Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Lovac
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Lovac » 14 nov 2009, 02:24

Knele je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem, ali ono fakat. Jarane ja bih Vam "nacrtao" avion, za sve vas koji ste, da tako kažem, pokradeni. Ne mogu ni zamisliti taj osjećaj kada ste shvatili da nema ništa od Lisabona.

A ta avio-kompanija neka se srami, kako ih nije stid. Centrotrans i Sol Azur su to regularno odradili, a ti smradovi... :evil: :evil:
Ma neopisiv osjecaj brate, bijes, tuga..nevjerovatno, raja je kredite dizala samo na utakmicu da bi otisli i onda nas naguze ovako..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 02:25

Jučerašnji prvi trening reprezetnacije na Da Luž stadionu u Lisabonu.

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: insider, dana/u 14 nov 2009, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 02:25

Lovac je napisao/la:Nevjerovatna stvar se meni desila danas na aerodromu, kada sam krenuo u Portugal zajedno sa jos 94 ljudi, na aerodromu smo cekali 6 sati da bi nam veceras rekli da leta za Portuga nece ni biti, zaista nevjerovatno ali istinito, ispaljeni smo od strane agencije "Kompas". Znaci sutra ce u Portugalu biti manje 95 navijaca BIH reprezentacije a sve to zbog jedne neodgovorne agencije i ljudi koji rade u njoj.

Nakon velike euforije na aerodromu slijedi veliko razocarenje, cak su tu bila 2 novinara iz Portugala koji su nas intervjuisali, bilo je dosta zezancije i svega ostalog i onda nam na kraju kazu da od leta nece biti nista jer kao nema aviona..

Najtuznije je bilo gledati scene poslije te objave jer se raja tokom dana na aerodromu malo "opustila" i dosta njih su bili pod dozom alkohola, kada su nasrnuli na ljude iz te agencije zeleci svoj novac nazad, ali ih je bukvalno spasila granicna policija i izvela prema izlazu.

A mozda jos tuznije po meni je bilo sto smo mi bili dole na aerodromu skoro do 9 sati, a bilo je raje iz Bihaca, Tuzle, Mostara, Zenice..itd itd..I jos dosta gradova sirom BIH, koji su dosli autobusima, i nisu znali kako se vratiti kuci, ja sam imao srecu jer zivim u Sarajevu pa mi to nije predstavljalo neki problem al stvarno ne znam sta je bilo s njima i kako su otisli kuci i jesu li uopste..

Ovo moze da se desi samo kod nas!

E **** ga

bas smo komentarisali to maloprije nemas pojma koliko mi je zao sto se to desilo,ali nadam se da ces se veseliti bar nasoj pobjedi sutra,a sto se tice ostale raje nadam se da su kuci stigli zivi i zdravi..

Mene su na granici vratili kad sam u Hrvatsku isao i morao sam pjesaciti 3 sata o mraku gdje nikoga nema i vuci veliki kofer i torbu sa sobom u sred nicega mrkli mrak ni svijetla ni nicega al na kraju sam nekako dosao do stanice i krenuo kuci i plus dobio 2 dana zabrane ulazka u hr.,ali sam odma posle ta dva dana sjeo u auto i otisao kod jedne trebe.. hehe :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

High

Post Postao/la High » 14 nov 2009, 02:26

@ Knele,nabaci nam jednu baladu,da pocnemo s' alkoholom . :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 14 nov 2009, 02:27

02 25 jos nema spavanja!!!!!!!!!
koce docekati makar 15h pa da pocnem sa mezom

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 02:28

High je napisao/la:@ Knele,nabaci nam jednu baladu,da pocnemo s' alkoholom . :D
To bi bilo nešto kao: "kako te nije stid, moderator a vidi šta radiš na forumu"? Ajd, neću više, ali zaista je sada prava atmosfera, svi čekamo večerašnju utakmicu u dobrom rasploženju.

A, što se balade tiče, Balaš "Naopaka bajka" ;)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2009, 02:28

odo ja momci da probam opet da zaspem , vidimo se sutra :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 nov 2009, 02:29

princx je napisao/la:02 25 jos nema spavanja!!!!!!!!!
koce docekati makar 15h pa da pocnem sa mezom
Pa lijepo si isplaniraj dan :mrgreen:
kao npr ja:D ustajem u 9h i idem na pecanje da skrenem misli sa portugala,kasnije u kladionicu,pa onda gledati Veszprem:RK BOSNA pa polako poci piti uz tu tekmu :mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2009, 02:31

E lovac bas da i tebe zakaci. Nadam se da ce te bar novac dobiti nazad?
Stvarno nevjerovatno.

