Jel se salis ili fakat ne kontas??Ta recenica se ne odnosi na to da li neko igra 90min ili ne,jer svi igraju isto vrijeme,vec se odnosi na mentalne odlike datog naroda i njihove radne navikePapastathopoulos je napisao/la:Najiritantnija komentatorska recenica svih vremena glasi: "xx tim (njemacki) gubi sa 2:0, ali ipak su to njemci, oni su poznati po tome da se nikad ne predaju, igraju do posljednjeg sudijskog zvizduka"..pa sto ? Pa zar igraci talijanskog il' francuskog tima 10 min prije kraja meca sjednu na centar i igraju prispila ? Nikad za svog zivota necu shvatiti zasto svi izgovaraju ovu yebenu recenicu..
Sportski komentatori
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nema to veze s tim..a i ako ima, siguran sam da njemci nisu jedini koji pokusavaju zavrsiti posao iako imaju prepreka..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Itekako ima veze s tim...To je nesto sto se gradi od samog rodjenja...Nije slucajno da su npr. Nijemci i Japanci nacije sa najvecom produktivnoscu i nevjerovatnim radnim navikama.Niko nije rekao da to ne pokusavaju i drugi,ali vece su sanse da ce lampicu 'ukljuciti' onaj koji to 'vjezba' cijeli zivot,nego onaj koji to povremeno radi.Papastathopoulos je napisao/la:Nema to veze s tim..a i ako ima, siguran sam da njemci nisu jedini koji pokusavaju zavrsiti posao iako imaju prepreka..
malo je domaćih igrača u najjačim evropskim ekipama,pa tako i nijemaca u njemačkim,tako da to sa mentalitetom danas baš i nema veze
- JohnLennon
- Kontakt:
Bilic je veceras brat bratu sedamdeset puta rekao da Bale nece moci igrati u uzvratu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ala se ovaj komentator sto prenosi Sarajevo-Rudar bori da iskomentarise utakmicu.
Suko ako se ne varam.
Suko ako se ne varam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
a kako se zove onaj an arenaposrt sto uvijek prenosi bh ligu?
lik je smor teski
lik je smor teski
Zadnja izmjena: nate, dana/u 11 mar 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Oplakao sam danas onom bratu što je prenosio Schalke - Dortmund 
Il club piu titolato al mondo!
Samo cita mailove koje mu salju gledaoci, a kad rece ono "osoba bliska Seadu je potvdila da on sigurno igra za BiH".DonPippo9 je napisao/la:Oplakao sam danas onom bratu što je prenosio Schalke - Dortmund
Dobar je lik.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ili kada reče ostaje 6:1Elegant je napisao/la:Samo cita mailove koje mu salju gledaoci, a kad rece ono "osoba bliska Seadu je potvdila da on sigurno igra za BiH".DonPippo9 je napisao/la:Oplakao sam danas onom bratu što je prenosio Schalke - Dortmund
Dobar je lik.
I napravio je neku konfuziju kada je rekao da je propuhala odbrana, nešto u tom smislu ali je nešto pogriješio xd
Il club piu titolato al mondo!
Bio je email u kojem je pisalo:"Pitam se da li su Klopp i Benitez u rodu jer im najbolji igraci sjede na klupama?"

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel ovaj na BHT-u navija za Milan, koja euforija, čuo sam u drugoj sobi što se lik dere
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sejo BoJ komentarise na BHTu
"grmi sijeva ispred gola Milana"
"grmi sijeva ispred gola Milana"
Ambrosini je pretrcao sedam hiljada kilometara
sta bi bilo da je mladji jbt
sta bi bilo da je mladji jbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Neutralan88
- Kontakt:
najbolji potez na AreniSport kad kaže promašio je cijeli fudbal

- BluesForever
- Kontakt:
Kolko je samo Neutralan kao spiker ovaj na BHT1 Spaho citavo yebeno vrijeme hvali Barselonu,najbolje nek kaze da navija za njih.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Invincibles
- Kontakt:
Nekim ljudima je to sinonim za nogometnu loptu,sto je donekle i logicno...Neutralan88 je napisao/la:najbolji potez na AreniSport kad kaže promašio je cijeli fudbal![]()
![]()
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Al' kako je Spaho 'ladno zateg'o na prolaz Barce, pa nimalo pristrasno i sasvim profesionalno ispratio ovaj meč. 
"Ova utakmica se igra do kraja"
"Ova utakmica se igra do kraja"
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
auuuu jest antipatičan i naporan ovaj gost u studiju OBN-a Oblak

p.s. ne znam koji ku*ac forsiraju ove Slovence za goste, skoro su imali jednog, pa zar mi nemamo dosta ljudi/trenera koje mogu pozvati. Ako već zovu sa strane neka onda dovedu i nekoga iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije...ako već forsiraju "komšije"
p.s. ne znam koji ku*ac forsiraju ove Slovence za goste, skoro su imali jednog, pa zar mi nemamo dosta ljudi/trenera koje mogu pozvati. Ako već zovu sa strane neka onda dovedu i nekoga iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije...ako već forsiraju "komšije"
Niti jedna ozbiljna tv stanica ne bi trebala imati sportske komentatore kao što su Bilić, Vugdalić (još im je on i sportski urednik). Kemo je old school, možemo mu halaliti.
OBN se zaista trudi, vidi se to, Hadžić je jako dobar poznavalac sporta, no kraj Vugdalića bi i Bukowski djelovao kao dječak od 8 godina. Lijep pokušaj sa Adrijanom, no žalosno je da njene noge stavljaju u prvi plan što je krajnje seksistički nego li njena pomalo početnička pitanja.
Velid Spaho uvijek u sjeni Bahe, još dok su davno komentirali sportska dešavanja na ftv-u mislim.
Igor solida. Marjan daje sve od sebe.
Nevjerovatno da mi recimo nemamo jednog školovanog komentatora. Drago Čosić, Božo Sušec, Saša je dobar bio, pa jedan Ivica Blažičko prenosi Formulu 1 kao da je 100 metara sprint.
OBN se zaista trudi, vidi se to, Hadžić je jako dobar poznavalac sporta, no kraj Vugdalića bi i Bukowski djelovao kao dječak od 8 godina. Lijep pokušaj sa Adrijanom, no žalosno je da njene noge stavljaju u prvi plan što je krajnje seksistički nego li njena pomalo početnička pitanja.
Velid Spaho uvijek u sjeni Bahe, još dok su davno komentirali sportska dešavanja na ftv-u mislim.
Igor solida. Marjan daje sve od sebe.
Nevjerovatno da mi recimo nemamo jednog školovanog komentatora. Drago Čosić, Božo Sušec, Saša je dobar bio, pa jedan Ivica Blažičko prenosi Formulu 1 kao da je 100 metara sprint.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.