NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 09 mar 2013, 18:39

LG97DM je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pohvalio bi bosnjaka iz ekipe gabele (broj5) nasi bi u njemu dobili veliko pojacanje
A ne damo mi Boleta tako lako :mrgreen: On je među 5 najboljih playmakera u ligi
A mozes mi malo opisati igru GOSK-a, sanse.. itd?
Za razliku od predhodni sezona ovo je prvi put da Gosk nije igro bunker pred svojim golom, jedino taj Bole sto je nesto pokusavo pokrenut ostalo je sve bilo ho ruk

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 09 mar 2013, 18:55

Cuj Stanceski nije te zadovoljio? Pa covjek asistirao za gol i kod drugog gola direktno ucetvovao u akciji!

dajsise
Kontakt:

Post Postao/la dajsise » 09 mar 2013, 19:04

Ma njega jedino Tempo može zadovoljiti. Zato je i dijete prebacio u tu svjetsku školu fudbala. Što se tiče današnje igre ja zadovoljan. Ipak je i teren dosta uticao a mi smo čitavo vrijeme napadali bez obzira što nam se to moglo obit o glavu.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 mar 2013, 19:20

Furiozan početak,dva gola i neobjašnjiv pad u igri što je rezultiralo golom Goška a Bogami ni remi nije im bio daleko.Ljudi su dosli da igraju na sve ili ništa,po meni Mladina tom taktikom umalo da ispuni cilj.Saviću treba ušiti labrnju i treba se pobrinuti igrom za mjesto u prvom timu.Rezultat realan,mada mi je igra Zvijezde protiv Borca ljepsa bila bez obzira na rezultat.No bodovi su bitni.Mislim da nas je sudija za najmanje jedan penal zakinuo.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 mar 2013, 20:28

Nesto gledam ovaj Katanec nam ode ispred nosa u Radnik.Momak je uz Ordagića bio jedan od boljih a uz to je mlad.U pripremnim za Radnik davao a i danas zabi Leotaru

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 mar 2013, 20:34

Jel još Gradina igra,na Vasem stadionu. :?:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 mar 2013, 21:48

amypitar je napisao/la:Jel još Gradina igra,na Vasem stadionu. :?:
Ne.

dolazite u Srebrenik naredno kolo..
" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 mar 2013, 00:45

Cestitam na pobijedi svim navijacima Zvijezde.
Kakav je brazilac Adam jel igra ikako ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 mar 2013, 07:08

MakeTZ je napisao/la:Cestitam na pobijedi svim navijacima Zvijezde.
Kakav je brazilac Adam jel igra ikako ?
hvala na cestitkama,adam je jucer upisao prve minute i solidno odigrao.los teren je bio tako da se nije imalo sta bogzna vidit ni od jednog igraca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 10 mar 2013, 12:34

sledeca stanica zeljo, teska utakmica za nas i sa x ja presretan
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 mar 2013, 12:51

Pozdrav iz Zenice, sta mozete napraviti na Grbavici? ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 mar 2013, 13:09

Crni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice, sta mozete napraviti na Grbavici? ;)
ja se uvijek nadam pozitivnom rezultatu bilo gdje igrali.mislim da smo mi sada rastereceni a zeljo pod imeperativom pobjede.kod nas se jos vidi da se momci nisu uigrali ali je osjetan napradak.ja garantujem da cemo dati gol zelji a hocemol bar do remija doci vidjecemo ;)

Nova sezona nova nafaka

dajsise
Kontakt:

Post Postao/la dajsise » 10 mar 2013, 14:34

Crni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice, sta mozete napraviti na Grbavici? ;)
Možemo sjebat teren :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 mar 2013, 15:17

Ma Ordagić će im hebat znanje na Grbavici :P

Zvijezda i Gradina iznenađenja kola narednog :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 mar 2013, 17:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma Ordagić će im hebat znanje na Grbavici :P

