Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

deni_23
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la deni_23 » 14 nov 2009, 01:55

cao rajo imam za vas jedno malo pitanje mozda je malo glupo ali nema veze ipak cu da vas sve pitam da li neko od vas misli spavati veceras ili ce te cijelu vece biti budni ja odo da spvam a vi kako zeli te :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 14 nov 2009, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 nov 2009, 01:55

slika

OVAKO CE PORTUGALCI VECERAS GOVORIT !
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 01:56

malacarsijabl je napisao/la:slika
imas li sve te slike u vecoj rezoluciji pa stavi negdje sve to da mogu skinuti :mrgreen: :mrgreen:

ko ce spavati nek pidjamu obuce :mrgreen: :mrgreen:

cudi me da haristp nije onlline valjda mu je struje nestalo
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 nov 2009, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 14 nov 2009, 01:58

@deni_23

Kako ko. :mrgreen:

Neka mi dadnemo gol u gostima pa makar izgubili i 2:1, ali imam osjećaj da imamo dovoljno snage da dobijemo i više od toga. Kakav Portugal , pustitie one priče najjači kada je najpotrebnije, to su mitovi . Joa Moutinho i Miguel Veloso, ostalo sve taraba. :mrgreen:
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2009, 01:58

TheManiacs je napisao/la:slika

OVAKO CE PORTUGALCI VECERAS GOVORIT !
hahahhaa kako ste ludi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 02:01

slika

slika

:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 nov 2009, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 14 nov 2009, 02:02

[imas li sve te slike u vecoj rezoluciji pa stavi negdje sve to da mogu skinuti :mrgreen: :mrgreen:

ko ce spavati nek pidjamu obuce :mrgreen: :mrgreen:

cudi me da haristp nije onlline valjda mu je struje nestalo[/quote]

kad prodje sutra saljem ti... :P

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 14 nov 2009, 02:04

evo jedna nako... ;)

slika

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 14 nov 2009, 02:06

malacarsijabl je napisao/la:evo jedna nako... ;)

slika
lijepe su ti ove slike svaka cast

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 14 nov 2009, 02:06

Jaka haha, sa one reklame :mrgreen:
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 02:07

Ponos Torina je napisao/la:Fakat covjek ovde u wc nemoze otici :mrgreen: :mrgreen:
Čemu služe plastične boce?

Joj, vi se, zgleda, ne znate snaći, pobogu si brate.

Kad smo kod snova, evo jedan zanimljiv.

"Na peronu sam i čekam za Lisabon posljednji let. Stari me upozorava na mogućnost incidenata, kao eto on gledao neke tv-snimke iz Širokog. Dobro je ba reko stari, pusti se budalaština. Krenuli smo, sjedim u prvoj klasi putničkog aviona, pored mene neka stara baba (60 i kusur). "Kojom prigodom putujete, da navijate za BiH?", upitah je. "Ma jok dijete slatko, idem da vidim Cristiano Ronalda, on mi je omiljeni igrač", nasmijano će dotična.

Pobogu si, pa Ronaldo uopšte nije u Lisabonu, jadnica nije upućena, doduše i ne zamjeram joj obzirom da vjerovatno TV i nema (internet joj unuci nisu još uveli). Jadnica, pomislih. Kako sada da joj kažem istinu? U međuvremenu šarmiram djevojku dva mjesta iza sebe, ali se, pepeljuga, mahnito okretala prema lijevoj strani gdje je sjedio neki kovrčasti, mojih godina, tip. Dovraga, niko me neće. U međuvremenu, baba se raspričala, hvali Ronalda, kaže da je Miske nula za njega, te mi vadi novčanik sa slikama Kristine (među ostalih i ona sa štakama), pa joj i suze krenuše.

Ali, pravi potop nastao je kada sam si olakšao dušu i rekao: "Gospođo, izvinite, ali Ronaldo nije u Lisabonu, on Vam je u Madridu i ne igra protiv BiH". Ne bih detalje pričao, jer je zaista bilo... :oops:

Ok, evo nas pred Da Lužom (starka je krenula put drugog djela grada da podsjeti stadion Sportinga, bila je i suviše razočarana). Ma hebe mi se za njom, smiješak od uha do uha i ulaz u prvi lokal. Nakon par piva krećem ka Lužu, nabrijan ko' nikad, pun neke snage i patriotizma. Dolazim do ulaza, stavljam ruku u džep u nadi da pokažem ulaznicu i uđem u stadion. Oh, zaboga, nema ulaznice. Ma, sigurno je tu negdje.

"Molim Vas odmaknite se malo,da prepustimo ove koji imaju, ne stvarajte gužvu", reče čovjek namgrođen sa brkovima, kao da mi je htio reći "ebo ti bosna mater", ali, za takve je vrijedilo preći kilometre. Našao sam kartu i upadan na stadion, guram se u prve redove, redari me tjeraju na vrh tribine.

Kompleksaši, pomišljam u sebi i sjedam do jednog tipa koji je na sebi imao šal BHF. Evo ga, moj čovjek (tek nas grupica došla na stadion). Osjetim tvrd predmet na leđima, bila je to cijev kalibra 7.63, ukočih se. "Slowly raise and go out to the stadium", tiho će crnokosi momak. Moram ga poslušati, što da radim, ko zna kakvih ljudi je sve tu. Nakon što smo napustili teren, oduzeo mi je svu odjeću, hranu, novac i pobjega.

