FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Howedes produžio do 2017. Dan iz snova za Štrumpfove.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uchida fantastičan, asistent za oba gola 
Draxler i Welt-Klass rutinski to pospremili u mrežu Weidia, koji je spriječio još i veći deficit za Žutalje
Hummy i Subotić izgledaju totalno van tekme, ni blizu onoga što su pružili u LP
Kuba jedini imao koliko-toliko šansu vrijednu pomena za Dortmund, gdje se neigranje Reusa itekako osjeti
Inače fantastična atmosfera i nadam se da će ova tekma i u drugom pol opravdati epitet najvećeg derbija Bundeske

Draxler i Welt-Klass rutinski to pospremili u mrežu Weidia, koji je spriječio još i veći deficit za Žutalje
Hummy i Subotić izgledaju totalno van tekme, ni blizu onoga što su pružili u LP
Kuba jedini imao koliko-toliko šansu vrijednu pomena za Dortmund, gdje se neigranje Reusa itekako osjeti
Inače fantastična atmosfera i nadam se da će ova tekma i u drugom pol opravdati epitet najvećeg derbija Bundeske
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hare_BvB je napisao/la:Frobidden je napisao/la:SCHEISS BVB !
ko se zadnji smije, najslađe se smije
ipak ću sačekati kraj utakmice i dati mišljenje, dosada je odlično, samo poboljšati realizaciju i to je sve. Bastos mi se nekoliko puta učinio izgubljenim , ali prošlo ga.
SCHALKE ÜBER ALLES !
Another hero - another mindless crime.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Drugo pol fantastično, sijevalo je na sve strane
Lewat postigao gol i promašio zicer za izjednačenje, a na drugoj strani ni Plavi se nisu proslavili sa svojom realizacijom, posebno Pukki
Na kraju Ruhr derby opravdao očekivanja u potpunosti
, ono što baca sjenu je vijest da je izgleda Welt-Klass povrijedio ligamente koljena 
Lewat postigao gol i promašio zicer za izjednačenje, a na drugoj strani ni Plavi se nisu proslavili sa svojom realizacijom, posebno Pukki
Na kraju Ruhr derby opravdao očekivanja u potpunosti
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 09 mar 2013, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne mogu da vjerujem da smo i u drugom poluvremenu promašili onoliko zicera
ali ipak.......
WIR HABEN DORTMUND ZWEIMAL IN DEN ARSCH GEFICK!
ps. Ko god tvrdi da je Domuz fokusiran samo na LP i da su zbog toga loše odigrali u derbiju, taj nema pojma o Šalkeu, Dortmundu i ovom najvećem i najznačajnijem derbiju u Njemačkoj.
WIR HABEN DORTMUND ZWEIMAL IN DEN ARSCH GEFICK!
ps. Ko god tvrdi da je Domuz fokusiran samo na LP i da su zbog toga loše odigrali u derbiju, taj nema pojma o Šalkeu, Dortmundu i ovom najvećem i najznačajnijem derbiju u Njemačkoj.
Cestitike na zasluzenoj pobjedi...Da je bilo malo vise koncentracije pred golom ista bi mogla biti jos ubjedljivija. Bas me zanima sta se u Schalke-u dogodilo, nakon Augsburga i Fürtha svi su ocekivali raspad sistema, ali desila se suprotna situacija i sada se dizu kao Feniks iz pepela.
Samo se nadam da Heldt na kraju sezone nece doci na ludu ideju da ostavi Keller-a na klupi, jer ova ekipa mora u korist Bundeslige igrati u LP koja nakon ovog danasnjeg trijumfa vise nije daleko.
Samo se nadam da Heldt na kraju sezone nece doci na ludu ideju da ostavi Keller-a na klupi, jer ova ekipa mora u korist Bundeslige igrati u LP koja nakon ovog danasnjeg trijumfa vise nije daleko.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BavaracZenica
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zelja mi je bila da Schalke proigra i to se desilo nakon onog remija protiv Galate.
