Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Ispravito 

Zadnja izmjena: hooligan_SA, dana/u 14 nov 2009, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
jako sam nervozan toliko da nikako necu moci da spavam jedva cekam ovu historisku utakmicu ima da im pokazemo nasu snagu portugal BIH 0-2
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 14 nov 2009, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
PrejakoMont0 je napisao/la:Jedan drug sa naseg klupskog foruma napravio je, po meni, dva lijepa wallpapera, pa rekoh da podijelim sa vama, nadam se da se autor nece ljutiti
http://img692.imageshack.us/i/bhnre.jpg/
http://img194.imageshack.us/i/bhnr2e.jpg/
Eto, izvinjavam se sto vas prekidoh u formacijama, taktikama i ostalim cudima.

Historijski dan je dosao!
VOLIM TE BOSNO !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- nidjo_barca
- Kontakt:
evo jos samo 21 sat, sace to 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ako vam šta znači ja sam rođen 14og 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- TheManiacs
- Kontakt:
i ja sam 17 pa sta
hahaha

hahaha

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
sretan ti bio rodjendanElddar je napisao/la:ako vam šta znači ja sam rođen 14og

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pozdrav svima ovdje...Kao i svi ovdje nadam se da mozemo izboriti taj plasman na sp.Realno protivnik je jaci ali vjerujem u nase momke i vjerujem da mogu jednom pametnom igrom ostvariti dobar rezultat.Ne znam stvarno kako cu izdrzati sutrasnji dan,kao i vecina ovdje vjerovatno,jer je strah ogroman.Nestrpljivo sam cekao tu subotu ali opet je se pribojavam,fkt cu morat' uzet' neku tableticu za smirenje prije tekme
Citam da ce komentator biti Zoran Suko : / Prelos izbor po meni...Mislim da je Spaho dosta bolji,pa i Kristic...

so i can stand strong,hold my ground,nobody can budge Rise / i was once hit by a bus...10 people on that bus died
pa hvala19TM87 je napisao/la:sretan ti bio rodjendanElddar je napisao/la:ako vam šta znači ja sam rođen 14og

-
- Kontakt:
Ja sam rodjen 11! A posto je sada 11. mjesec..
Nego, ja mislim da ce Ciro debelo zahebat Portugalce i izvesti na teren Begovica, Berberovica, Bajramovica i Pjanica, pa dje puklo da puklo

Nego, ja mislim da ce Ciro debelo zahebat Portugalce i izvesti na teren Begovica, Berberovica, Bajramovica i Pjanica, pa dje puklo da puklo

- NoName
- Kontakt:
hooligan_SA je napisao/la:Dabogda te danasnji 14. obveselio najmanje onoliko koliko te je bilo koji od ovih dogadjaja obveselio.![]()
Nego, nabroja ti njih sve, osim Dzeke i Ibisevica...a ja zapiko njih dvojicu da sutra daju po gol. Stoga te molim da ispravis post, jer sam ja jako sujevjeran![]()
HAJMO BOSNO!!!

Ispravljeno. Ispravi i ti citat

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
sto sam blizi tekmi sve me vise napetost samara.....jos 21 sat do tekme...a 23 sata do feste koja ce se pamtiti tokom citavoga zivota...
- Principatus
- Kontakt:
Evo ovaj prvi wallpaper je meni sada na desktopu, jak. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vi se ponasate ko da na svako evropsko ili svijetsko mi plasiramo i dodjemo najmanje do cetvrtine finala svakog takmicenja. Pa ljudi ovo je prvi put da se nalazimo u barazu znate li vi koliko je to iskustvo za ovako malu, siromasnu i podijeljenu zemlju. Sjetite se samo Osima i reprezentacije u Italiji dobro dosta je vas mlado ne sjeca se tih utakmica pa tom Osimu je na klupi sjedio jedan Pancev, Savicevic, Jarni, Binic a igrao mu jedan idol fudbala na zalasku karijere Safet Susic koji je tada imao 38 god i svi su napadali Osima on mrzi ovog, on mrzi onoga ili kada je Ciro vodio Hrvatsku u Francuskoj pa mu prvenstvo sa klupe pregledao jedan Prosinecki koji je u to vrijeme presao iz barce u real nemojte tako ipak je ova reprezentacija dosla do baraza sa tim Ibricicem i Muratovicem u prvih jedanaest i uspijela da napravi najvise do sada i sta sada treba pljuvati te momke da nevaljaju, ruzno je to malo. Vazno je da svak svoj posao radi, svi mi volimo pjanica ja sam veliki fan licno mali rastura ali on se ne takmici za mjesto u reprezentaciji sa jednim muratovicem vec direktno sa Misimovicem e sad nisam nikoga vidio da je rekao treba Misimovic na klupu da bi mali pjana igrao zato nemojmo mijesati lonce i poklopce nemogu svi driblati i cekati loptu vec je treba osvojiti, uklizati, dobiti zuti karton i te stvari i zato nemoj da se prepiremo idemo svi zajedno navijati
VOLIM TE BOSNO
VOLIM TE BOSNO
sad vam iskreno govorim, ali ako bismo pobjedili sutra portugal to bi bio najsretniji trenutak mog života, ili ako ništa, u samom vrhu najsretnijih 

Jel milenkovic ovo celav ???
Sinoć kad' sam lego' nisam mogao zaspati od ove pjesme "igraj bosno ne daj se igraj svi smo uz tebe ale ale ale"
- samo mi je odjekivala u glavi do 3-4h
, pa evo i vama neka uđe u glavu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
NAAAAPPPPPRRRRIIIIIJJJJJEEEEDDDDDDDDDDDD BBBBBOOOOOOOOSSSSSSNNNNNNNNNOOOOOO IIIII HHHHHEEEEEERRRRRRCCCCCEEEEEGGGGGGGOOOOOOVOVVVVVVIIIIIIINNNNNNNNOOOOOOOOOO
- Principatus
- Kontakt:
Od svih navijacki ova mi je stvarno najbolja. Jednostavno perfekt.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ne zaboravi na srijedustrsljen_13 je napisao/la:sto sam blizi tekmi sve me vise napetost samara.....jos 21 sat do tekme...a 23 sata do feste koja ce se pamtiti tokom citavoga zivota...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.