"Majmune kasniš na posao, vidiš da je prošlo osam", stari će. Trljam oči, gledam ga pobuhlo...Ležim na krevetu par minuta, dižem se i istovremeno palim laptop. Uh kakav san, danas je subota 14., idem na posao, pa kad dođem vratiti se na forum po komentare i sjesti pored malog ekrana, pripremiti se za revoluciju.
Zadnja izmjena: insider, dana/u 14 nov 2009, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 02:07

dobre slike ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 14 nov 2009, 02:08

joj, sad sam gledao snimam finale eura 2004 portugal grcka , kako su grci iskusno to uzeli , mislim da bi i mi tako trebali sutra da odigramo, onaj portugal je jaci od ovog , pa cemo mi znat iskoristit mane njihove;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 02:09

Knele je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Fakat covjek ovde u wc nemoze otici :mrgreen: :mrgreen:
Čemu služe plastične boce?

Joj, vi se, zgleda, ne znate snaći, pobogu si brate.

Kad smo kod snova, evo jedan zanimljiv.

"Na peronu sam i čekam za Lisabon posljednji let. Stari me upozorava na mogućnost incidenata, kao eto on gledao neke tv-snimke iz Širokog. Dobro je ba reko stari, pusti se budalaština. Krenuli smo, sjedim u prvoj klasi putničkog aviona, pored mene neka stara baba (60 i kusur). "Kojom prigodom putujete, da navijate za BiH?", upitah je. "Ma jok dijete slatko, idem da vidim Cristiano Ronalda, on mi je omiljeni igrač", nasmijano će dotična.

Pobogu si, pa Ronaldo uopšte nije u Lisabonu, jadnica nije upućena, doduše i ne zamjeram joj obzirom da vjerovatno TV i nema (internet joj unuci nisu još uveli). Jadnca, pomislih. Kako sada da joj kažem istinu? U međuvremenu šarmiram djevojku dva mjesta iza sebe, ali se, pepeljuga, mahnito okretala prema lijevoj strani gdje je sjedio neki kovrčati, mojih godina, tip. Dovraga, niko me neće. U međuvremenu, baba se raspričala, hvali Ronalda, kaže da je Miske nula za njega, te mi vadi novčanik sa slikama Kristine (među ostalih i ona sa štakama), pa joj i suze krenuše.

Ali, pravi potop nastao je kada sam si olakšao dušu i rekao: "Gospođo, izvinite, ali Ronaldo nije u Lisabonu, on Vam je u Madridu i ne igra protiv BiH". Ne bih detalje pričao, jer je zaista bilo... :oops:

Ok, evo nas pred Da Lužom (starka je krenula put drugog djela grada da podsjeti stadion Sportinga, bila je i suviše razočarana). Ma hebe mi se zanjom, smiješak od uha do uha i ulaz u prvi lokal. Nakon par piva krećem ka Lužu, nabrijan ko' nikad, pun neke snage i patriotizma. Dolazim do ulaza, stavljam ruku u džep u nadi da pokažem ulaznicu i uđem u stadion. Oh, zaboga, nema ulaznice. Ma, sigurno je tu negdje.

"Molim Vas odmaknite se malo,da prepustimo ove koji imaju, ne stvarajte gužvu", reče čovjek namgrođen sa brkovima, kao da mi je htio reći "ebo ti bosna mater", ali, za takve je vrijedilo preći kilometre. Našao sam kartu i upadan na stadion, guram se u prve redove, redari me tjeraju na vrh tribine.

Kompleksaši, pomišljam u sebi i sjedam do jednog tipa koji je na sebi imao šal BHF. Evo ga, moj čovjek (tek nas grupica došla na stadion). Osjetim tvrd predmet na leđima, bila je to cijev kalibra 7.63, ukočih se. "Slowly raise and go out to the stadium", tiho će crnokosi momak. Moram ga poslušati, što da radim, ko zna kakvih ljudi je sve tu. Nakon što smo napustili teren, oduzeo mi je svu odjeću, hranu, novac i pobjega.

"Majmune kasniš na posao, vidiš da je prošlo osam", stari će. Trljam oči, gledam ga pobuhlo...Ležim na krevetu par minuta, dižem se i istovremeno palim laptop. Uh kakav san, danas je subota 14., idem na posao, pa kad dođem vratiti se na forum po komentare i sjesti pored malog ekrana, pripremiti se za revoluciju.

Prejako nema dalje svaka cast :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 02:11

Drama tekst nema sta :D ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 nov 2009, 02:11

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: NARAVNO
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 02:12

Ponos Torina je napisao/la:slika
Znas li odakle je ova djevojka?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 nov 2009, 02:12

Ma nemogu da vjerujem :evil:
Koji je ovo debil cro_g. kak vec mu ide profi,Bosno uz tebe smo i da reci cu ti nesto Hrvatska zauzima posebno mjesto u mom srcu svaku sam slavio pobjedu ludo na svoj nacin ali brate nemozes slaviti nikog kao Bosnu ako si roden u Bosni onda si i ti Bosanac bez obzira na sve.
Netko je psova i Ustasku majku ovo nam netreba uopce jer politici nije mjesto na ovakvom forumu.
Nego ljudi imali vas zivi ili spavati svi? :D
Meni san nece na oci,mislili mi lete u Lisabon :mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 nov 2009, 02:13

Trasimaco je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:slika
Znas li odakle je ova djevojka?
iz Bosne ja mislim.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.