Za razliku od predhodni sezona ovo je prvi put da Gosk nije igro bunker pred svojim golom, jedino taj Bole sto je nesto pokusavo pokrenut ostalo je sve bilo ho rukLG97DM je napisao/la:A ne damo mi Boleta tako lakoastra1922 je napisao/la:pohvalio bi bosnjaka iz ekipe gabele (broj5) nasi bi u njemu dobili veliko pojacanjeOn je među 5 najboljih playmakera u ligi
A mozes mi malo opisati igru GOSK-a, sanse.. itd?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- gradacac10
- Kontakt:
Cuj Stanceski nije te zadovoljio? Pa covjek asistirao za gol i kod drugog gola direktno ucetvovao u akciji!
Ma njega jedino Tempo može zadovoljiti. Zato je i dijete prebacio u tu svjetsku školu fudbala. Što se tiče današnje igre ja zadovoljan. Ipak je i teren dosta uticao a mi smo čitavo vrijeme napadali bez obzira što nam se to moglo obit o glavu.
Furiozan početak,dva gola i neobjašnjiv pad u igri što je rezultiralo golom Goška a Bogami ni remi nije im bio daleko.Ljudi su dosli da igraju na sve ili ništa,po meni Mladina tom taktikom umalo da ispuni cilj.Saviću treba ušiti labrnju i treba se pobrinuti igrom za mjesto u prvom timu.Rezultat realan,mada mi je igra Zvijezde protiv Borca ljepsa bila bez obzira na rezultat.No bodovi su bitni.Mislim da nas je sudija za najmanje jedan penal zakinuo.
Nesto gledam ovaj Katanec nam ode ispred nosa u Radnik.Momak je uz Ordagića bio jedan od boljih a uz to je mlad.U pripremnim za Radnik davao a i danas zabi Leotaru
Jel još Gradina igra,na Vasem stadionu. 

-
- Moderator
- Kontakt:
Ne.amypitar je napisao/la:Jel još Gradina igra,na Vasem stadionu.
dolazite u Srebrenik naredno kolo..
" onclick="window.open(this.href);return false;

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Cestitam na pobijedi svim navijacima Zvijezde.
Kakav je brazilac Adam jel igra ikako ?
hvala na cestitkama,adam je jucer upisao prve minute i solidno odigrao.los teren je bio tako da se nije imalo sta bogzna vidit ni od jednog igracaMakeTZ je napisao/la:Cestitam na pobijedi svim navijacima Zvijezde.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sledeca stanica zeljo, teska utakmica za nas i sa x ja presretan
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdrav iz Zenice, sta mozete napraviti na Grbavici? 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
ja se uvijek nadam pozitivnom rezultatu bilo gdje igrali.mislim da smo mi sada rastereceni a zeljo pod imeperativom pobjede.kod nas se jos vidi da se momci nisu uigrali ali je osjetan napradak.ja garantujem da cemo dati gol zelji a hocemol bar do remija doci vidjecemoCrni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice, sta mozete napraviti na Grbavici?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Možemo sjebat terenCrni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice, sta mozete napraviti na Grbavici?

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma Ordagić će im hebat znanje na Grbavici 
Zvijezda i Gradina iznenađenja kola narednog

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Željo nakon blijede igre protiv Travnika gdje su vise sretno nego spretno pobijedili i jučerašnjeg poraza u B.Luci moraju pred svojim navijačima dati sve od sebe i pokusati protiv Zvijezde demostrirat kvalitet.Za nase ga prilike prilično imaju,domaći teren,strasna publika i naklonjenost sudija su dovoljni argumenti da uspiju.Daj Boze da grijesim,al vidjećete.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma Ordagić će im hebat znanje na Grbavici
Gledajuci protekle dvije utakmice osteceni smo za dva vise nego ocigledna penala, sto znaci da nam je sudbina i ovu polusezonu gledat sudiske lakrdije! Protiv Zelje ce biti izuzetno tesko bez obzira sto smo jaci nego proslu plusezonu a Zeljo slabiji! Nadam se da sam u krivu al ako Zelji ne bude islo kako treba, kao i prosli put kad smo gostovali ceka nas opste poznato sudjenje! Nazalost neko iz saveza ima pik na ovaj nas klub a razlog vjerovatno svi znamo!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa moramo bit oštećeni kada su nam sad počeli slati sudije na obuku. Moraju se izgleda na Zvijezdinim utakmicama obučavat. Ovaj sad protiv GOŠK-a ne zna osnove fudbala. Ali nema veze, stvarno smo se navikli na ovakve sudijske "čorbe".Kvota je napisao/la:Gledajuci protekle dvije utakmice osteceni smo za dva vise nego ocigledna penala, sto znaci da nam je sudbina i ovu polusezonu gledat sudiske lakrdije! Protiv Zelje ce biti izuzetno tesko bez obzira sto smo jaci nego proslu plusezonu a Zeljo slabiji! Nadam se da sam u krivu al ako Zelji ne bude islo kako treba, kao i prosli put kad smo gostovali ceka nas opste poznato sudjenje! Nazalost neko iz saveza ima pik na ovaj nas klub a razlog vjerovatno svi znamo!

Dragon Town
-
- Moderator
- Kontakt:
ja mislim da možete iskoristiti ovu da kažem krizu Želje, ili slabu igru bolje rečeno.. ako vaši uđu max. oprezno u utakmicuvatreni je napisao/la:Željo nakon blijede igre protiv Travnika gdje su vise sretno nego spretno pobijedili i jučerašnjeg poraza u B.Luci moraju pred svojim navijačima dati sve od sebe i pokusati protiv Zvijezde demostrirat kvalitet.Za nase ga prilike prilično imaju,domaći teren,strasna publika i naklonjenost sudija su dovoljni argumenti da uspiju.Daj Boze da grijesim,al vidjećete.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma Ordagić će im hebat znanje na Grbavici

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
zmaj_Bosne je napisao/la:Pa moramo bit oštećeni kada su nam sad počeli slati sudije na obuku. Moraju se izgleda na Zvijezdinim utakmicama obučavat. Ovaj sad protiv GOŠK-a ne zna osnove fudbala. Ali nema veze, stvarno smo se navikli na ovakve sudijske "čorbe".Kvota je napisao/la:Gledajuci protekle dvije utakmice osteceni smo za dva vise nego ocigledna penala, sto znaci da nam je sudbina i ovu polusezonu gledat sudiske lakrdije! Protiv Zelje ce biti izuzetno tesko bez obzira sto smo jaci nego proslu plusezonu a Zeljo slabiji! Nadam se da sam u krivu al ako Zelji ne bude islo kako treba, kao i prosli put kad smo gostovali ceka nas opste poznato sudjenje! Nazalost neko iz saveza ima pik na ovaj nas klub a razlog vjerovatno svi znamo!

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.