Rekonstrukcija stadiona u BiH

DdIiNnOo
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la DdIiNnOo » 03 mar 2013, 04:12

Dan dva suncanog vremena i trava ce dobiti na svom zelenilu i tragovi od guma ce nestati ..... Juce se igrao derbi , a ja bar za tih 90 min. nevidi ni jednom da je se neki busen "trave" izvalio ili nesto tako ! Zima je , sa par lijepih dana doci ce do izrazaja taj kvalitet !
Ali sigurno da i odrzavanje istog , mora biti na malo vecem nivou , fino kesa se ulozilo da se gazi tek tako :|
Čelik do bagro

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 mar 2013, 14:18

Sledeci njegov komentar je da su utakmicu trebali premjestit na Kosevo :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 03 mar 2013, 14:22

Samo bi budala utakmicu prebacila na Kosevo.

samolijevo
Kontakt:

Post Postao/la samolijevo » 05 mar 2013, 17:35

Radovi na stadionu FK Velez:
slika

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 mar 2013, 17:53

samolijevo je napisao/la:Radovi na stadionu FK Velez:
slika
Kako bi ovdje legla kafana,pa bilo bi vise ljudi u njoj nego na tribinama za vrijeme meca.A i klub bi mogao fino zaraditi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 05 mar 2013, 19:47

Hoce li se sta raditi u Vrapcicima i sa izgradnjom one tribine prekoputa? Znam za onaj sektor za goste, ali mislim hoce li barem produziti i nastavak onog sektora???

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 05 mar 2013, 23:06

U Vrapcicima nek ne rade nista na novoj tribini preko puta centralne. Po mom misljenju bi trebalo prvo srediti tribinu gdje se nalazi RA, uradit ju da lici na nesto, ne mora biti ni u ravnini s centralnom. Nek sruse staru i postave samo betonske elemente, nek bude obicna betonjara, ali betonjara koja ima veliki potencijal. Nakon toga ispod ove centralne uredit sve prostore, dovrsit ju u potpunosti i onda krenuti dalje.

Misljenja sam da Velezu i ne treba stadion veci od ovoga, pa bi bilo bolje da srede trenutno i onda nakon toga nastave s nadogradnjom. I kad bi sredili te dvije tribine, nakon toga krenut na tribinu preko puta centralne, ispod nje uraditi svlacionice, nebi bilo lose od nje napraviti zapad i stavit ispod sve te prostorije koje zahtjeva UEFA, uradit i Vip lozu na njoj, pokriti ju i stadion bombona.

Kad dodju bolja vremena ostatak stadiona pokrivat i srusit i onu iza gola, suprotno od RA tribine. Nju uraditi u ravnini sa RA tribinom i stadion bi licio na nesto. To se ne mora uraditi u roku od 2-3 godine, nek rade 15, al nek odrade stadion da valja.

Da su svi klubovi radili planski odmah nakon rata sad bi imali stadione koji zasluzuju da se zovu stadionom, nebi morali cekati godinama. Problem je sto svi zele zavrsiti nesto u roku od 1-2 godine, al para se nema. Mozemo kukat na Tuzlu koliko ocemo, ali oni ce stadion zavrsit kad-tad i imat ce stadion, nece se nikoga stidit, a ostali ce krpati trenutna zdanja i cekati Bozje milosti, nebil im netko bacio 30 milja kako bi oni odradili stadion u cjelosti.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 06 mar 2013, 10:49

Nije loše barem se uradio prilaz stadionu nije više onaj makadam.Još WC i dobro je za ovu polusezonu.
''Neka me mrze samo da me se boje''

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 06 mar 2013, 19:54

Velez bi trebao da pravi stadion u sjevernom logoru hebo vrapcice...

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 06 mar 2013, 20:05

Zna li neko ima li kakvih novosti hoce li se prosirivati Bilino Polje,nema smisle ovako je patnja za karte i sramota ziva
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 mar 2013, 20:21

sanjingr je napisao/la: Zna li neko ima li kakvih novosti hoce li se prosirivati Bilino Polje,nema smisle ovako je patnja za karte i sramota ziva
Ideja i zelja postoji ali na zalost opstina Zenica tesko da sama moze realizovati neki od idejnih projekata..Nema para i tu sva prica staje,.