Pobjede su se pocele nizati a evo vidimo i velike ekipe padaju pod noge Rudarima.
Siguran sam da je Schalke putnik u cetvrtfinale LP-a, jer ovo danas, barem prema pregledu je sjajno bilo.
Pobjede su se pocele nizati a evo vidimo i velike ekipe padaju pod noge Rudarima.
Siguran sam da je Schalke putnik u cetvrtfinale LP-a, jer ovo danas, barem prema pregledu je sjajno bilo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Čestitke navijačima Schalkea na pobjedi u derbiju
Agieren statt reagieren
Čestitke na pobjedi...Upratio sam veliki dio utakmice (morao sam kombinovat s Bayinom utakmicom), i mogu reći da je ovo bila zaslužena pobjeda, posebno zbog super jakog prvog poluvremena. Velika pobjeda, bitna da se dođe do Lige prvaka i sada ste bar privremeno četvrti i da Bog da ostali do kraja najmanje tu.
Šteta zbog povrede Huntelaara, po prvim informacijama neće moći igrati u utorak protiv Galate, to je šteta. Ova ekipa zato opet živi, opet ima taj duh, zaredala je s dobrim rezultatima i to je bitno...
Šteta zbog povrede Huntelaara, po prvim informacijama neće moći igrati u utorak protiv Galate, to je šteta. Ova ekipa zato opet živi, opet ima taj duh, zaredala je s dobrim rezultatima i to je bitno...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Cestitke na pobjedi...steta sto je Huntelaar teze ozlijedjen.
Ako utorak igra bude bar priblizna danasnjoj...Galatasaray nema sta traziti.
Ako utorak igra bude bar priblizna danasnjoj...Galatasaray nema sta traziti.
ODLIČNO
nadao sam se pobjedi i to se ostvarilo. odlično u svakom pogledu osim jedne sitnice. realizacije poslije gola gostiju su bile malo ispod nivoa. Ushida je pokidao po svojoj strani i upisao je dvije sjajne asistencije. Kolašinac na nivou, kako sam i očekivao. ipak je to Bosanac.
Draxler
Nadam se da Huntelaar nije ozbiljnije ozlijeđen jer to bi stvarno bio hendikep. ali volio bih da ispadne situacija kao i za Farfana pred današnji derbi; neće igrati zbog povrede a on spreman u prvih 11.
i naravno svim ostalim igračima i stručnom štabu čestitke na ovoj jako važnoj pobjedi. dva derbija ove sezone su završila u znaku plave boje i dokazali smo da nakon kiše dođe sunce. nadam se da ćemo nastaviti sa pobjedničkim nizom već u utorak kada će Galatasaray pasti u grotlu Veltins Arene.
FORZA SCHALKE !
nadao sam se pobjedi i to se ostvarilo. odlično u svakom pogledu osim jedne sitnice. realizacije poslije gola gostiju su bile malo ispod nivoa. Ushida je pokidao po svojoj strani i upisao je dvije sjajne asistencije. Kolašinac na nivou, kako sam i očekivao. ipak je to Bosanac.
i naravno svim ostalim igračima i stručnom štabu čestitke na ovoj jako važnoj pobjedi. dva derbija ove sezone su završila u znaku plave boje i dokazali smo da nakon kiše dođe sunce. nadam se da ćemo nastaviti sa pobjedničkim nizom već u utorak kada će Galatasaray pasti u grotlu Veltins Arene.
FORZA SCHALKE !
Kolašinac je iz Čapljine, a Čapljina je u Hercegovini. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Taj očima nije vidio Čapljine, oko moje drago.KSIVLE je napisao/la:Kolašinac je iz Čapljine, a Čapljina je u Hercegovini.
Nego, ima li šta novo u vezi Huntelara? Ne vjerujem da će biti spreman za utorak, ali više iz razloga za nastavak sezone.
Nije valjda prokleti 'kreutzbandriss'.
Vom Jäger zum Gejagten
Ja nedavno na TV čuo da vuče korjene iz Čapljine.
