FK Radnički Lukavac

1989
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la 1989 » 10 mar 2013, 10:25

Citam ove prije postove i pitam se gdje li je drug Maniacs da pogodi ove sledece utakmice :roll: da nije ban popio
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 mar 2013, 11:00

1989 je napisao/la:Citam ove prije postove i pitam se gdje li je drug Maniacs da pogodi ove sledece utakmice :roll: da nije ban popio
Ma vjerovatno kum čeka zadnjih 5-6 kola, tad je najpreciziniji. ;)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 10 mar 2013, 11:40

I pored loše utakmice juče,sa obje strane,dobro je to da se vidi da ekipa ima određeni kvalitet. nije bilo onih situacija da ih protivnik stjera u 16 i da nemogu da se oslobode pritiska. Ne kažem da neće izgubiti do kraja,naravno da će toga biti na gostovanjima,ali uz koliko-toliko pošteno suđenje mogao bi se donijeti još poneki bod sa strane.
Imamo težak raspored,samo 6 utakmica kući,tako da bi svaki bod u gostima bio zlata vrijedan.A kod kuće obavezno dobiti sve,jedino Vitez vidim kao ekipu koja bi u Lukavcu mogla napravit probleme.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 10 mar 2013, 12:02

studeni je napisao/la:I pored loše utakmice juče,sa obje strane,dobro je to da se vidi da ekipa ima određeni kvalitet. nije bilo onih situacija da ih protivnik stjera u 16 i da nemogu da se oslobode pritiska. Ne kažem da neće izgubiti do kraja,naravno da će toga biti na gostovanjima,ali uz koliko-toliko pošteno suđenje mogao bi se donijeti još poneki bod sa strane.
Imamo težak raspored,samo 6 utakmica kući,tako da bi svaki bod u gostima bio zlata vrijedan.A kod kuće obavezno dobiti sve,jedino Vitez vidim kao ekipu koja bi u Lukavcu mogla napravit probleme.
Što se tiče rasporeda i nije toliko loš. Sve ekipe imaju jednak broj utakmica kod kuće i gostima (8-8).
Od klubova u vrhu mi smo gostovali i Vitezu, Branitelju, Bratstvu.. jedino idemo Slobodi.
1921
1989

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 mar 2013, 14:06

Mi kući imamo igrati jelde sa Bosnom, Čapljinom, Braniteljom, Vitezom, Iskrom i Goraždem, a u gostima Podgrmeč, Troglav, Rudar, Jedinstvo, Sloboda, Krajina, Budućnost, po meni jedino teška utakmica kući sa Vitezom, ali do te utakmice biće sve mnogo jasnije što se tiče stanja na tabeli, a teška gostovanja Rudar i Sloboda, ubacio bi tu i Jedinstvo jer se bore za opstanak, uzet ćemo mi dosta bodova na strani siguran sam, ali idemo utakmicu po utakmicu prvo Bosna Visoko u sledeću Nedjelju, oni su nam dužnici veliki, zbog njih smo i ispali u Drugu ligu......;)

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 10 mar 2013, 14:10

sodagrad je napisao/la:Mi kući imamo igrati jelde sa Bosnom, Čapljinom, Braniteljom, Vitezom, Iskrom i Goraždem, a u gostima Podgrmeč, Troglav, Rudar, Jedinstvo, Sloboda, Krajina, Budućnost, po meni jedino teška utakmica kući sa Vitezom, ali do te utakmice biće sve mnogo jasnije što se tiče stanja na tabeli, a teška gostovanja Rudar i Sloboda, ubacio bi tu i Jedinstvo jer se bore za opstanak, uzet ćemo mi dosta bodova na strani siguran sam, ali idemo utakmicu po utakmicu prvo Bosna Visoko u sledeću Nedjelju, oni su nam dužnici veliki, zbog njih smo i ispali u Drugu ligu......;)
mene je nesto strah ove utakmice sa Bosnom... ne znam sto... valjda bude bar 1-0 :)
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 mar 2013, 14:17

benzz je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Mi kući imamo igrati jelde sa Bosnom, Čapljinom, Braniteljom, Vitezom, Iskrom i Goraždem, a u gostima Podgrmeč, Troglav, Rudar, Jedinstvo, Sloboda, Krajina, Budućnost, po meni jedino teška utakmica kući sa Vitezom, ali do te utakmice biće sve mnogo jasnije što se tiče stanja na tabeli, a teška gostovanja Rudar i Sloboda, ubacio bi tu i Jedinstvo jer se bore za opstanak, uzet ćemo mi dosta bodova na strani siguran sam, ali idemo utakmicu po utakmicu prvo Bosna Visoko u sledeću Nedjelju, oni su nam dužnici veliki, zbog njih smo i ispali u Drugu ligu......;)
mene je nesto strah ove utakmice sa Bosnom... ne znam sto... valjda bude bar 1-0 :)
Ma pobjeda protiv njih i ništa drugo, kažem ti dužnici su nam oni veliki, tad smo ispali 2008 godine iz ove lige zbog njih, Ozrena iz Semizovca i Gradine.....:)

