aleksandar_veliki je napisao/la:Uslovi za igru nikakvi. Teren ocajan, Borac uzeo poklonjeno. Željo uopste nije bio los, ali od sesnaest do sesnaest. Imali su Plavi tri veoma dobre sanse. Prva kada se nakon akcije po desnoj strani Adilovic lose snalazi na povratnu, druga kada nakon centarsuta s desne strane Bekric previse ceka pa mu sut biva blokiran i treva kada Jadranko nakon kornera s pet metara lose sutira. Smirite strasti pa realno sagledajte situaciju. Necu o imenima jer ovdje gotovo svi imamo razlicito vidjenje na igru, samo cu reci da su mene licno najvise razocarale izmjene. Uvedes tri igraca po ovakvom terenu i umjesto da naprave nesto, da unesu neku zivost, oni nakon tri minute ne mogu hodati. Dakle, Borac uzeo poklonjeno.
Mi sa stavom kako je sve OK necemo nigdje stici.
Borac je imao dosta vise dobrih prilika, ako cemo vec o njima. Ali nije problem ni sansama kada usporedis kako mi, "ovih dana", tesko dolazimo do istih. Prije smo igrali dosta ostrije, konkretnije pa se i mogla dozvoliti neka fula a danas se sve svelo na vise sretne nego spretne golove i "ovisnost" o tim prilikama na kapaljku, takva igra je za Rudara, GOSKA, Slavije a ne nas. Gubimo igrace a ne dovodimo adekvatne zamjene, moguc izvor problema. Mozemo mi sada do zore naglabati, da je Adilovic bolji u petercu nego sto jeste, da lopta nije zakacila Bekrica gdje bi zavrsila, da je neko cuvao Vuleta... Od toga nema nista. Mi jednostavno nikako da se vratimo na staru igru, sredina cesto kao da nam i ne postoji. Sve bi bilo OK da se oni gube, nemaju posjed lopte ili pucaju kod presinga ali mi IMAMO loptu u nogama, kruzimo, cekamo i na kraju nista ne uradimo. Jednostavno nema zavrsnih pasova vise, igraci su cesto staticni u napadu, Adilovic je zakovan tacnije.
Nadam se da ce Amar promijeniti nesto, siguran sam da hoce doduse ali se ispravljam i govorim kako se nadam da ce ta promjena donijeti rezultata. Ovo i nije Zeljo kakvog ocekujemo.