KSIVLE je napisao/la:Kolašinac je iz Čapljine, a Čapljina je u Hercegovini.
Bosanac - Hercegovac potpuno isto u ovom slučaju,
a takvi što to dvoje dijele misle ili hoće da je hercegovina od Hrvata.
Kole je Zmaj, odlično je odigrao danas,
malac je ekstremni talenat, ima damu, jak u duelu, a pritom zna igrati lopte.
Šalke odličan, danas jako finih ideja, puno mašte u igri, lopta tečno išla i skoro uvijek radila ono najbolje,
teško da će Hunter skoro biti spreman, ono meni ozbiljno izgledalo.
Turčina proći, obezbijediti poziciju za LP, i sezona je succesfull,
a kad još uzmemo u obzir sva dešavanja, e onda je to ono baš,
samo da Kelu ne ureknemo.
http://www.bild.de/sport/fussball/klaas ... .bild.html
imate podrobnije tu.
Prva dijagnoza: ozlijeda ligamenta u lijevom koljenu.U Schalkeu strahuju od najgoreg: Huntelaar neupotrebljiv za ostatak sezone. To bi bio veliki hendikep u borbi za 4. mjesto i, naravno, u tekućoj Liga prvaka kampanji.
imate podrobnije tu.
Prva dijagnoza: ozlijeda ligamenta u lijevom koljenu.U Schalkeu strahuju od najgoreg: Huntelaar neupotrebljiv za ostatak sezone. To bi bio veliki hendikep u borbi za 4. mjesto i, naravno, u tekućoj Liga prvaka kampanji.
Ovako...realno tekma je trebala zavrsit 10 5 za nas..herr klopp nam je ponovo ucinio veliku uslugu ostavivsi reusa na klupi a grosskreutz mislim da nijednom nije takeo loptu...prvo poluvrijeme je bio nas najbolji fudbal ove godine igrali smoo jednostavno skolski bez puno meljanja I rezultat je bio veliki broj stvorenih sansi...jos jedna stvar koja nam je isla u prilog je to da je gundogan bio totalno indisponiran ,kao da je direkt iz kafane dosao na tekmu..nije bilo dovoljno pritiska na nas centralni dvojac pa nam je tim prenosenje lopte bilo olaksano a pas igra puno tecnija...drugo poluvrijeme doofmund je uzeo konce igre u svoje ruke ali su previse komplikovali u pojedinim situacijama ili su strasno lose reagovali...sahin je malo I'm povezao redove ali falio je I gundin doprinos...sto se nas tice zaista zabrinjava onoliki broj promasenih sansi kao I cinjenica da smo imali bar 7-8 kontri I polukontri gdje smo morali bolje I brze odigrat ali smo se spetljavali I izgledali jalovo...matip bio je dobar ali onaj primljen gol je njegova greska klasicni blackout lose postavljanje sporo citanje I tak..@ohvalio bih uchidu jer mu je trebala jedna dobra tekma da vrati samopouzdanje nakon nekoliko losih zbog kojih je I ispao iz prve postave...draxler maestro momak je za klasu bolji od holtbija ...bastos komplikovao u par situacija ali nije lose...onaj nas kolasinac je fakat zivotinja jedva cekam da ga vidim u dresu repke I da on je porijellom iz capljine bar tako je pisalo u avazu u njegovom intervjuu...anywayz ekipa dize formu kolektivno hunta je ponovo poceo igrat kak treba jeff isto nadam se da nije povreda ozbiljna kod hunte ...tako..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jucerasnji Ruhr derbi

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
neko se opasno na Hummelsa i Großkreutza namjerio.
Galata se stihijski priprema za pakao u utorak. vidjeli nakon jučerašnje utakmice da su im šanse za prolaz ravne šansama da osvoje šesticu na lotu.
Galata se stihijski priprema za pakao u utorak. vidjeli nakon jučerašnje utakmice da su im šanse za prolaz ravne šansama da osvoje šesticu na lotu.
Zadnja izmjena: Frobidden, dana/u 12 mar 2013, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.