Ma neopisiv osjecaj brate, bijes, tuga..nevjerovatno, raja je kredite dizala samo na utakmicu da bi otisli i onda nas naguze ovako..Knele je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem, ali ono fakat. Jarane ja bih Vam "nacrtao" avion, za sve vas koji ste, da tako kažem, pokradeni. Ne mogu ni zamisliti taj osjećaj kada ste shvatili da nema ništa od Lisabona.
A ta avio-kompanija neka se srami, kako ih nije stid. Centrotrans i Sol Azur su to regularno odradili, a ti smradovi...![]()
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Jučerašnji prvi trening reprezetnacije na Da Luž stadionu u Lisabonu.

Zadnja izmjena: insider, dana/u 14 nov 2009, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Lovac je napisao/la:Nevjerovatna stvar se meni desila danas na aerodromu, kada sam krenuo u Portugal zajedno sa jos 94 ljudi, na aerodromu smo cekali 6 sati da bi nam veceras rekli da leta za Portuga nece ni biti, zaista nevjerovatno ali istinito, ispaljeni smo od strane agencije "Kompas". Znaci sutra ce u Portugalu biti manje 95 navijaca BIH reprezentacije a sve to zbog jedne neodgovorne agencije i ljudi koji rade u njoj.
Nakon velike euforije na aerodromu slijedi veliko razocarenje, cak su tu bila 2 novinara iz Portugala koji su nas intervjuisali, bilo je dosta zezancije i svega ostalog i onda nam na kraju kazu da od leta nece biti nista jer kao nema aviona..
Najtuznije je bilo gledati scene poslije te objave jer se raja tokom dana na aerodromu malo "opustila" i dosta njih su bili pod dozom alkohola, kada su nasrnuli na ljude iz te agencije zeleci svoj novac nazad, ali ih je bukvalno spasila granicna policija i izvela prema izlazu.
A mozda jos tuznije po meni je bilo sto smo mi bili dole na aerodromu skoro do 9 sati, a bilo je raje iz Bihaca, Tuzle, Mostara, Zenice..itd itd..I jos dosta gradova sirom BIH, koji su dosli autobusima, i nisu znali kako se vratiti kuci, ja sam imao srecu jer zivim u Sarajevu pa mi to nije predstavljalo neki problem al stvarno ne znam sta je bilo s njima i kako su otisli kuci i jesu li uopste..
Ovo moze da se desi samo kod nas!
E **** ga
bas smo komentarisali to maloprije nemas pojma koliko mi je zao sto se to desilo,ali nadam se da ces se veseliti bar nasoj pobjedi sutra,a sto se tice ostale raje nadam se da su kuci stigli zivi i zdravi..
Mene su na granici vratili kad sam u Hrvatsku isao i morao sam pjesaciti 3 sata o mraku gdje nikoga nema i vuci veliki kofer i torbu sa sobom u sred nicega mrkli mrak ni svijetla ni nicega al na kraju sam nekako dosao do stanice i krenuo kuci i plus dobio 2 dana zabrane ulazka u hr.,ali sam odma posle ta dva dana sjeo u auto i otisao kod jedne trebe.. hehe

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
@ Knele,nabaci nam jednu baladu,da pocnemo s' alkoholom . 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
02 25 jos nema spavanja!!!!!!!!!
koce docekati makar 15h pa da pocnem sa mezom
To bi bilo nešto kao: "kako te nije stid, moderator a vidi šta radiš na forumu"? Ajd, neću više, ali zaista je sada prava atmosfera, svi čekamo večerašnju utakmicu u dobrom rasploženju.High je napisao/la:@ Knele,nabaci nam jednu baladu,da pocnemo s' alkoholom .
A, što se balade tiče, Balaš "Naopaka bajka"

odo ja momci da probam opet da zaspem , vidimo se sutra 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pa lijepo si isplaniraj danprincx je napisao/la:02 25 jos nema spavanja!!!!!!!!!

kao npr ja:D ustajem u 9h i idem na pecanje da skrenem misli sa portugala,kasnije u kladionicu,pa onda gledati Veszprem:RK BOSNA pa polako poci piti uz tu tekmu

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
E lovac bas da i tebe zakaci. Nadam se da ce te bar novac dobiti nazad?
Stvarno nevjerovatno.
Meni se oci zatvaraju, idem spavati a sutra, ustvari danas navece ima da svi zajedno slavimo.
Laku noc.
Stvarno nevjerovatno.
Meni se oci zatvaraju, idem spavati a sutra, ustvari danas navece ima da svi zajedno slavimo.
Laku noc.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- malacarsijabl
- Kontakt:
Lovac,ne znam sta bih rekao...zao mi je sto nisi(te) mogli otici,cuce raja koja su vec tamo, pa tako... navijat ce oni i za vas i za nas....
nek se buje dusmani,sad mi mala posla sliku,kaze dzeko je BOG
url=http://a.imagehost.org/view/0162/f0708155203608_1]
[/url]
nek se buje dusmani,sad mi mala posla sliku,kaze dzeko je BOG
url=http://a.imagehost.org/view/0162/f0708155203608_1]