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 10 mar 2013, 21:50

sodagrad je napisao/la:
benzz je napisao/la:
Ma pobjeda protiv njih i ništa drugo, kažem ti dužnici su nam oni veliki, tad smo ispali 2008 godine iz ove lige zbog njih, Ozrena iz Semizovca i Gradine.....:)
znam to, sve znam :)
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 mar 2013, 21:57

Sta kazete na onu situaciju kad je Trumic pao u kaznenom prostoru (pa dobio drugi zuti-crveni karton) ?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 10 mar 2013, 21:58

Zoom088 je napisao/la:Sta kazete na onu situaciju kad je Trumic pao u kaznenom prostoru (pa dobio drugi zuti-crveni karton) ?
Neko bi svirao penal, neko ne bi.Ali siguran sam da niko za ono ne bi dao crveni karton.

I sto se tice sledece utakmice sve osim pobjede - smijesno :|
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 10 mar 2013, 21:59

Zoom088 je napisao/la:Sta kazete na onu situaciju kad je Trumic pao u kaznenom prostoru (pa dobio drugi zuti-crveni karton) ?
Da smo igrali kući, bio bi nam penal. Ako već nije svirao penal, nije trebao dati drugi žuti.
Koliko utakmica Trumić neće moći igrati, jednu ili dvije? A Vojvodić?
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 mar 2013, 22:05

Trumic ce vjerovatno pauzirati jednu utakmicu (nije direktan crveni), a mislim da ce Vojvodic biti novcano kaznjen od strane Disciplinske komisije. Ipak, sacekacemo njihovu odluku pa vidjeti sta je i kako je.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 10 mar 2013, 22:09

Zoom088 je napisao/la:Trumic ce vjerovatno pauzirati jednu utakmicu (nije direktan crveni), a mislim da ce Vojvodic biti novcano kaznjen od strane Disciplinske komisije. Ipak, sacekacemo njihovu odluku pa vidjeti sta je i kako je.
Dobro je onda ako je jedna utakmica, taman da Jahić od prve minute nakon dugo vremena zaigra na Jošiku u našem dresu.

Zoom, kad budeš imao slobodnog vremena, ako ti nije teško, izreži nam onu situaciju kada Truma makazicama izbija loptu, koji majstor.. Bilo je još tih njegovih majstorija, isto tako je bilo i na Jošiku samo ne mogu se sjetiti s skim smo igrali.
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 mar 2013, 22:10

VolimRadnicki je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Trumic ce vjerovatno pauzirati jednu utakmicu (nije direktan crveni), a mislim da ce Vojvodic biti novcano kaznjen od strane Disciplinske komisije. Ipak, sacekacemo njihovu odluku pa vidjeti sta je i kako je.
Dobro je onda ako je jedna utakmica, taman da Jahić od prve minute nakon dugo vremena zaigra na Jošiku u našem dresu.

Zoom, kad budeš imao slobodnog vremena, ako ti nije teško, izreži nam onu situaciju kada Truma makazicama izbija loptu, koji majstor.. Bilo je još tih njegovih majstorija, isto tako je bilo i na Jošiku samo ne mogu se sjetiti s skim smo igrali.
Voli Truma akrobacije... pogtovo zračne duele, koji su za njega zbog visine također akrobacije... :D

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 10 mar 2013, 22:11

:lol: :lol: :lol:
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 mar 2013, 23:04

Izrezaću ja, samo da Casper naĆera onaj svoj program da proradi :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 mar 2013, 23:38

Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove što daju golove, hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu još ove godine.......ljudi zapamtite svi dobro Sloboda Tuzla i Radnički Lukavac borit će se za prvo mjesto, ovaj Vitez će vrlo brzo sam da odustane od borbe za prvo mjesto.......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 mar 2013, 23:47

Jel ti to mene imas na FB pa citas moje statuse/komentare? :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 mar 2013, 00:00

Zoom088 je napisao/la:Jel ti to mene imas na FB pa citas moje statuse/komentare? :D
Nemam te hehehee, nego kontam onako, očekivao sam pobjedu Viteza juče, ali oni prosuše dva boda, gledam njihov raspored idu u goste Čapljini, Branitelju, dolaze nama u Lukavac, idu u Bihać, imaju jako težak raspored što se gostovanja tiče, Sloboda i Bratstvo ima dolaze kući (teške utakmice sve), dok recimo Sloboda ide u goste Čapljini, Branitelju, Bosni, neugodna sva gostovanja koja smo mi prošli i to sa dva poraza i bodom u Čapljini, a obje ekipe i Vitez i Sloboda idu na ta gostovanja (Čapljina i Branitelj), a pogledaj nas sad jedino teško gostovanje nakon ovog juče je u 7 kolu kad idemo u Kakanj, biće svega moj prijatelju do kraja ja ti kažem.....:)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 mar 2013, 00:17

Daj, sony, preimenuj temu u FK Barcelona Lukavac. 8-)
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 3 gosta.