AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
odlicno takticki postavljena igra, u potpunosti smo neutralisali napad udina, još da je jedan zabit i završit pricu
nema potpisa
-
odlicno prvo poluvrijeme, odbrana dobro postavljena a transformacija iz odbrane u napad je dovedena na visok nivo - svaka cast andreazzoliju. trebali bi zabiti jos jedan sto prije za mirniji nastavak jer prava bi steta bila da ne iskoristimo ovu priliku. mislim, udinese je zreo za poraza.
pa što tottija izbaci onako rano, gledaj sad kako fali kad imamo igraca više
nema potpisa
Oj Burdissa, pa gdje je poletio prije sa startom, i on među najplaćenijim igračima Rome, nevjerovatno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
oj sudija sjeme ti se zatrlo ebo ti milan majku usta da su oni bili ne bi se sekunde dvoumio, još mu karton dade rod mu ebem mafijaski
nema potpisa
-
sudija ima jako . . hmm . . cudne kriterije
ajde osvaldo potrci evo ti marka
ajde osvaldo potrci evo ti marka

-
tacno frajer nije normalan
ebem ti bogaaaaaaaaaaaaaaaaaa kosatog usta ti ebem višeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nema potpisa
jbga, win some lose some.. protiv Genoe nismo zaslužili pobjedu, a večeras smo bili sjajni. gluposti Burdissa, Osvalda i sudije su nas koštale tri boda...
NAPRIJED NARODE!
E moj Osvaldo,za euro da ga prodaju samo da ga ne gledam vise
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 10 mar 2013, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
-
burdisso, ddr i osvaldo su nas kostali pobjede.
prije utakmice bih bio zadovoljan bodom ali nakon ovoga ne mogu se oteti dojmu da smo prosuli 2 boda. steta jbg al' kao sto rece zeman: you win some you lose some and some you draw!?
prije utakmice bih bio zadovoljan bodom ali nakon ovoga ne mogu se oteti dojmu da smo prosuli 2 boda. steta jbg al' kao sto rece zeman: you win some you lose some and some you draw!?

kako je andreazoli tu taj kreten nas je koštao min tri boda, protiv sampe i sada. ajd ko boga te molim samo skontaj da tottija ne vadis iz igre nikako, nek samo stoji al on ne smije vani. pa na sta je ovo licilo zadnjih pola sata, od toga 20min sa igracem više. više je totti pretrcao za onih 15min drugog poluvremena nego ovaj maloumni kreten za 34minute, još se valja nešto a ganjaš pobjedu, ma mrs stoko jedna, mrššššššššššš
možda ga je izveo jer je bio malo više nervozan, al nadam se da ce mu ovo biti škola, totti se ne dira i oni koji govore da je vrijeme da kao ulazi sa klupe i slicne nebuloze veze sa fudbalom nemaju, ove sezone po svemu je medju 5 najboljih igraca
treneru imaš do kraja palerma, firencu i milana vani, dobi dvije+sve kuci i gledamo se i iduce sezone
al kakvog smo mi šarlatana imali veci dio sezone na klupi, ajmee
još jednom osvaldo gnjido ušljiva!
možda ga je izveo jer je bio malo više nervozan, al nadam se da ce mu ovo biti škola, totti se ne dira i oni koji govore da je vrijeme da kao ulazi sa klupe i slicne nebuloze veze sa fudbalom nemaju, ove sezone po svemu je medju 5 najboljih igraca
treneru imaš do kraja palerma, firencu i milana vani, dobi dvije+sve kuci i gledamo se i iduce sezone
al kakvog smo mi šarlatana imali veci dio sezone na klupi, ajmee
još jednom osvaldo gnjido ušljiva!
nema potpisa
-
- Kontakt:
Ne znam sto DDR-a napisa kad je bilo tu jos dosta losijih od njega... Burdiso ispo smijesan isto kao i Stek, Perota nije za prvih 11 i ocekivo sam Taxi-a veceras. Osvaldo prelazi sve granice, ne mogu da vjerujem da nece da trci, u jednom trenutku mu Lamela pokazuje da krene trcat, pa onda ono izlezavanje na terenu u sred napada i kao slag na kraju onaj promasaj. Hvala na svemu ali on za mene je prekrizen... Ruku na srce ni Totti nista nije pokazaoEvil Genius II je napisao/la:burdisso, ddr i osvaldo su nas kostali pobjede.