Denno je napisao/la:
 bjeze ko djavo od krsta, jos kad rece "vivo lo sport " treba facom ono "ja ja "
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Denno je napisao/la:

Ne mrze, ali ne dozivljavaju se istima kao i severnjaci. Iako ima patoloskih slucajeva svuda.Puma je napisao/la:Ne proklamuju se kao italijani, to je svojstveno za taj dio zemlje, kao i za dva otoka. Covjek sa Sicilije ce uvijek reci da je ponositi sicilijanac
Za to zvizdanje nisam znao, ali sam znao da mrze sve sto je sjevernije od Napulja.
a da se odvoje bili bi jedna od najnerazvijenijih zemlja u europi (mislim na juznu italiju)Denno je napisao/la:Ma cigani,oni navijaju protiv zemlje u kojoj zive

francobaresi je napisao/la:Kako stvari stoje , Napoli ide ka tome da završi treći . Scudetto je samo san za njih .

Utakmica Milan - Napoli za par sedmica će i odlučiti o tom drugom mjestu , osim ako ih Milan ne prestigne već sljedeći vikend .Yucca je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Kako stvari stoje , Napoli ide ka tome da završi treći . Scudetto je samo san za njih .
Pisao sam ja druze da ce oni pod pritiskom ganjana Juve i kratkom klupom pasti na tabeli sto bi trebali i mi i vi iskoristiti

Današnjim mogućim kiksem Juventusa, milan sve bliže scudettu, juče sam najavio dodatno topljenje minusa.francobaresi je napisao/la:Utakmica Milan - Napoli za par sedmica će i odlučiti o tom drugom mjestu , osim ako ih Milan ne prestigne već sljedeći vikend .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.