kako nece djelovat tanak kad mu niko ne da lopte, a trebao bi pokušat na ulaz šta, izborit ce il bacanja il ce ubaciti, daj nek ima 7-8 poena na kraju tekme, i mirna Bosna
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Ma Blatche pretjeruje fakat
mislim, u redu, ide ga večeras, al brate dodaj nekad, tako isto i Joe Johnson. Samo što njeg ne ide ko Blatchea
kako nece djelovat tanak kad mu niko ne da lopte, a trebao bi pokušat na ulaz šta, izborit ce il bacanja il ce ubaciti, daj nek ima 7-8 poena na kraju tekme, i mirna Bosna
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ja se samo pitam da li bi ova ekipa vidjela playoff bez Derona ..
Jedan od rijetkih majstora u ovoj ekipi , koji nije sebican , kralj
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
-
barcelona-dijamant
- Kontakt:
http://www.firstrow1.eu/watch/173801/1/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo sto si iz moga gradaMostaracVelezovac je napisao/la:Gdje je link za Netse .. nemogu naci..
Sta je sa Williamsa?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- el-fighter
- Kontakt:
JJ i Blatche cim dobiju loptu, to je odmah znak da je napad zavrsen i ostali igraci mogu krenuti prema svom kosu. Ovoliko sebicnosti odavno nisam vidio. Da sam na Mirzinom mjestu, pucao bih svaku loptu koja mi dodje u ruke.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
a jarane, pa svi dizu, pucaju, mirze k'o da i nema na terenu, pa dodajte mu jednu, ovaj blac kad je uzme i kad krene u dribling ja se najezim sav...
a D Will je stvarno majstor, covjek igra mozgom, ima osjecaj, to sto je promasio sad lay up, nista strašno, ubjedljivo najbolji igrač netsa
a D Will je stvarno majstor, covjek igra mozgom, ima osjecaj, to sto je promasio sad lay up, nista strašno, ubjedljivo najbolji igrač netsa
Zadnja izmjena: mirza41, dana/u 10 mar 2013, 03:03, ukupno mijenjano 2 puta.
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Jeste majstor i igrac svjetske klase,ali i on nekad pretjeraMatador je napisao/la:Ja se samo pitam da li bi ova ekipa vidjela playoff bez Derona ..
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
http://directtv.me/stream4.htmlMostaracVelezovac je napisao/la:Gdje je link za Netse .. nemogu naci..
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Vjerovatno je skuzio da ga ne ide pa ne uzima puno suteva,ovako je i bolje nego da grijesi puno.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Samo 1 stvar ne kontam , ubace mirzu cja blatchea i sve i vode 20 razlike umjesto da pokusaju da uposle ove koji su uzeli malo suteva JJ gadja trojke gotov iz tranzicije nidje **** veze. Ja sam vam davno piso blatche kad primi loptu on ide na kos u 1 % slucejeva vraca loptu eto sad ste vidili kad je vratio williamsu to je takav igrac ...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 10 mar 2013, 03:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
svejedno77
- Kontakt:
neki samo da nisu nikad zadovoljni nego i nikad nisu gledali kosarku za Mirzu je najbitnije da je sto vise provodi vremena terenu i igra odbranu prostor u napdu ce doc
Malo pretjerujete s tom sebicnoscu i ne dodavanjem. Mirza i kad dobije loptu brze je se rijesava nego sto bi trebao a cesto je ledjima okrenut i ne prati igru.mirza41 je napisao/la:a jarane, pa svi dizu, pucaju, mirze k'o da i nema na terenu, pa dodajte mu jednu, ovaj blac kad je uzme i kad krene u dribling ja se najezim sav...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Dovoljno je vidjeti ovo i skontati o kakvoj se kretencini radi .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
4th quarter NETS playbook:
iso blatche
iso joe
repeat
iso blatche
iso joe
repeat
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
lijepo je vidjeti Mirzu sa ovolikom minutazom,igra korektno,ne trosi lopte,solidna odbrana,sve u svemu mozemo ga ocekivati i u narednim utakmicama sa sve boljom minutazom koju samo treba iskoristiti..Netsi pobjedjuju,mirza igra sve vise i vise ,mozemo biti zadovoljni,a i trener Netsa pogotovo!
Evo ga njegovo velicanstvo marshon bruks ,Shengelija uze vise lopti za 20 sec neg mirza za po utakmice
boli Mirzu neka stvar, on je dobio svoje minute i vise se i ne trudi u napadu ni u pola ko prije 
Deron pored njega on se sageo nekud i nece da se uspravi covjek normala ode u dribling i pogodi
Deron pored njega on se sageo nekud i nece da se uspravi covjek normala ode u dribling i pogodi
Zadnja izmjena: MTV33, dana/u 10 mar 2013, 03:15, ukupno mijenjano 1 put.
ovo vise ne mogu gledati... mirza korektan, svaka cast, solidna partija. Ljudi laku noc i do gledanja 
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Hebem ti NBA i ovakvu igru kada se svaki napad osvrne na jednog hebenog igrača. Sve postoji osim timske igre, stani na stranu i gledaj kako kreteni kao što je Blatche, Shengelia, Brooks i ko već ne meljaju loptu i ne znaju šta će sa njom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, ovisnik i 4 gosta.