- TheManiacs
- Kontakt:
Miroslav Blažević bije svoju najveću nogometnu bitku. Možda i životnu. Izašao je na kraj sa siromaštvom, kao prvak u skijanju zarađivao da bi prehranio porodicu, u inat bivšem režimu Dinamu i Zagrebu donio titulu u jugoslovenskoj ligi, Hrvatskoj donio svjetsku bronzu sa SP u Francuskoj.
Ćiro je čamio neko vrijeme u francuskom zatvoru, u Austriji bio na putu «za drugi svijet»... Sve je to Ćiro preživio. On u jeseni svog života piše najljepše stranice bh. sporta. Fudbalska bh. reprezentacija u Lisabonu igra prvi meč baraža za odlazak na Mundijal u Južnu Afriku iduće godine. Blažević protiv Kviroza, Deko protiv Misimovića...
Rekordan je broj bosanskih novinara - čak 56 akreditovanih, došao ispratiti prvi susret baraža. Toliko nije bilo prodatih ulaznica na utakmici sa Azerbejdžanom, prije nego što će Blažević doći za selektora.
- Ako sam nasmijan ne znači da sam bezbrižan. Nisam sine, danima i noćima ja ne spavam - kazao nam je Blažević, dok je pušio cigaru za cigarom.
Igrači su umjereni optimisti, selektor to ovako komentira.
- Momci su pravi, oni žele uspjeh kao i svi mi. Ja sam zabrinut, ali ne i uplašen. Zabrinut sam, silno želim da moji igrači shvate koji je put najsigurniji do uspheha. Jedva čekam da prođe ovih „nekoliko" sati do utakmice, da uđem u svlačionicu i kažem momcima: Danas morate srce ostaviti na terenu, potrošiti posljednji atom snage za naš ponosni narod.
Kad mu lice dobije drugačiju blijedu boju, selektor umjesto tablete, iz džepa vidi pogužvani papirić na kojem su imena i klubovi, svjetski klubovi našeg suparnika.
- Pogledaj ovo, Čelzi, Juventus, Real, Mančester...Vidi ti sine na koga moram udariti. Kažu, Portugalci su slabiji za Ronalda, jesu, ali će ovi drugi gristi poput vukova.
Ne zadaju Blaževiću samo portugalski nogometaši strah.
- Bojim se sudija, strah me ovog Engleza. Do sada smo imali super korektno suđenje, ali ovo je nešto drugo, ulog je preveliki. Šta ako nam je Atkinson naručen. Valja se boriti i protiv njega.
Ćiro je izbalansirao tim, postavu čine umjetnici i pružni radnici, mladi i prekaljeni ratnici.
- Nema iznenađenja oko postave. Naš je uspjeh što imamo jedanaestoricu, koju svako dijete zna. Kod mene se zna ko čini zadnju liniju, ko kontroliše sredinu, a ko napada. Imamo kvalitetna rješenja na klupi. Sve sam razradio, nadam se da neće biti nepredviđenih situacija.
Na kraju, o selektorovom statusu u budućnosti. Saznajemo kako se igrači spremaju, neovisno o ishodu baraža, potpisati peticiju za ostankom Blaževića i za EP u Poljskoj i Ukrajini za tri godine.
- Svi mi ovih dana pitaju, gdje ću, šta ću ako ne odemo na Svjetsko prvenstvo? Ja im kažem, ostajem bh. selektor jer znam da ću svoje lavove odvesti u Afriku - izjavio je za „San" Miroslav Blažević, trener svih trenera, stručnjak svjetske reputacije.
Ćiro je čamio neko vrijeme u francuskom zatvoru, u Austriji bio na putu «za drugi svijet»... Sve je to Ćiro preživio. On u jeseni svog života piše najljepše stranice bh. sporta. Fudbalska bh. reprezentacija u Lisabonu igra prvi meč baraža za odlazak na Mundijal u Južnu Afriku iduće godine. Blažević protiv Kviroza, Deko protiv Misimovića...
Rekordan je broj bosanskih novinara - čak 56 akreditovanih, došao ispratiti prvi susret baraža. Toliko nije bilo prodatih ulaznica na utakmici sa Azerbejdžanom, prije nego što će Blažević doći za selektora.
- Ako sam nasmijan ne znači da sam bezbrižan. Nisam sine, danima i noćima ja ne spavam - kazao nam je Blažević, dok je pušio cigaru za cigarom.
Igrači su umjereni optimisti, selektor to ovako komentira.
- Momci su pravi, oni žele uspjeh kao i svi mi. Ja sam zabrinut, ali ne i uplašen. Zabrinut sam, silno želim da moji igrači shvate koji je put najsigurniji do uspheha. Jedva čekam da prođe ovih „nekoliko" sati do utakmice, da uđem u svlačionicu i kažem momcima: Danas morate srce ostaviti na terenu, potrošiti posljednji atom snage za naš ponosni narod.
Kad mu lice dobije drugačiju blijedu boju, selektor umjesto tablete, iz džepa vidi pogužvani papirić na kojem su imena i klubovi, svjetski klubovi našeg suparnika.
- Pogledaj ovo, Čelzi, Juventus, Real, Mančester...Vidi ti sine na koga moram udariti. Kažu, Portugalci su slabiji za Ronalda, jesu, ali će ovi drugi gristi poput vukova.
Ne zadaju Blaževiću samo portugalski nogometaši strah.
- Bojim se sudija, strah me ovog Engleza. Do sada smo imali super korektno suđenje, ali ovo je nešto drugo, ulog je preveliki. Šta ako nam je Atkinson naručen. Valja se boriti i protiv njega.
Ćiro je izbalansirao tim, postavu čine umjetnici i pružni radnici, mladi i prekaljeni ratnici.
- Nema iznenađenja oko postave. Naš je uspjeh što imamo jedanaestoricu, koju svako dijete zna. Kod mene se zna ko čini zadnju liniju, ko kontroliše sredinu, a ko napada. Imamo kvalitetna rješenja na klupi. Sve sam razradio, nadam se da neće biti nepredviđenih situacija.
Na kraju, o selektorovom statusu u budućnosti. Saznajemo kako se igrači spremaju, neovisno o ishodu baraža, potpisati peticiju za ostankom Blaževića i za EP u Poljskoj i Ukrajini za tri godine.
- Svi mi ovih dana pitaju, gdje ću, šta ću ako ne odemo na Svjetsko prvenstvo? Ja im kažem, ostajem bh. selektor jer znam da ću svoje lavove odvesti u Afriku - izjavio je za „San" Miroslav Blažević, trener svih trenera, stručnjak svjetske reputacije.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nista raja,odo i ja da spavam,a jos i ranim,valja ustat.Laku noc svima 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
A kakve su sanse da Ciro bude selektor u narednom ciklusu?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ovisno o ne-plasmanu kod dide MendeleTrasimaco je napisao/la:A kakve su sanse da Ciro bude selektor u narednom ciklusu?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ravne šansi da Dodik sutra navija za BiH. Ne, ozbiljno, mislim da će Ćiro, ukoliko ne prođemo, napustiti kormilo. Njegov cilj je jedan jedini, napraviti ono što niko nije sa BiH, a upravo na "malim" se dolazi do veličanstva. Tačnije, u muci se poznaju junaci (tako nešto).Trasimaco je napisao/la:A kakve su sanse da Ciro bude selektor u narednom ciklusu?
Nema Ćiro puno ni vremena, a ni snage, da odradi još jedne kvalifikacije. U slučaju da odemo na SP, on će to odraditi i put putuje Latif aga, to je bar moje mišljenje.
- malacarsijabl
- Kontakt:
- TheManiacs
- Kontakt:
Sta je ovo svi pospali

