja, kad im eksplodirali De Sciglio i El Shaarawy, a i u Montoliva usao duh Pirla. :mrgreen:
Moralo je i to da se desi, ono u prvih 8 kola je bio kriminal, ali i takav Milan je od 8. do 28. kola ove godine uspeo da smanji zaostatak za Juventusom za samo 4 boda (sa -15 na -11). Ako racunamo da Juventus uzima ovog vikenda 3 boda protiv Catanije, dodje mu da je 20 kola dovoljno samo za 4 punata. A treba u 5 kola da zbiju 11. How yes no...
Da ne bude zabune, naravno da sam bio ironičan dijelom, ali sam dijelom i zaintrigiran razvojem stvari u Seriji A ove sezone, kao što sam gore napisao, dosta stvari su nenogometne i ne mora biti korelacije između toga da je Juve najkvalitetniji i da mora uzeti scudetto, zato nisam posve siguran da milan ne može istopiti -11.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 mar 2013, 15:36

Pogba je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Mislim da i ti, kao i ja, jednako učestvujemo u hajci koja se stvori svako malo na pdf-u Serie A, tada, što bi rekao RVP, čujem glas dječaka u sebi i moram se uključiti da "branim" čopor, naravno, uvijek kada postoji akcija, ja vršim reakciju, uvijek, tako da ne vidim razlog za tom etiketom.
Da ne bude zabune, naravno da sam bio ironičan dijelom, ali sam dijelom i zaintrigiran razvojem stvari u Seriji A ove sezone, kao što sam gore napisao, dosta stvari su nenogometne i ne mora biti korelacije između toga da je Juve najkvalitetniji i da mora uzeti scudetto, zato nisam posve siguran da milan ne može istopiti -11.
Ma de ba gdje ce Milan stici Juve dosta je i 3.mjesto ,a ako se bude moglo do 2. mjesta sto da ne ,a Mago steta sto ne volis Talijanski fudbal
(İbn Qajjim)

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 09 mar 2013, 15:54

Nema to veze s talijanskim fudbalom,ja jednostavno mrzim Milan. Simple as that. I uvijek im zelim sve najgore,a pogotovo ove sezone kad ih se ofirno gura. Najsugaviji klub na svijetu...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 mar 2013, 15:56

Mago je napisao/la:Nema to veze s talijanskim fudbalom,ja jednostavno mrzim Milan. Simple as that. I uvijek im zelim sve najgore,a pogotovo ove sezone kad ih se ofirno gura. Najsugaviji klub na svijetu...
Ti mrzis Milan ,ja ne volim Inter :mrgreen:
(İbn Qajjim)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 mar 2013, 15:59

slika

Kakav tandem 8-)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2013, 16:03

Mago je napisao/la:Nema to veze s talijanskim fudbalom,ja jednostavno mrzim Milan. Simple as that. I uvijek im zelim sve najgore,a pogotovo ove sezone kad ih se ofirno gura. Najsugaviji klub na svijetu...
Da nije bilo Milana, ne bi oni sizmatici imali na cemu da stvore Inter.
Seti se toga, makar svakog 9. marta. :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2013, 16:03

Mago je napisao/la:Ne pomazu sudije Milanu. Nema sanse.

Cak su oni vise puta osteceni nego sto im se pomoglo. Presmijesna ekipa,al sudije ih guraju da valja.

aBd protiv Barce jedno sedam komada da prime. 8-)
Yuto ba, :mrgreen: .
Proći će i to, dokle su nas doveli, tebi krivo što vam uzimaju 3 mjesto, a meni što će i do scudetta. :mrgreen: :?

Moglo biti biti nekog .......polia. :oops: :P
meho-medo je napisao/la: Daj ba, to bi onda znacilo da su sudije i Juvetu pomogle prosle sezone da osvoji ligu :mrgreen:
Ali iskreno, kako su sudije pomogle Juventusu kada je Milan i pored najjačih igrača individualno opet bio guran vrlo sumnjivim penalima koji su rješavali utakmice, ali svi imaju amneziju i vrti im se gol Muntaria pred očima?!

