od 80. minute gledam i vec 2 sanse koje su bas 100 % Gomez precka, i Ribery ona scena
Ovi su bas imali srece .. No neka malo da nije dosadna tekma kak mi znamo odigrat, povedemo 3-0 i gotovo
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Lucryler je napisao/la:znaci ako izgubi Dortmund Bayo ide na +20
Bravo!BavaracZenica je napisao/la: Ovi su bas imali srece .. No neka malo da nije dosadna tekma kak mi znamo odigrat, povedemo 3-0 i gotovo
bome deveta.geronimo je napisao/la:prestao sam mu brojati asistencije
Ne bi bilo, jer danas je bitno da smo konačno u jednoj utakmici okrenuli rezultat. Neki dan sam nešto o tome pričao. Dobro je to što se u ovoj sezoni vraćamo bolje i nakon zaostatka (iako ruku na srce malo smo puta gubili), okrenuli smo danas utakmicu, te utakmicu protiv Stuttgarta. Protiv Valencije u gostima i protiv Gladbacha smo uspjeli doći do izjednačenja i onda su samo ta 2 poraza protiv Batea i Leverkusena (protiv ovih drugih bilo dovoljno prilika da se okrene, tad je bilo dosta pecha u igri).Omerbavarac je napisao/la: Mozda bi bilo bolje da smo zijanili, malo bi se spustili na zemlju ali ni ova opomena u vidu dva primljena gola nije losa. Vjerujem da ce u budnucnosti puno vise ozbiljnosti biti.
Bas me zanima koliko je to godina ili ti ga sezona?anelbavarac je napisao/la:Danas po 210 put zaredom Allianz Arena rasprodana do zadnjeg mjesta![]()
Naravno da smo po tome jedinstveni u evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.