Bez uvrede. Treba nekad i primiti šalu na svoj račun.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
O kojim igračim govoriš?Beppe je napisao/la:Nisu samo ti igraci Sanjo, ja govorim za sve od nekih devedesetih do danas + ja to ne govorim u loshem kontekstu.sanjingr je napisao/la:
Treba prekinuti vec jednom sa tom pricom o mladjim igracima,da nije njih bilo u razmjeni nebi dobili Milita,Mottu i ostale s kojima smo sve osvojili.
Tko je rekao da se u jednoj sezoni planira napraviti smjena generacija?Vidiš li ti da se to želi napraviti u samo jednoj sezoni?supermario je napisao/la:Interu treba jedno 9 jakih igraca da iole budu konkurntni u LP(ako se plasiraju). Tako vam je to kad vam je predsjednik idiot. oce coe u jednoj sezoni da izvrsi smjenu generacija
Govorim o igracima koje smo doveli a nismo imali zivaca pustit ih da stasaju, ne samo o nasoj skoli, a bilo ih je masala...SiamoNoi je napisao/la: O kojim igračim govoriš?

Za Milan otkrio Kaku,Thiaga Silvu ima ih jos al nmg se sjetit,on bi bio odlicno rjesenje umjesto Brancefarisija je napisao/la:sretan rodendan grande inter! veliki klub, veliki navijaci, bogata historija! kakav crni leonardo, odvratan mi je, da mi je znati na osnovu cega je stekao toliki rejting. prelivoda i nesposobnjakovic.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.