Sto se nas tice, dobro je ovo mada je teren bio uzasan. Iako ja nisam ljubitelj Hadzica nemam mu sta zamjerat dok postize golove i bori se. Melunovic je dobar igrac, Haurdic- mislim da ce on biti jedan od najboljih u ovoj ligi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Acevedo je dobar igrac
Sto se nas tice, dobro je ovo mada je teren bio uzasan. Iako ja nisam ljubitelj Hadzica nemam mu sta zamjerat dok postize golove i bori se. Melunovic je dobar igrac, Haurdic- mislim da ce on biti jedan od najboljih u ovoj ligi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jeli onaj i dalje tvrdi da Zlatkovic ne zna centrirati ?
Izgleda da smo ove sezone bas pogodili sa pojacanjima.Bas me zanima po cemu je dosta raje nezadovoljno, jer odavno pokretljivije Sarajevo nisam gledao bilo je dosta perioda na tekmi gdje nije islo ali generalno je dobro, prave se prilike sto je najvaznije i igra je dosta dobra
Jeli neko zapazio kad Harisu ponistise gol, on fol nije htio da slavi i pokusao da nabije dres preko face kao krivo mu
Izgleda da smo ove sezone bas pogodili sa pojacanjima.Bas me zanima po cemu je dosta raje nezadovoljno, jer odavno pokretljivije Sarajevo nisam gledao bilo je dosta perioda na tekmi gdje nije islo ali generalno je dobro, prave se prilike sto je najvaznije i igra je dosta dobra
Jeli neko zapazio kad Harisu ponistise gol, on fol nije htio da slavi i pokusao da nabije dres preko face kao krivo mu
- Evolution87
- Kontakt:
ali Haurdic ubija po strani
svi su veoma dobro odigrali osim radana koji je zreo za klupe.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Svi ce majstore na klupu osim Radana, jer je on jako bitan faktor u igri FKS, samo mi navijaci ne gledamo to vec ko zabija golove i slicno ...Evolution87 je napisao/la:ali Haurdic ubija po strani![]()
- Bordostrik
LFC1892 je napisao/la:Jeli onaj i dalje tvrdi da Zlatkovic ne zna centrirati ?
To si izgleda samo ti primjetio, posto si opsjednut s njim.. Iz posta u post ne prestajes.. O H A N I care!
Neka frka, a?!
Ne kontam kako Osmanagic ne dobija sansu, a najavljen ko najjace pojacanje ?? Tu nisu cista posla sigurno !
Nevjerovatno da mu danas nije dao sansu i onom malom Huseinbasicu, a on opet Suljica ubacuje i opet lik pravi 20 pogresnih poteza uzas je ovaj Jovic
Nevjerovatno da mu danas nije dao sansu i onom malom Huseinbasicu, a on opet Suljica ubacuje i opet lik pravi 20 pogresnih poteza uzas je ovaj Jovic
Ne pita se samo Jović. To svi znaju. I.R.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako necu primjetiti majstore lika koji se udara koljenima u glavu dok trciBordostrik je napisao/la:LFC1892 je napisao/la:Jeli onaj i dalje tvrdi da Zlatkovic ne zna centrirati ?
To si izgleda samo ti primjetio, posto si opsjednut s njim.. Iz posta u post ne prestajes.. O H A N I care!a momku svaka cast kao bivsem igracu Sarajeva i nadalje
Imas snimak pa obrati paznju na taj detalj, al moras priznati da ce ti biti smjesno kad vidis rekaciju
Hajde prvo se mahalci raspitajte zasto Osmanagic danas nije igrao pa onda nastavite, samo se malo raspitajte, najlakse je odmah Irfana prozivati i slicno a pucate u prazno.
Ne lupetaj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pitari jeste li zadovoljni Todorom!!!!!
Raspitaj se majstore, ako treba poslat cu ti ja na pm broj od Amera pa ga pitaj zasto danas nije igrao, i onda se uvjeri da ti LUPETASHigh je napisao/la:Ne lupetaj.
Pun mi inbox od tih dojava i sigurnih obavijesti od raje koja ''prati'' Sarajevo. Znate vi svi ko trese šljivu, a ko čeka u potoku. Mani me se.
Zvjerka,najbolji igrac uz Hadziju ove dvije utakmice.lovcen16 je napisao/la:Pitari jeste li zadovoljni Todorom!!!!!
1946
Ko nije gledao ili ko je bio na Koševu a nije kako treba odgledao, neka skine snimak tekme:
Prvo poluvrijeme:
http://www.adrive.com/public/dtpepm/Sar ... 20Rudar%20(P" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme:
http://www.adrive.com/public/dtpepm/Sar ... 20Rudar%20(P" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo poluvrijeme:
Drugo poluvrijeme:
Zadnja izmjena: High, dana/u 09 mar 2013, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko vidim ti si se meni nakacio prviHigh je napisao/la:Pun mi inbox od tih dojava i sigurnih obavijesti od raje koja ''prati'' Sarajevo. Znate vi svi ko trese šljivu, a ko čeka u potoku. Mani me se.
Iskreno ne mogu da ostanem imun na petljanje Irfana sa nekim igracima koji nemaju veze sa njim, od Zrnanovica, Haskica, Diatte pa do Osmanagica, koji danas nije igrao iz skroz drugog razloga al cu te ostaviti u zabludi da je za to neko kriv, a ne skroz druge stvari, koje su sasvim normalne
Mani me se

Kapa dole. Mene si šarmirao, davno!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan današnjom predstavom. Bilo je tu na momente fine igre i lijepih akcija,a definitivno smo pokazali da ekipa ima potencijal. Haurdić, Todorović, Melunović, Hame... već sada se može reći da su pojačanja.
Šteta zbog ta dva ofsajda, da se bezveze vuku neki repovi, ali eto...
Dosta lijepih akcija, mogli smo još koji gol dati, ali raduje me borbenost i dosta dobra igra. Idemo dalje...
Šteta zbog ta dva ofsajda, da se bezveze vuku neki repovi, ali eto...
Dosta lijepih akcija, mogli smo još koji gol dati, ali raduje me borbenost i dosta dobra igra. Idemo dalje...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
slažem se... Al moramo dobiti Gradinu, ne dolazi ni bod u obzir, samo tri boda, nije važno kojim rezultatom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*