daj ba ja nikog nisam omlazavo al ne mozes poredit sadasnju Zvijezdu i sadasnji Travnik nikako. Sta mislis da bi te ovaj strumf branio tj. Travnik da ne igrate protiv zelej bi qurac isto bi reko. Ovo je moj posljednji post na ovu temu.vidovitadjemila je napisao/la:Ma OK stari ti navijas za Zvjezdu ja za Travnik i vidio sam gore kako tvrdis da ste vi nesto ispred nas.Ma nije istina da vi napredujete.Bila je euforija kod vas kod ulaska u ligu,ali u zadnje vrijeme vidis i sam da je i banja ilidja prazna i nema raje puno.Travnik da budem iskren ne vole ni Travnicani ,ali neke stvari se moraju priznati.Sada npr.po bilo kojem segmentu kad bi se liga smanjila na 10 ili 12 timova Travnik bi bio u njoj.Travnik opstaje u ligi godinama sam dragi bog zna kako.Evo sada pogledaj ekipu,to je sastavljeno zbrda zdola,garantujem da nije ulozeno ni trecina para koliko je Zvjezda ulozila ,a oni ce vjeruj opet prezivjeti.Kako .E fenomen Travnika je u tom sto to niko ne zna.I to se pitaju navijaci svih velikih klubova ,koji gotovo redovno imaju problem sa rezultatomprotiv nas pogotovo na Piroti.Travnik ima specifican geografski polozaj i najvise navijaca svih klubova dolazi upravo ovdje,a i ti klubovi imaju navijace u SBK koji je velik sto se stanovnistva tice.protiv sbvakog velikog kluba Travnik je i kod kuce gost.I opet postoji ta draz travnika koji redovno ponekom od velikih a bogami i velikoj vecini uzme skalp.E u tome je magija ove ekipe.Ma i mi Travnicani se smijemo poslije tekmi sa Zeljom ,Sarajvom,Celikom itd kada dodje hiljade gostujucih navijaca igraju protiv nas,a mi znamo kako je SASTAVLJANA ekipa i od cega a kolika je lova ulozene u VELIKE.ali jbg oni igraju i opstaju godinama rekao sam i to mislim da se u ovoj ligi polako pocinje i cjeniti.Sve manje je pogrdnih naziva jer vrijeme pokazuje da travnik ipak ima kontinuitet igranja u ligi i da je postao itekako vazan dio nje.Uostalom navijaci svih vecih klubova koji su gostovali u travniku znaju o cemu pricam.
Ja nikada nisam omalovazavao Zvijezdu cak sam dosta puta pisao pohvalno o njenoj igri i organizaciji kluba,ali mislim da isto tako ni Travnik ne zasluzuje omalovazavanje u ovoj ligi.Nikako...
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
koje se tekme prenose ovaj vikend i na kojim televizijama? hvala
Subota: Sarajevo - Rudar P. 15:00 BHT1delko je napisao/la:koje se tekme prenose ovaj vikend i na kojim televizijama? hvala
Subota: Borac - Željezničar 17:00 Arena Sport 1
Nedjelja: Široki Brijeg - Zrinjski 15:00 BHT1
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
hvala, jos jednomdeno_TM87 je napisao/la:Subota: Sarajevo - Rudar P. 15:00 BHT1delko je napisao/la:koje se tekme prenose ovaj vikend i na kojim televizijama? hvala
- vidovitadjemila
U prva 4 kola tri prenosa Travnika.Protiv Zelje na ARENI prva, sljedece dvije protiv Zrinjskog i Radnika na BHT...
Posto do kraja idemo na gostovanja svim jacim ekipama mozda jos koja bude na ARENI do kraja...
Posto do kraja idemo na gostovanja svim jacim ekipama mozda jos koja bude na ARENI do kraja...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Sarajevo - Rudar dans u 14:00 , ne u 15:00delko je napisao/la:hvala, jos jednomdeno_TM87 je napisao/la:Subota: Sarajevo - Rudar P. 15:00 BHT1delko je napisao/la:koje se tekme prenose ovaj vikend i na kojim televizijama? hvala
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
imal stream za Borac-Zeljo negdje?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Hoce li se prenositi neka utakmica polufinala kupa ?
ZELJEZNICAR 1921!
- Armageddon2012
- Kontakt:
sta je ovo?
zasto je fk sarajevo kaznjeno da igra bez prisustva publike?
zasto je fk sarajevo kaznjeno da igra bez prisustva publike?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Tri tekme PL BiH danas mogu pratiti na TV , amblivibl 
Čelik do bagro
Da mi je samo znat s kakvom kamerom oni snimaju Široki Zrinjski

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ferroviere
- Kontakt:
vga 1.3 mpxHeller je napisao/la:Da mi je samo znat s kakvom kamerom oni snimaju Široki Zrinjski![]()
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Gradina - Sarajevo (Gradski stadion Srebrenik) u subotu 15:00h
MOJA Tv.
MOJA Tv.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
0,3ferroviere je napisao/la:vga 1.3 mpxHeller je napisao/la:Da mi je samo znat s kakvom kamerom oni snimaju Široki Zrinjski![]()
Nullius in verba
Cekaj,je li ovo stvarno bas niko ne prenosi derbi iz Lukavice u nedelju ili kad vec igraju ? 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- samo_lijevo
- Kontakt:
Niko,BHT prenosi Zrinjski-Travnik i Rudar-Velez dok na MojaTV ide Gradina-Sarajevo.Devil je napisao/la:Cekaj,je li ovo stvarno bas niko ne prenosi derbi iz Lukavice u nedelju ili kad vec igraju ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
i Arena Zeljo-Zvijezda.samo_lijevo je napisao/la:Niko,BHT prenosi Zrinjski-Travnik i Rudar-Velez dok na MojaTV ide Gradina-Sarajevo.Devil je napisao/la:Cekaj,je li ovo stvarno bas niko ne prenosi derbi iz Lukavice u nedelju ili kad vec igraju ?
Prosto ne mogu da verujem da oni prenose Zrinjski-Travnik u isto vreme kada se igra Slavija-Borac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prosto veruj jer je to nakaradna tv kuca 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
steta sto zrinjski ne prenose kad igra u gostima, ovako mi ovo nista ne znaci
Trenutno korisnika/ca: Lik, MostarskiBijeli1 i 19 gostiju.