Željo nakon blijede igre protiv Travnika gdje su vise sretno nego spretno pobijedili i jučerašnjeg poraza u B.Luci moraju pred svojim navijačima dati sve od sebe i pokusati protiv Zvijezde demostrirat kvalitet.Za nase ga prilike prilično imaju,domaći teren,strasna publika i naklonjenost sudija su dovoljni argumenti da uspiju.Daj Boze da grijesim,al vidjećete.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 mar 2013, 17:49

Gledajuci protekle dvije utakmice osteceni smo za dva vise nego ocigledna penala, sto znaci da nam je sudbina i ovu polusezonu gledat sudiske lakrdije! Protiv Zelje ce biti izuzetno tesko bez obzira sto smo jaci nego proslu plusezonu a Zeljo slabiji! Nadam se da sam u krivu al ako Zelji ne bude islo kako treba, kao i prosli put kad smo gostovali ceka nas opste poznato sudjenje! Nazalost neko iz saveza ima pik na ovaj nas klub a razlog vjerovatno svi znamo!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 mar 2013, 18:43

Kvota je napisao/la:Gledajuci protekle dvije utakmice osteceni smo za dva vise nego ocigledna penala, sto znaci da nam je sudbina i ovu polusezonu gledat sudiske lakrdije! Protiv Zelje ce biti izuzetno tesko bez obzira sto smo jaci nego proslu plusezonu a Zeljo slabiji! Nadam se da sam u krivu al ako Zelji ne bude islo kako treba, kao i prosli put kad smo gostovali ceka nas opste poznato sudjenje! Nazalost neko iz saveza ima pik na ovaj nas klub a razlog vjerovatno svi znamo!
Pa moramo bit oštećeni kada su nam sad počeli slati sudije na obuku. Moraju se izgleda na Zvijezdinim utakmicama obučavat. Ovaj sad protiv GOŠK-a ne zna osnove fudbala. Ali nema veze, stvarno smo se navikli na ovakve sudijske "čorbe". :D
Dragon Town

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 mar 2013, 19:35

Imate dobre igrače i možete do bodova na Grbavici..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 mar 2013, 19:36

vatreni je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma Ordagić će im hebat znanje na Grbavici :P

Željo nakon blijede igre protiv Travnika gdje su vise sretno nego spretno pobijedili i jučerašnjeg poraza u B.Luci moraju pred svojim navijačima dati sve od sebe i pokusati protiv Zvijezde demostrirat kvalitet.Za nase ga prilike prilično imaju,domaći teren,strasna publika i naklonjenost sudija su dovoljni argumenti da uspiju.Daj Boze da grijesim,al vidjećete.
ja mislim da možete iskoristiti ovu da kažem krizu Želje, ili slabu igru bolje rečeno.. ako vaši uđu max. oprezno u utakmicu :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 mar 2013, 21:41

zmaj_Bosne je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Gledajuci protekle dvije utakmice osteceni smo za dva vise nego ocigledna penala, sto znaci da nam je sudbina i ovu polusezonu gledat sudiske lakrdije! Protiv Zelje ce biti izuzetno tesko bez obzira sto smo jaci nego proslu plusezonu a Zeljo slabiji! Nadam se da sam u krivu al ako Zelji ne bude islo kako treba, kao i prosli put kad smo gostovali ceka nas opste poznato sudjenje! Nazalost neko iz saveza ima pik na ovaj nas klub a razlog vjerovatno svi znamo!
Pa moramo bit oštećeni kada su nam sad počeli slati sudije na obuku. Moraju se izgleda na Zvijezdinim utakmicama obučavat. Ovaj sad protiv GOŠK-a ne zna osnove fudbala. Ali nema veze, stvarno smo se navikli na ovakve sudijske "čorbe". :D
:lol: :lol: :lol: jes vidio kad svira faul na nasem golmanu a covjek ga pozdravi :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.