Meni se oci zatvaraju, idem spavati a sutra, ustvari danas navece ima da svi zajedno slavimo.
Laku noc.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 14 nov 2009, 02:31

Lovac,ne znam sta bih rekao...zao mi je sto nisi(te) mogli otici,cuce raja koja su vec tamo, pa tako... navijat ce oni i za vas i za nas....
nek se buje dusmani,sad mi mala posla sliku,kaze dzeko je BOG
url=http://a.imagehost.org/view/0162/f0708155203608_1]slika[/url]

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 nov 2009, 02:31

Mi­ro­slav Bla­že­vić bi­je svo­ju naj­ve­ću no­go­me­tnu bit­ku. Mo­žda i ži­vo­tnu. Iza­šao je na kraj sa si­ro­maš­tvom, kao prvak u ski­ja­nju za­ra­đi­vao da bi pre­hra­nio po­ro­di­cu, u inat biv­šem re­ži­mu Di­na­mu i Za­gre­bu do­nio ti­tu­lu u ju­go­slo­ven­skoj li­gi, Hrvat­skoj do­nio svjet­sku bron­zu sa SP u Fran­cus­koj.

Ći­ro je ča­mio ne­ko vri­je­me u fran­cus­kom za­tvo­ru, u Aus­tri­ji bio na pu­tu «za dru­gi svi­jet»... Sve je to Ći­ro pre­ži­vio. On u je­se­ni svog ži­vo­ta pi­še naj­lje­pše stra­ni­ce bh. spor­ta. Fu­dbal­ska bh. re­pre­zen­ta­ci­ja u Li­sa­bo­nu igra prvi meč ba­ra­ža za odla­zak na Mun­di­jal u Ju­žnu Afri­ku idu­će go­di­ne. Bla­že­vić pro­tiv Kvi­ro­za, De­ko pro­tiv Mi­si­mo­vi­ća...

Re­kor­dan je broj bo­san­skih no­vi­na­ra - čak 56 akre­di­to­va­nih, do­šao is­pra­ti­ti prvi su­sret ba­ra­ža. To­li­ko ni­je bi­lo pro­da­tih ula­zni­ca na uta­kmi­ci sa Azer­bej­dža­nom, pri­je ne­go što će Bla­že­vić do­ći za se­le­kto­ra.

- Ako sam na­smi­jan ne zna­či da sam bez­bri­žan. Ni­sam si­ne, da­ni­ma i no­ći­ma ja ne spa­vam - ka­zao nam je Bla­že­vić, dok je pu­šio ci­ga­ru za ci­ga­rom.

Igra­či su umje­re­ni op­ti­mis­ti, se­le­ktor to ova­ko ko­men­ti­ra.

- Mom­ci su pra­vi, oni že­le us­pjeh kao i svi mi. Ja sam za­bri­nut, ali ne i upla­šen. Za­bri­nut sam, sil­no že­lim da mo­ji igra­či shva­te ko­ji je put naj­si­gur­ni­ji do us­phe­ha. Je­dva če­kam da pro­đe ovih „ne­ko­li­ko" sa­ti do uta­kmi­ce, da uđem u svla­či­oni­cu i ka­žem mom­ci­ma: Da­nas mo­ra­te srce os­ta­vi­ti na te­re­nu, po­tro­ši­ti po­slje­dnji atom sna­ge za naš po­no­sni na­rod.

Kad mu li­ce do­bi­je dru­ga­či­ju bli­je­du bo­ju, se­le­ktor umjes­to ta­ble­te, iz dže­pa vi­di po­gu­žva­ni pa­pi­rić na ko­jem su ime­na i klu­bo­vi, svjet­ski klu­bo­vi na­šeg su­par­ni­ka.

- Po­gle­daj ovo, Čel­zi, Ju­ven­tus, Re­al, Man­čes­ter...Vi­di ti si­ne na ko­ga mo­ram uda­ri­ti. Ka­žu, Por­tu­gal­ci su sla­bi­ji za Ro­nal­da, je­su, ali će ovi dru­gi gris­ti po­put vu­ko­va.

Ne za­da­ju Bla­že­vi­ću sa­mo por­tu­gal­ski no­go­me­ta­ši strah.

- Bo­jim se su­di­ja, strah me ovog En­gle­za. Do sa­da smo ima­li su­per ko­rek­tno su­đe­nje, ali ovo je ne­što dru­go, ulog je pre­ve­li­ki. Šta ako nam je At­kin­son na­ru­čen. Va­lja se bo­ri­ti i pro­tiv nje­ga.

Ći­ro je izba­lan­si­rao tim, pos­ta­vu či­ne umje­tni­ci i pru­žni ra­dni­ci, mla­di i pre­ka­lje­ni ra­tni­ci.