Naravno, svako ko smatra da su sudije oštetile milan lani, a Juventus istovremeno osvaja scudetto bez poraza :? , uz lijepu igru i totalni fudbal, osim Pirla, Gigia i starog Alexa - bez top igrača, je ili subjektivan ili je po srijedi nešto drugo - ne znam.

Ja ne mrzim milan, da ne bude zabune, nemam razloga, tačnije, drago mi je što su jaki, jer jesu.

#MaxOUT

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 mar 2013, 16:14

MaGiCa je napisao/la:
Da nije bilo Milana, ne bi oni sizmatici imali na cemu da stvore Inter.
Seti se toga, makar svakog 9. marta. :mrgreen:
Sucno :lol: :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 mar 2013, 16:16

Koga boli racku :?:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 mar 2013, 16:18

Ma hajde sada ova rasprava ne vodi nigdje ali realno je da Milan sinoc nije bio mnogo poguran
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 09 mar 2013, 16:25

Ne znam da li je to zbog toga što smo Balkanci , ali ovdje se sve svodi na neke urote , namještanje , guranje , pomaganje itd itd ..
Da takvo nešto postoji i da još neko osim forumskih stručnjaka sumnja u to , mislim da bi se pokrenula istraga . Da se utvrdi "istina " , što se tiče samo utakmice od sinoć , pogledao sam snimku , situacija oko Zapate je čista , ondje nema govora o penalu , nije bilo nikakve namjera da Zapata igra rukom , ruka je poprilično u prirodnom položaju . Dok oko situacije sa Niangom nema puno dileme , po meni čist penal .
Ali također ako je Constant dobio crveni karton , trebao je i Bovo . Da ne zaboravim i onaj start na Muntaria .

EDIT: Juve je u ovom trenutku nedostižan i Scudetto je njihov , slijedi velika borba za drugo mjesto , pogotovo ako Napoli kiksa i u ovom kolu , također velika je borba i za treće mjesto .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 09 mar 2013, 16:27

Sreća pa ja trollam, a nerijetko i vrijeđam forumaše, blago meni.

Iznimno sam ozbiljan, milan se digao iz teške situacije u kojoj je bio i sada je ozbiljna ekipa, ali mene ne brine njihov kvalitet koji je inferioran u odnosu na Juve, mene brine nešto drugo, a mi znamo šta.
Bilo je i +17 ili 18, sada je 8 uz meč manje koji Juve igra sutra, Juve ima relativno teži raspored (gostovanja Bologni, interu, Laziu, Milan kući), sve je moguće, pogotovo u ligi u kojoj sudije i istražni organi kreiraju direktno tabelu.
Zamolio bi te ubuduce da me bez razloga ne uzimas u usta.hvala

@MaGica

Nemoj opisivati nekoga i glumit finocu kad se zna da si troll neviđeni,ponekad nesto pametno napises ali u vecini slucajeva je to ziva budalastina.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 09 mar 2013, 16:32

Titova-Juga je napisao/la:
Ko je tebe sta pito pametni ? Momak me prozvo ja mu odgovorio. Sta se ti mijesas ? :oops:

@Pogba

Preofirno je ovo,mozda im vracaju ove godine za onaj Muntariev gol :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 mar 2013, 16:41

Mago je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
Ko je tebe sta pito pametni ? Momak me prozvo ja mu odgovorio. Sta se ti mijesas ? :oops:

@Pogba

Nisam znao da me moraju pitati da bih tipkao :o
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2013, 16:43

Mago je napisao/la: @Pogba
Ko zna, ja mislim da bi Galliani trebao promijeniti wallpaper na mobitelu pošto je rekao da stalno gleda tu nepravdu na istom. :mrgreen: http://static.blogo.it/calcioblog/8/8f1 ... 86x366.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan od prijedloga.:mrgreen:

#MaxOUT

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 mar 2013, 16:50

" onclick="window.open(this.href);return false; :D
embrace the chaos

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 4 gosta.