Zenica je zasluzila podrsku federalnog pa i drzavnog nivoa vlasti vise nego iko,ulozene su fine pare da bi imali i ovo sto sad imamo a sve to preko opstinskog budzeta,.Hajmo biti realni,Celiku vise od ovoga ne treba i nije realno ocekivati da Zenica sama izgradi "nacionalni" stadion..

Ja vjerujem da ako se plasiramo na SP u Brazilu da ce se poceti graditi stadion a isto tako vjerujem da ce se isti praviti u Sarajevu ma da nisu qrcem mrdnuli u zadnjih desetak godina da bi isti taj i zasluzili,.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 07 mar 2013, 09:21

Opština i grad Zenica su napravili stadion svom klubu Čeliku....Zenica vjerovatno više nece ulagat u Bilino,jer je sasvim dovoljno za naš Čelik...Drzava i savez ako zele veci kapacitet Bilinog za potrebe repke mogu slobodno poceti prosirivat tribine koje zele na Bilinom...Zenica nece sad za sad nista raditi sama vise na Bilinom...Jer prioritet grada je sada GGM-(glavna gradska magistrala) koja se vec uveliko gradi i ciji radovi teku po planu...
::::SAMO ČELIK::::

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 mar 2013, 16:13

slika
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 mar 2013, 16:15

sjest i plakat ,al sto ej najgore da ni ostali nisu daleko
i kad kazes cirkus liga onda si pesimista protiv bh lige itd. a neki sanjaju milionske transfere,neku evropu,menadjere,stadione od 30 miliona itd itd.boze pameti,a 95 % klubova nisu u stanju ofarbat ogradu i pocupat korov na tribini a kamoli nesto vise

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 mar 2013, 18:21

Stadion u Brčkom..slikano prije godinu..Znal ko dal je se šta radilo na ovom stadionu il je ostalo kao na ovoj slici??

slika
OFK Gradina Srebrenik

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 10 mar 2013, 18:28

Brcko87 je napisao/la:Stadion u Brčkom..slikano prije godinu..Znal ko dal je se šta radilo na ovom stadionu il je ostalo kao na ovoj slici??

slika
ostalo je isto kao na slici..nisu vise nista uradili...

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 10 mar 2013, 20:17

Vlasti u Brčkom bi prvo malo trebale uložiti u klub koji je trenutno zadnji u drugoj ligi RS. Ne kontam kome se pravi? I kad već prave stadion iz temelja, koji ga đavo prave s atletskom stazom? :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 mar 2013, 20:48

Negde sam citao pre par dana,jbm li ga ne znam je li Sport ili Zurnal gde taj neki iz Brckog najavljuje nastavak radova na ovom stadionu na leto gde je odobreno jos neki milion cini mi se,i da ce onda dalje videti sta ce.Bitno je da se zavrsi ta jedna tribina do kraja. ;)
Mada ni njemu samom nije jasno za sta ce Brckom stadion od 16000. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 mar 2013, 20:54

Nikom zdravom nije jasno zašto bi pravili i stadion od 8k, kamoli 16. :D

4-5k je kapak ovdje, nemaju klub u prve dvije lige u državi, znači među 46 najboljih u državi, i bolje bi im bilo da su išli postupno, recimo dvije tribinice od po 10-ak redova, a ostali dosad silni uloženi novac uložiti u recimo terene s umjetnom travom, u edukaciju domaćih trenera, napraviti jači klub.

Šteta, bogate lokalne zajednice krivo ulažu, a one siromašne bi uložile, ali nemaju. :?
Hayley <3

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 mar 2013, 21:00

Ova tribina u Brčkom meni ogromno izgleda,još pogotov uzivo kad se pogleda..Na nju samu da nista vise neprave može stat 8000.. :) Da su ovu tribinu rasporedili na 4 strane bez atletske, po desetak redova,da stadion prima 8000..a ovako ako budu jos jednu stranu gradili kao ovu, stadion će bit ogroman za grad Brčko..neznam kome prave..
OFK Gradina Srebrenik

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.