- Ne­ma izne­na­đe­nja oko pos­ta­ve. Naš je us­pjeh što ima­mo je­da­na­es­to­ri­cu, ko­ju sva­ko di­je­te zna. Kod me­ne se zna ko či­ni za­dnju li­ni­ju, ko kon­tro­li­še sre­di­nu, a ko na­pa­da. Ima­mo kva­li­te­tna rje­še­nja na klu­pi. Sve sam ra­zra­dio, na­dam se da ne­će bi­ti ne­pre­dvi­đe­nih si­tu­aci­ja.

Na kra­ju, o se­le­kto­ro­vom sta­tu­su u bu­du­ćnos­ti. Sa­zna­je­mo ka­ko se igra­či spre­ma­ju, ne­ovi­sno o is­ho­du ba­ra­ža, po­tpi­sa­ti pe­ti­ci­ju za os­tan­kom Bla­že­vi­ća i za EP u Polj­skoj i Ukra­ji­ni za tri go­di­ne.

- Svi mi ovih da­na pi­ta­ju, gdje ću, šta ću ako ne ode­mo na Svjet­sko prven­stvo? Ja im ka­žem, os­ta­jem bh. se­le­ktor jer znam da ću svo­je la­vo­ve odves­ti u Afri­ku - izja­vio je za „San" Mi­ro­slav Bla­že­vić, tre­ner svih tre­ne­ra, struč­njak svjet­ske re­pu­ta­ci­je.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 02:37

Nista raja,odo i ja da spavam,a jos i ranim,valja ustat.Laku noc svima ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 02:37

A kakve su sanse da Ciro bude selektor u narednom ciklusu?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2009, 02:41

Trasimaco je napisao/la:A kakve su sanse da Ciro bude selektor u narednom ciklusu?
Ovisno o ne-plasmanu kod dide Mendele :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 02:41

Trasimaco je napisao/la:A kakve su sanse da Ciro bude selektor u narednom ciklusu?
Ravne šansi da Dodik sutra navija za BiH. Ne, ozbiljno, mislim da će Ćiro, ukoliko ne prođemo, napustiti kormilo. Njegov cilj je jedan jedini, napraviti ono što niko nije sa BiH, a upravo na "malim" se dolazi do veličanstva. Tačnije, u muci se poznaju junaci (tako nešto).

Nema Ćiro puno ni vremena, a ni snage, da odradi još jedne kvalifikacije. U slučaju da odemo na SP, on će to odraditi i put putuje Latif aga, to je bar moje mišljenje.

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 14 nov 2009, 02:46

i ja mislim,dobro je...20 do 3 :o ,a beska?valja sutra izdeverati,harise ona metamorfoza je bila mraka...a vidjeces sutra cire,medunjanin prva postava :D hajte laku noc i sanjajte,jedno 3-1 za nas...ovo do sad je ..,ma znamo svi.alah manet. :D
slika

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 nov 2009, 02:47

Sta je ovo svi pospali :x :x
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 02:47

Knele je napisao/la:
Ravne šansi da Dodik sutra navija za BiH. Ne, ozbiljno, mislim da će Ćiro, ukoliko ne prođemo, napustiti kormilo. Njegov cilj je jedan jedini, napraviti ono što niko nije sa BiH, a upravo na "malim" se dolazi do veličanstva. Tačnije, u muci se poznaju junaci (tako nešto).

Nema Ćiro puno ni vremena, a ni snage, da odradi još jedne kvalifikacije. U slučaju da odemo na SP, on će to odraditi i put putuje Latif aga, to je bar moje mišljenje.
Dodo navija za BiH, pusti tu pricu. :mrgreen:

Naprotiv, mislim da bi mogao odraditi jos jedan ciklus. Ako ne odemo na SP (pomakni se s mjesta :mrgreen: ), velike sanse imamo za naredni EURO. Moze ostati jos dvije godine i to odraditi kvalitetno. Ekipa ce biti jos jaca i sigurnija. I EURO je uspjeh, tako da ga ja licno ocekujem na klupi u narednom ciklusu. Nisam cuo da neko o tome govori, pa pitam da mozda nesto nisam propustio.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2009, 02:47

Knele je napisao/la:

Jest i onda nam jaran Sulejman aka Baka ili ostali klocevi dolaze na klupu :roll:
Razlog maHla plata ovim zoharima ili takozvanim BIH strucnjacima sto rasprdjavaju kad se sve ,,schljegne,, :evil:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 nov 2009, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 14 nov 2009, 02:48

moram kneletu...zasluzio je,pozdravstarac ,svaka ti cast.komovi na mjestu...hari,beska ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.