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Dodo navija za BiH, pusti tu pricu.Knele je napisao/la:Ravne šansi da Dodik sutra navija za BiH. Ne, ozbiljno, mislim da će Ćiro, ukoliko ne prođemo, napustiti kormilo. Njegov cilj je jedan jedini, napraviti ono što niko nije sa BiH, a upravo na "malim" se dolazi do veličanstva. Tačnije, u muci se poznaju junaci (tako nešto).Trasimaco je napisao/la:A kakve su sanse da Ciro bude selektor u narednom ciklusu?
Nema Ćiro puno ni vremena, a ni snage, da odradi još jedne kvalifikacije. U slučaju da odemo na SP, on će to odraditi i put putuje Latif aga, to je bar moje mišljenje.

Naprotiv, mislim da bi mogao odraditi jos jedan ciklus. Ako ne odemo na SP (pomakni se s mjesta

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Jest i onda nam jaran Sulejman aka Baka ili ostali klocevi dolaze na klupuKnele je napisao/la:Ravne šansi da Dodik sutra navija za BiH. Ne, ozbiljno, mislim da će Ćiro, ukoliko ne prođemo, napustiti kormilo. Njegov cilj je jedan jedini, napraviti ono što niko nije sa BiH, a upravo na "malim" se dolazi do veličanstva. Tačnije, u muci se poznaju junaci (tako nešto).Trasimaco je napisao/la:A kakve su sanse da Ciro bude selektor u narednom ciklusu?

Razlog maHla plata ovim zoharima ili takozvanim BIH strucnjacima sto rasprdjavaju kad se sve ,,schljegne,,

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 nov 2009, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- malacarsijabl
- Kontakt:
moram kneletu...zasluzio je,pozdravstarac ,svaka ti cast.komovi na mjestu...hari,beska 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.