New York Knicks

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 09 mar 2013, 20:44

Kobe Bryant je napisao/la:GO JR SMITH nadam se veceras 7 trica i Novak 4 , ca Chendlerovih +20 skokova ;)
Ovo nije samo zbog Utah ,Kniksi su mi dragi od '90tih , doduse jedino sam njih vidio u zivo kad sam bio u NY ;)
Rijetke situacije, ali baš rijetke su da JR dvije utakmica zaredom šuta preko 50%, možda će dati 7 trica, ali iz 21 pokušaja :D Novak je katastrofa, rijetko on šta pogodi, posebno protiv ekipa koje igraju jaku odbranu.
Čini mi se da si pričao da si bio na tekmi, jarane nije to mala stvar :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 mar 2013, 00:05

Forward Amar'e Stoudemire is scheduled to have a right knee debridement this coming week. He is expected to miss approximately six weeks.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2013, 00:14

Daj Bože da bude spreman za playoff. Moguće da otpuste Sheeda jer čovjek neće biti spreman za playoff, a treba nam zamjena.
Nemamo sreće s povredama kao i prošle godine. Regularni dio sezone nije bitan i zato neka Woody radi ono što MORA, a to je da ne ide ni s jednim igračem preko 35 minuta, a činio je do sada to mnogo puta.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 mar 2013, 00:17

Jel ima Melkonje veceras :D ako ne kad se oporavlja :?:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2013, 00:18

Bog sami zna kad će i on. Neka svi odmore do playoffa što se mene tiče možemo biti i šest, sedmi, nije me briga. Bitno je da budu svi zdravi do početka i tokom playoffa.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 10 mar 2013, 00:27

Ostvaruju se moje najcrnje predviđanje pred početak sezone. Previše veterana a onda su i povrede češće a i oporavci duže traju.
Šteta za Amarea, igao je odličnu košarku nakon oporavka. Valjda bude spreman za PO, 6 sedmica dođe tu negdje tamam za PO.
Sezona je loša što se tiče povreda pravo: Shumpert i Amare još od prošle sezone, Sheed skoro cijelu sezonu, Camby vuče povrede također još od pred sezone, Feltonu nastradali prsti, ponovo Amare.....
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 mar 2013, 00:44

Ma ovo dovodjenje starih igraca ti je uvijek lutrija ali ako upali onda upali. Iskustvo i smirenost u odlucujucim trenutcima se ne mogu kupiti, Dallas kao i Boston svojevremeno su uradili odlican posao kad su uzimali titule sa igracima u 30-tim godinama. Nesto slicno su i Lakersi pokusali pa smo dobili sta smo dobili, prvo Nash, pa Gasol, pa Hill a Howard ionako nije 100%. Znacaj povreda se u sportu generalno potcjenjuje iz prostog razloga sto je medijima interesantnije svaljivati krivice na trenere ili neke druge pojedince nego na povrede.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 10 mar 2013, 00:55

Trubio sam da Amare ne treba igrati prvu kad je Carlo rekao da ga ocekuje u prvoj postavi, za njega je maksimum 25 minuta po utakmici taman da je jedna jedina u sedmici, svi znamo kakav je atleta bio (i sada je) i u kojim je godinima, uzmimo u obzir stanje njegovih koljena i sve je jasno. :(
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 mar 2013, 01:09

Ma on je po meni gotov, tesko ce to vise biti igrac kakav je bio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 10 mar 2013, 01:13

BIHfan je napisao/la:Ma on je po meni gotov, tesko ce to vise biti igrac kakav je bio.
Do ove povrede koljena a nakon povrede leđa :D igrao je odlično baš iznenađujuće dobro čak je i odbranu popravio
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2013, 01:13

Vratiće se on i biće isti igrač kakav je bio u ovih 29 utakmica koje je odigrao jer je i ranije imao ogromnih problema i svaki put se vratio i bio isti igrač kakav je bio prije povrede.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 mar 2013, 01:18

Carlo je napisao/la:Vratiće se on i biće isti igrač kakav je bio u ovih 29 utakmica koje je odigrao jer je i ranije imao ogromnih problema i svaki put se vratio i bio isti igrač kakav je bio prije povrede.
Vratit ce se na 5 utakmica i opet povrijedit. Vracat ce se on mnogo puta. U tom je problem.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2013, 01:25

BIHfan je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Vratiće se on i biće isti igrač kakav je bio u ovih 29 utakmica koje je odigrao jer je i ranije imao ogromnih problema i svaki put se vratio i bio isti igrač kakav je bio prije povrede.
Vratit ce se na 5 utakmica i opet povrijedit. Vracat ce se on mnogo puta. U tom je problem.
Neka ponovo izdrži 29 utakmica i taman.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2013, 01:54

Serija od 11-0 i to nakon timeouta. Bez obzira s kojom postavom i s kojim igračima igramo odbrana može biti fantastična svaku noć, svaku noć. U napadu treba dati loptu Feltonu, neka probija i neka lopta kruži non-stop. Sada lopta kruži i vidi se napredak u odnosu na neku noć kada lopta nije kružila sekunde. Na Woodsonu je da ukine iso iz svog playbooka, izolacija ne treba da dolazi u obzir.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 10 mar 2013, 02:01

Odlicno igramo, odlicno, kakva samo odbrana! 8-)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 mar 2013, 02:08

Brzopletom igrom u posljednje dvije minute prve cetvrtine, ste pokvarili sve ono sto ste gradili tokom iste.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2013, 02:09

Loše zadnje dvije minute, vidljivo uzrokovano izlaskom Feltona. Na plus četiri smo, mislim solidna četvrtina, ali uvijek može bolje.
JR, kao i prije dvije noći ima lošu prvu četvrtinu, za nadati se da će proraditi kao u prošloj utakmici.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 mar 2013, 02:10

Ja se ne mogu oteti dojmu da Knicksi igraju bolje bez Stata. Igra dobro Stat nakon povrede, ali nekako Knicksima bolje ide kada igraju bez njega. Sta je razlog tome, to samo Bog zna, a rijec je o fantasticnom igracu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2013, 02:15

Ne igramo mi bolje bez Mela i Amarea nego se to samo čini. Zbog čega? Zbog Woodsona i njegovih izolacija. Evo naprimjer, večeras nije bilo nijedne izolacije i vidi se da igramo milion puta bolje.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 mar 2013, 02:28

Novak on fire....
Opet sreidnom cetvrtine napraviste veliku seriju - sada je u pitanju serija 16-2.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “New York Knicks”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.