FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
eto ga 1-1,ako nista drugo muller se ovim golom barem malo iskupio za onaj promasaj
bez obzira na gol..los je...treba ga zamjeniti
Ubaciti dominatora Martineza.
@sema fcbm
de preupitaj se na koga navijas i koga pratis od klubova,ti ili si novi navijac bajerna ili pojma nemas kakav je muller igrac,Mullera nazvati panjem mogu samo oni koji nemaju blage sa bayernom,nemoj da se ljutis ali to je tako.lp
de preupitaj se na koga navijas i koga pratis od klubova,ti ili si novi navijac bajerna ili pojma nemas kakav je muller igrac,Mullera nazvati panjem mogu samo oni koji nemaju blage sa bayernom,nemoj da se ljutis ali to je tako.lp
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neka cudna sreca prati Fortunu, bas onako kako i njihov sam naziv kaze, no morali su kapitulirati nakon sto se Bayern propisno ispromasivao (Muller
, Mandza
).
U drugom ubaciti u brzinu vise i zavrsiti posao vec pocetkom drugog dijela a siguran sam da je Bayern to itekako u mogucnosti.
Nema Dantea, golovi se primaju.

U drugom ubaciti u brzinu vise i zavrsiti posao vec pocetkom drugog dijela a siguran sam da je Bayern to itekako u mogucnosti.
Nema Dantea, golovi se primaju.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Možda jedno i drugo.isakovich je napisao/la:@sema fcbm
de preupitaj se na koga navijas i koga pratis od klubova,ti ili si novi navijac bajerna ili pojma nemas kakav je muller igrac,

Na Mullera se uvijek možeš osloniti jer je on garancija uspjeha.
Effe, ti i tvoje 'kombinovanje'

Vom Jäger zum Gejagten
- anelbavarac
- Kontakt:
Ribery 2:2
IDEMO DOBIT OVO
IDEMO DOBIT OVO
- Bayern@heart
- Kontakt:
joromeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ovaj Gifer nije normalan danas na golu fortune šta brani
ovaj Gifer nije normalan danas na golu fortune šta brani
- anelbavarac
- Kontakt:
Boaaaaaaaaaa 3:2 

- BavaracZenica
- Kontakt:
Boooooooooateng 
od 80. minute gledam i vec 2 sanse koje su bas 100 % Gomez precka, i Ribery ona scena
Ovi su bas imali srece .. No neka malo da nije dosadna tekma kak mi znamo odigrat, povedemo 3-0 i gotovo

od 80. minute gledam i vec 2 sanse koje su bas 100 % Gomez precka, i Ribery ona scena

Ovi su bas imali srece .. No neka malo da nije dosadna tekma kak mi znamo odigrat, povedemo 3-0 i gotovo

FC Bayern !!!!!
znaci ako izgubi Dortmund Bayo ide na +20 

- pasha_the_one
- Kontakt:
+20
proljece uveliko stiglo u Minhen 

"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Lucryler je napisao/la:znaci ako izgubi Dortmund Bayo ide na +20
Znaci izgubio

MIA SAN MIA
Malo smo se opustili danas,ali bolje da nas Fortuna osamari nego Arsenal 

- Bayern@heart
- Kontakt:
znači jos 9 kola do kraja 27 poena u igri treba na još 3 pobjede (9 bodova) da ovjerimo salataru.
MIA SAN MIA
FC BAYERN
Već sad smo osigurali Ligu prvaka za nerednu sezonu 9 kola do kraja
MIA SAN MIA
FC BAYERN
Već sad smo osigurali Ligu prvaka za nerednu sezonu 9 kola do kraja
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 09 mar 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitike na pobjedi, iako je ovo bilo dosta teze od ocekivanog. Ukoliko BVB naredno kolo napravi kiks Vi bi i zvanicno titulu mogli ovjeriti za dvije sedmice na utakmici protiv HSV-a.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ufff, može se otpuhati.
Morala je i ovakva utakmica doći, bilo je pitanje sam kada. Na istom levelu niko ne može igrati veći dio sezone.
Možemo detaljno tražiti uzroke (i vjerovatno bi negdje trefili) ali treba biti iskren pa ovo priznati:
Jeste da mi je malo krivo zbog primljenih golova (prvi put nakon Bate i Levera da se primi dva gola) ali opet pobjeda sve očisti.
Lahm kao uragan (prestao sam mu brojati asistencije) i BoatenK zabi prvi gol u Bundesligi (igrao 130).
Ribery kao šilo, raduje me Pizzin osmijeh
i na kraju ne vidjeh kod 'jubela' da li se Mario zagrli sa Beesom.
Ponovo je realizacija bila kaka (nakon dužeg vremena) i vjerovatno će protivnički golman biti izabran u timu kola.
Zbog ove dramatike (nenadane) propustih veći dio Ruhrderbyja. Raduje me uspon Rudara (Borusse su sigurni putnici u LP) i dobar štimung pred još važniju tekmu protiv Turaka.
Valjda KJH nije ozbiljnije povrijeđen.

Morala je i ovakva utakmica doći, bilo je pitanje sam kada. Na istom levelu niko ne može igrati veći dio sezone.
Možemo detaljno tražiti uzroke (i vjerovatno bi negdje trefili) ali treba biti iskren pa ovo priznati:
Bravo!BavaracZenica je napisao/la: Ovi su bas imali srece .. No neka malo da nije dosadna tekma kak mi znamo odigrat, povedemo 3-0 i gotovo
Jeste da mi je malo krivo zbog primljenih golova (prvi put nakon Bate i Levera da se primi dva gola) ali opet pobjeda sve očisti.

Lahm kao uragan (prestao sam mu brojati asistencije) i BoatenK zabi prvi gol u Bundesligi (igrao 130).
Ribery kao šilo, raduje me Pizzin osmijeh

Ponovo je realizacija bila kaka (nakon dužeg vremena) i vjerovatno će protivnički golman biti izabran u timu kola.
Zbog ove dramatike (nenadane) propustih veći dio Ruhrderbyja. Raduje me uspon Rudara (Borusse su sigurni putnici u LP) i dobar štimung pred još važniju tekmu protiv Turaka.
Valjda KJH nije ozbiljnije povrijeđen.
Vom Jäger zum Gejagten
uhhh cudna ne tekma ja razumijem da smo iznad sviju u BL ali ovakvo opustanje ne smije se vise ponoviti ,ocekivao sam drugaciji laksi rasplet po nas ali ovi sreckovici iz dizeldorfa pokazali su su zube ali su i imali srece bas oimali srece,mandzi cu oprostiti za ovu tekmu ali mileru ne cast na pogotku ali roben mora igrati prvu postavu kada je roben u momcadi igramo u brzini vise daleko smo prodorniji,opasniji sve je brze ,dalje vidi se da je dante sup odbrane bez njega nema one cvrstine cojek se nevjerovatno uklopio u sistem kao da igra vec 5 za nas pokazalo se danas koliko fali .
Tri boda su upisana +20 u odnosu na domuz ,prekucavanje ,sledi LP i daleko ozbiljniji pristup i igru u odnosu na danasnju tekmu kao i robena u prvoj momcadi.
Tri boda su upisana +20 u odnosu na domuz ,prekucavanje ,sledi LP i daleko ozbiljniji pristup i igru u odnosu na danasnju tekmu kao i robena u prvoj momcadi.
bome deveta.geronimo je napisao/la:prestao sam mu brojati asistencije
nego, fino sto su primili 2 gola

barem ce se nahorozit i arsenal ce fasovat i to dobro

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.