ne znam da li bih i ja večeras pratio tekmu, iskren da budem, nisam dosada niti jednom, jer sam navikao da legnem ranije ( do 01h maksimalno )
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
@klasik
ne znam da li bih i ja večeras pratio tekmu, iskren da budem, nisam dosada niti jednom, jer sam navikao da legnem ranije ( do 01h maksimalno )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nisam 'sov'o bolanklasik je napisao/la:Cuj ti nama boga, jos linkove hocesPapastathopoulos je napisao/la:e i ja cu veceras vala da pregledam jednom mirzu do krajasamo mecite linkove, Boga vam
![]()
![]()
![]()
Joj i veceras ce da nas bude havarija.
ozb, stavljajte linkove, da ne ostanem dzaba budan
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Treba Baho da komentarise na Yes tv !!Ona dva sinoc bili su totalno ocajni.Smanjili Wizards na minus 13 a oni se usrali kao da gube sa 10 razlike.Poceli su prozivat povratak Kardashiana kao on bio nesto donio vise u igri Netsa .Bas sam do sinoc imo pozitivno misljenje o njima al sad samo Sarah dolazi u obzir 
Da se upišem i ja. Spavao sam samo za tekmu 3 sata, nedavno ustao, moram biti spreman za večerašnje ludilo u kojem Mirza ide na career high 
Ma ostani vjeruj mi...pratiti Mirzu je pravi užitak,a sa forumašima još većizizu1991 je napisao/la:@klasik![]()
Ja se nadam da ce veceras prvi put otkako je usao u rotaciju biti u napadu efikasniji od Redze.
Sto je puno punoje 2 tekme ga nadmasuje uz dobru Mirzinu minutazu.
Sto je puno punoje 2 tekme ga nadmasuje uz dobru Mirzinu minutazu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
kinder_jaje
- Kontakt:
hebo me mirza zena ce mi dati tehnicku za sva vremena 
Ko se s´nama druzi ....... mu je duzi, ko nad Mirzom bdije dosadno mu nije

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ti si onaj "Jedan od osam"?xinxee je napisao/la:Ma ostani vjeruj mi...pratiti Mirzu je pravi užitak,a sa forumašima još većizizu1991 je napisao/la:@klasik![]()
kinder_jaje je napisao/la:hebo me mirza zena ce mi dati tehnicku za sva vremena
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
nisi me zaboravio...sta ces...frustracija me uhvatila...nele-BHF je napisao/la:Ti si onaj "Jedan od osam"?xinxee je napisao/la:Ma ostani vjeruj mi...pratiti Mirzu je pravi užitak,a sa forumašima još većizizu1991 je napisao/la:@klasik![]()
sop://broker.sopcast.com:3912/140581" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim da ste pravo aktivni preko noći, kada " sutra " pregledam topic, listam nazad, da vidim reakcije, nije vam loše, al ja moram sutra nešto da pripremim za ponedjeljka, razmisliti ću, ako budem mogao, hoću
Izvlakusa cistazizu1991 je napisao/la:Vidim da ste pravo aktivni preko noći, kada " sutra " pregledam topic, listam nazad, da vidim reakcije, nije vam loše, al ja moram sutra nešto da pripremim za ponedjeljka, razmisliti ću, ako budem mogao, hoću
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Znas kad cujes ono kako puse kao hebem i tebe i mirzu a ja odma ma ljubavi spavaj sad cu i ja*p!p!t@* je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:hebo me mirza zena ce mi dati tehnicku za sva vremena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ti si onaj jedan od osam
nele brat,drag mi je ko da ga znam
sad valja obavit ritual kao i svaki put prije utakmice 
-
karameldar
- Kontakt:
robery20 je napisao/la:i ti si onaj jedan od osam![]()
![]()
![]()
nele brat,drag mi je ko da ga znam
sad valja obavit ritual kao i svaki put prije utakmice

Ljubi vas brat. :*
Hahahahahah...koji si ti carkinder_jaje je napisao/la:Znas kad cujes ono kako puse kao hebem i tebe i mirzu a ja odma ma ljubavi spavaj sad cu i ja*p!p!t@* je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:hebo me mirza zena ce mi dati tehnicku za sva vremena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kindže, kindže...
Ne ozbiljno, PPT prezentaciju imam u ponedjeljak, uradio sam je, al nisam naučio, to je problememir79 je napisao/la:Izvlakusa cistacuj da sutra pripremi nesto za ponedeljak.
EDIT : odnosno danas, već je prošlo 00 : 00 h
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 10 mar 2013, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.